2022. november 29., kedd

Mihajlovic: Enyém a felelősség és ezt vállalom is

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője a Napoli elleni mérkőzés után csalódottan nyilatkozott és elmondta, hogy nem áll szándékában távozni.

“Tudom, hogy rossz ezt mondani, de egy olyan csapattól kaptunk ki, amely jobb nálunk. A támadóik jelentették a különbséget. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen egyéni hibákat kövessünk el. Gratulálok az ellenfélnek, még akkor is, ha az első félidő kiegyenlített volt. A második gól után eldőlt a meccs és nem tudtunk reagálni. Sajnos mentálisan gyengék vagyunk. A rendelkezésemre álló játékosok közül a lehető legjobb kezdőcsapatot küldtem a pályára. Nem szabad elveszítenünk az önbizalmunkat és minél hamarabb ki kell lábalnunk ebből a nehéz helyzetből. Célok? A Milannál mindig nagy célokat kell kitűzni és ezt nem szabad hét forduló után megváltoztatni. El kell érnünk a céljainkat. Biztos vagyok benne, hogy Berlusconi fel fog hívni telefonon és meg kell magyaráznom ezt a teljesítményt. Enyém a felelősség és ezt vállalom is.” – mondta Mihajlovic a meccs után.

“Az egyetlen, amit tehetünk, hogy továbbra is keményen edzünk. Lemondás? Mindig a klub hozza meg a döntéseket, de nem fogok lemondani. Meg vagyok győződve arról, hogy képesek leszünk megoldást találni a problémáinkra. Időre van szükségem. A lemondás szó nem szerepel a szókincsemben. Nem fogok lemondani a büszkeségem és a méltóságom miatt. Mindig a maximumot nyújtom és majd a klub eldönti, hogy mi a teendő.”

Most két hét válogatott szünet következik és a Milan a következő fordulóban a Torino ellen lép pályára. A találkozót október 17-én rendezik Torinóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jól beszèlsz edzőbà. Mièrt is kène le mondanija? Most igy meg a szekèr majd lesz ez jobb is. Ha bele gondolok hogy màs csapatnàl is vannak hullàm völgyek akik több pènzből gazdàlkodnak jobb a jàtèjos keret is ès szerintem az edzőjik is de csinàljàk becsűlettel. Fog jönni az eredmèny is. Forza Milan Forza Sinisa

 2. Pippo, Te vagy az?

  Lehet itt mondani, hogy várjunk még és majd meglátjuk mit hoz ki a csapatból, de ez a keret mérföldekkel jobb mint a tavalyi v. tavaly előtti, végre az edző kérhetett embereket PÉNZÉRT, viszont a Napoli elleni játék és “taktika” mindent alulmúlt.

  Tény, én sosem bírtam, de már kezd nagyon unalmas lenni ez a sok duma. Mi volt év elején a kinevezése melletti érv? Lehet nem lesz szép játék, de hajtani fognak az utolsó percig a szerbnél, mert kitapossa belőlük. Olyan küzdés lesz hogy ihaj. És mi van? A Napoli egy EL meccsel a háta mögött xarrá futott minket, a játékosaink csak kocogtak, ők meg hajtottak, rohantak labdát kérni. A mi taktikánk? Baxuk fel a labdát, aztán csináljon vele valamit aki a közelében van. A kapusunk képtelen a lábát labdarúgásra használni, minden kirúgása ellenfélhez megy (nagyon kevés olyan kapust tudnék mondani, aki ennyire ügyetlen a labdával), ugyanez igaz a védelmünkre is. A középpályán az egyetlen értelmes ember akinek van esze a játékhoz az Montolivo, ő tegnap is próbált rövid passzokat, keresztpasszokat adni, hajtott a labdáért 0-4-nél is, de egyedül egy egyébként agyatlan középpályán nem tudott sokat tenni (és neki is volt azért pár hajmeresztő labdaeladás). Bonaventura és Kucka tökéletes cserék lehetnének, mindkettőnek vannak remek meccsei, aztán meg jönnek a tragikomikus teljesítmények (lásd tegnap Bonaventurát, vagy elindult középre és belebaxta a védőkbe a labdát, vagy elindult a szélen és beadás címén szintén belebaxta a védőkbe a labdát. Az hogy kirohan labdával a vonalon már a “röhögjünk rajta” kategória és még így is a legjobb középpályásunk idén…). Na és a kedvencem Bertolacci. Beadni nem tud, lőni nem tud, annyira testidegen ebben a csapatban, hogy az már fáj. Nála még Poli is hasznosabb (jobb?) játékos és ez sokat elmond a teljesítményéről (hangsúlyozom, NEM a képességeiről beszélek, mert azt még idén nem láttuk hogy milyen). A csatárokról rosszat nem illene mondani, mert ilyen háttérmunka mellett nem lehet őket szidni.

  Mihajlovic egyetlen érdeme a keret átalakítása, bár a játék képe ettől még nem jó irányba változott.

  Ancelotti, hol vagy? 🙁 Amúgy meg bocsánat, de ez már nagyon sok volt. Egy európai szinten max. közepes Napoli vert tönkre minket taktikailag-fizikailag, ja és fociban is mellesleg.

 3. Az biztos, hogy a Napoli elleni meccsen az egész csapat értékelhetetlen volt.
  De még innen is lefelé lógott Bonaventura, Bertolacci és Rodrigo Ely játéka.
  Szerintem Ely és Bertolucci egész egyszerűen nem ütik meg azt a szintet, ami ebbe a gyengécske Milan-ba szükséges. Nem is értem azt a raklap pénzt, amit értük adtak.
  A többieken meg mindenkin rajta volt a liberó- talán tényleg csak Monti volt,aki egy kicsit
  kilógott pozitív értelemben.

 4. Gyerekek! Nálunk van négy kezdő aki a Juve kispadra sem férne oda… Ezért borítékolom a 4.-6.helyezést a végelszámolásnál! Zapata helyett lassan kezdthetne a Vanczák Vili Monti helyett a Tőzsér Dani a Bertolacci helyett meg a Dzsudzsi Bazsi… Szerintem télen hozzuk vissza Gattuso-Ibra-Kaká-Thiago-Seedorf ötösfogatot és tuti a scudettó!

 5. Na ez már nem semmi! Olyan csapattól kaptunk ki amelyik sosem lesz hétszeres BL győztes! Olyan csapat aki csak egyel volt előttünk a meccs előtt! Erős közép csapat! El sem kellett volna vállalnia ezt a feladatot! Nem hiszem hogy nem látják azok a nyagytudásúak ki kell ide edzőnek! Soroljam? Már az elején leírtam a neveket! Most megint az lesz, év végéig itt marad Simi utána megint jön egy középszintű edző! Hányás az egész! Már azért drukkoltam hogy meg legyen az 5 vagy a 6 gól! Nagyobb pofont érdemelne az egész vezetőség! Majd a Róma megszórja ezt a gárdát remélem 10 lesz a különbség!

 6. Most komolyan szerintem kizárólag támadókkal illetve kapussal vasgyunk ellátva. Egy darab értelmes középpályásunk illetve védőnk nincs. A jelenlegi keretünk egy tökéletes 8-9 helyezett keretje megfűszerezve 2-3 jó támadóval, akik természetesen szenvednek mert nincs aki kiszolgálja őket! Kellene egy komplett középpálya illetve védelem!! Forza Milan!! Szegény Mihályt sajnálom, mert ő nem az ilyen puha elkényeztetett játékosokhoz van hozzászokva!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS