2022. december 02., péntek

Mihajlovic: Nem voltunk elég agresszívek

-

A Genoa elleni mérkőzést követően Sinisa Mihajlovic nyilatkozott az újságíróknak. A Milan idegenben 1-0-ra kikapott a Genoától, a piros-feketék kiállítás miatt több mint egy félidőt emberhátrányban játszottak.

Jobban kellett volna teljesítenünk. Több gólhelyzetet is kialakítottunk, de nem sikerült ezeket gólra váltani. Kár, mert egy győzelemmel remek pozícióba kerülhettünk volna a tabellán. Nem elég, ha csak az egyik félidőben játszunk jól. Nem szoktam kritizálni a játékvezetőt, így ezúttal sem szeretném kommentálni a döntéseit. A második félidőben jobban játszottunk, de nem tudtunk gólt szerezni. Az utolsó 10-15 percben három csatárral játszottunk, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy veszélyesebb leszel a támadásoknál. Diego López időnként kirúgta a labdát a mezőnybe, de jobban preferálom a labdatartást és a hátulról induló támadásépítést. Nem voltunk elég agresszívek a mérkőzésen. A Genoának a gólt leszámítva nem volt helyzete. Elemezni fogjuk a meccset és megpróbáljuk kijavítani a hibákat. – mondta Mihajlovic.

RODRIGO ELY: “Szerettük volna folytatni a győzelmi sorozatot, így természetesen csalódottak vagyunk. Nem volt jó első félidőnk, de a második játékrészben sok gólhelyzetet kialakítottunk. Ezen tovább kell lépnünk. Az edző mindig is bízott bennem. Amikor szükség van rám, készen állok.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Misibá!
  1. Nincsen középpálya!
  2. 1-4-2-3-1 kell úgy hogy 2-3 szűr és építkezik is.
  3. Zapata helyett nyugodtan kezdhet Misibá…
  4. Látni kell hogy a védekező típusú csapatok azért a nagyok meg azért esznek meg meg a három középpályásunk nem bírja el az ellenfél 5 középpályásait.

 2. 1. Nincsen középpálya!
  2. 1-4-2-3-1 kell úgy hogy 2-3 szűr és építkezik is.
  3. Zapata helyett nyugodtan kezdhet Misibá…
  4. Látni kell hogy a védekező típusú csapatok azért a nagyok meg azért esznek meg mert a három középpályásunk nem bírja el az ellenfél 5 középpályásait.

 3. Abban igaza van, hogy az első félidőben nyuszik voltunk. És szerintem Kucka a jobb oldalon sokkal jobb, mint DeJong. De a meccs legnagyobb helyzetét mégis Kucka hagyta ki, ajtó-ablak volt. Ettől függetlenül az ilyen meccseket hozni kellene, ha az első három helyre oda szeretnénk érni.
  Azért a bíró szépen sárgázta a mieinket sorban. Romagnoli első sárgája nevetséges volt.
  Előtte pár perccel éppen őt könyökölték le- és nem történt semmi. Meg az egész csapatot szépen megszórta. Egyszóval én úgy éreztem, hogy lejt a pálya.

 4. Én is egyet értek az első félidőben gyengék voltunk erre nincs mentség, viszont Romagnolit Pavoletti tényleg lekönyökölte és volt még több olyan szitú a Genova játékosainál amikor les és sípszó után elrúgták a labdát de a sárga elmaradt. A Genova az első félidőt lehozta lap nélkül, majd a másodikban kapott lapot Pavoletti labda elrúgásért.

 5. Borzasztó első félidő után, reménykeltő feltámadás!

  Az első játékrészben alig volt nálunk a labda, támadás nuku, igaz az ellenfélnek is “csak” egy ócska megpattanó szabadrúgása volt, amúgy semmi az égvilágon! A játékvezetővel “néha” elszaladt a ló, értem én, hogy meg akarja fékezni a meccset, de akkor ezt ne részrehajlóan tegye, illetve minden szurka-piszkára nem kell lapot adni… Ezt a meccset így is hozni lehetett volna, ha egy kicsit több szerencsénk van, és a második félidőben kihasználjuk a helyzeteinket (Kucka, Balo, Luis Adriano…).

  Kucka beállítása egyértelműen lendített a játékon, Balotelli jól teljesített, feltűnően kevésszer fogott padlót. De Jong volt a meccs negatív hőse nálam, az első félidőben szinte minden támadás rajta halt el, a gólt is (részben) az ő baromságából kaptuk, na meg Zapata megoldásából. 🙂

  Montolivo – Bertolacci – De Jong… NE! Bertolacci az első félidőben nem tudom mit művelt, becsületére váljon, hogy a második játékrészre feltámadt, sokat ment előre, sok esetben igyekezett a támadások építését magára vállalni. Belejött na.

  Durva meccs volt, csoda, hogy nem volt tizenegyes… illetve volt, csak hát nekünk kellett volna kapni 🙂 Senki ne mondja nekem, hogy a testét védte, nem tudom mit nézett várvédő kommentátorunk, nem volt igaza, az büntető volt. Mindegy, kaptunk már mi is a semmiért tizit, így is lehetett és kellett is volna legalább X-re hozni a tegnapit!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS