A Milan szeptember 3-án egy felkészülési mérkőzést játszik a Mantova együttesével – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

A felkészülési időszak véget ért a Milan számára és a hétvégén rajtol a Serie A. Az első fordulóban a Fiorentina lesz az ellenfél. Az is eldőlt, hogy a csapat szeptember elején egy felkészülési mérkőzést fog játszani.

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szeptember 3-án a harmadosztályban szereplő Mantova otthonában lép pályára a csapat. Ezt az edzőmeccset abból a célból szervezik, hogy a játékosok ne essenek ki a meccsritmusból, ugyanis a 2. fordulót követően két hét válogatott szünet következik. A mérkőzést a Stadio Martelliben fogják rendezni 19:00-kor.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon helyes, Mihály nem hagyja őket ellustulni. A gyengébb ellenfelek ellen pedig lehet gyakorolni a szép játékot (remélhetőleg a végleges kerettel). 🙂

    Forma Milan! Forma Mihály!

  2. Amit észrevettem Mihajlovicon eddig lényeges különbségként 2 nagyformátumú elődjéhez képest, hogy neki mintha lenne szakmai elképzelése arról mikor van egy játékos kezdő11-es formában és nem is fél betenni senkit aki jobb formában van, akár nagyobb nevek kárára sem. Szemben pl Pippoval, aki mindig csak egy tetszetős névsort igyekezett felküldeni a pályára, legtöbbször minden szakmai szempontot nélkülözve.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet