2022. december 05., hétfő

Ancelotti ezért mondott nemet a Milan hívására

-

Carlo Ancelotti, a Milan korábbi vezetőedzője a Gazzettának nyilatkozott. Az olasz szakember többek között Sinisa Mihajlovicról, Alessio Romagnoliról és Andrea Bertolacciról is beszélt. Ancelotti elmondta, elfogyott az energiája a Real Madridnál eltöltött időszak után és ezért nem fogadta el a Milan ajánlatát.

 „Galliani mikor megtudta, hogy nem maradok Madridban, azonnal megkeresett. Éreztem rajta a kötődést és a szeretetet, de rögtön leszögeztem, hogy nem vállalom a feladatot a gyönyörű időszak ellenére. Galliani nagyon kedves és megértő volt, de egyszerűen elfogyott az energiám a Real padján eltöltött 2 év után. Mit ajánlott Galliani? Nem beszéltünk pénzügyekről. Ugyanakkor, máskor szívesen visszatérnék.”

„Mihajlovic? Van karaktere és olaszországi tapasztalata. Mi nem működik? Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, mint egy amit egy idős, bölcs elnökúr, Massimo Catania szokott: az összetartás. Bármi is legyen, nem szabad elveszítsük a hitünket, ki kell tartani. A Milannál jelenleg az van, ami a Juventusszal a BL döntőjük után. Hagyjunk időt az edzőknek.”

„Romagnoli és Bertolacci? Romagnolit szinte mindenki akarta, nem csak a Milan, természetes, hogy felment az ára. Bertolacci? Hogy őszinte legyek, nem ismerem.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS