2022. szeptember 27., kedd

Megvan a megegyezés, Soriano közel a Milanhoz

-

Olasz lapértesülések szerint a Milan megegyezett a Sampdoriával. Roberto Soriano állítólag 10 millió euróért + Antonio Nocerino játékjogáért válthat klubot.

Állítólag sikeres tárgyaláson van túl a Milan vezérigazgatója, Adriano Galliani és a Sampdoria elnöke, Massimo Ferrero. A La Gazzetta dello Sport szerint Soriano 10 millió euróért szerződhet a Milanhoz, cserébe Nocerino a Sampdoriához kerül.

Az üzletet a következő napokban véglegesíthetik és ha minden jól alakul, jöhet a hivatalos bejelentés.

Korábban írtuk:

Roberto Soriano egyre közelebb a Milanhoz, a Sampdoria pedig szeretné, ha Antonio Nocerino része lenne az üzletnek.

Nyilvánvaló, hogy Soriano a Milan fő kiszemeltje a középpálya megerősítése érdekében. A piros-feketék az elmúlt napokban egy 10 millió eurós ajánlatot nyújtottak be a Sampdoriának, azonban a genovai klub egy részletben akarja megkapni az átigazolási összeget.

A Sky jelentései szerint Adriano Galliani tegnap este a Sampdoria elnökével tárgyalt. Állítólag a Milanban kegyvesztetté vált Antonio Nocerino is része lehet az üzletnek. A Milan hajlik az olasz középpályás eladása felé, hiszen Sinisa Mihajlovic nem számol vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Romagnoli megvétele után azt írtam, még két játékost igazolunk. Vagy két középpályást vagy 1-1 középpályást meg csatárt.

    Soriano most biztosnak tűnik, és ha tippelnem kéne, Witsel augusztus utolsó napjaiban fog érkezni.

    Kérdés viszont, hogy a Fiorentina elleni meccs után Mihajlovic előáll-e valamiféle igénnyel (pl. csatárok mögötti irányító). A Fio ugyanis elég jó csapat ahhoz, hogy ellenük a hiányosságainkat felmérjük. Ha pl. a támadójáték nem működik Firenzében, akkor nem nagyon lehet várni, hogy majd erősebb csapatok ellen jobb legyen, még akkor sem, ha fogunk fejlődni. Ebben az esetben pedig lehet, hogy inkább egy szervezőre fordítjuk a Witselre elkülönített milliókat.

    Érdekes lesz az utolsó hét, mert simán igazolhatunk támadót, támadó és középső középpályást, de védőt is. Hogy még valaki érkezni fog (Sorianón kívül), abban biztos vagyok.

  2. Ja,hogy nevekkel viccelődünk. Aha. Ok. Akkor csak azt szeretném üzenni a középsős Pistikének,hogy Witsel inkább az általa említett “nagymunkabírású” fajta,tehát a mi 4-3-1-2-nkben a “3”-ban kaphatna inkább szerepet,nem mint treqartista. (Mondjuk a marokkói is inkább árnyékékként aposztrofálják, azok akik látták már legalább 90percet játszani. Jelzem,én még nem) Tehát, ilyen aspektusból közelítettem meg azt a véleményedet,miszerint inkább Mastourt játszatnád a belga helyett. De,mivel teljesen felesleges olyanról vitatkoznunk hosszabban,ami még abszolút de álom, így azt ajánlom engedjük el… Úgy is aludni kell,reggel kartúnnetvörk… 😉

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS