2022. december 05., hétfő

Abbiati: Túl sok gólt kapunk az egyéni hibák miatt

-

Christian Abbiati szerint a Milan túl sok gólt kap az egyéni hibák miatt, ugyanakkor nem csak a védelemnek, hanem az egész csapatnak javulnia kell.

A Milan utóbbi két bajnoki mérkőzését elveszítette és az előző fordulóban egy hatalmas vereségbe szaladt bele a Napoli ellen. A piros-feketék jelenleg a 11. helyen állnak a bajnokságban és 7 mérkőzésen 13 gólt kaptak. Érdekesség, hogy egyedül az újonc Carpi kapuját vették be több alkalommal.

“A védelem? Az egyéni hibák miatt túl sok gólt kaptunk a bajnokságban és ebből a szempontból javulnunk kell. A csapattársaim mindent beleadnak a pályán és Mihajlovic nagyon felkészült edző. Az egész csapatnak javulnia kell, nem csak a védelemnek. Véleményem szerint jó játékstílusunk van, de még nem vagyunk 100 százalékosak és nem tudjuk megvalósítani az edző minden kérését. Ez nem elég, sokkal bátrabban kell játszanunk.” – mondta Abbiati a MilanChannelnek.

Az olasz kapus ezt követően Diego Lópezről és Gianluigi Donnarummáról is beszélt.

“Barátok vagyunk és jó az összhang közöttünk. Diego az elsőszámú kapus, míg Donnarumma nagyon fiatal, de remek képességekkel rendelkezik. Szobatársak vagyunk az idegenbeli meccseken.” – fejezte be.

Abbiati 1998 óta áll a Milan alkalmazásában és összesen 371 mérkőzésen lépett pályára a csapatban. A 38 éves kapus szerződése 2016 nyaráig érvényes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS