2022. november 29., kedd

Mihajlovic taktikát vált, jöhet a 4-4-2-es felállás?

-

A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy Sinisa Mihajlovic taktikai formációt vált és a Torino elleni meccsen a 4-4-2-es felállásban fog játszani a csapat.

A Milan csütörtökön a Monza ellen játszott edzőmeccset és a második játékrészben Mihajlovic a 4-4-2-es formációval próbálkozott.

“Ez egy teszt volt, hogy néhány játékos kapjon egy kis játékidőt. Az első félidőben az eddig használt felállásban játszottunk, a másodikban pedig változtattunk, hogy új megoldásokat találjunk.” – mondta Mihajlovic.

“Hogy a 4-4-2-es felállást fogjuk-e alkalmazni a Torino ellen? Majd meglátjuk. Sajnos sokan nemzetközi kötelezettségeiket teljesítik a válogatottban. Nem lesz rá sok időnk, hogy a taktikán dolgozzunk, hiszen a játékosok csütörtökön térnek vissza és szombaton már játszunk.”

A Corriere della Sera is az elmúlt napokban arról számolt be, hogy Mihajlovic taktikai formációt vált és a jövőben a 4-3-1-2-es felállás helyett 4-4-2-ben fog játszani a csapat. A szerb edző a középpálya két szélén Bonaventurával és Bertolaccival számolhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bertolacci helyett akkor inkább már Poli, ő legalább védekezni is tud.
    Sőt, én 4-1-4-1-ben játszatnám a fiúkat.
    A négy védő nálam Calabria-Mexes-Romagnoli-Antonelli lenne, előttük Montolivo és a Poli-Kucka-Bonaventura-Menez-Balotelli csokorból négyen, elől pedig Bacca.
    Menezt és Balotellit kipróbálnám irányítóként. Mindketten nagyon öntörvényű emberek, de ha irányítói feladatot kapnának, hátha másképpen játszanának, és nem önzőznének.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS