2022. szeptember 27., kedd

Verdi az Eibarban folytatja kölcsönben – hivatalos

-

Simone Verdi a spanyol élvonalban szereplő Eibar együttesénél folytatja pályafutását – jelentette be a Milan a hivatalos honlapján.

Mint már arról pár nappal ezelőtt beszámoltunk, a Milan megállapodott az Eibarral Verdiről, aki egy 1 éves kölcsönszerződés keretein belül szerződik Spanyolországba.

Vasárnap a Milan a hivatalos honlapján jelentette be a klubváltást. Verdi a klub ifjúsági akadémiáján nevelkedett és az előszezonban a felnőtt csapattal készült.

A megállapodás értelmében az Eibar a szezon végén végleg megvásárolhatja a 23 éves játékost az opciós jogban foglalt összegért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Egy újabb elkótyavegyélt játékos Darmian, Kingsley Boateng, Albertazzi, Comi, Valoti, Cristante, Oduamandi, Aubameyang, Gourcuff, Petagna, Zigoni, Saponara, Vergara, El Shaarawy és valószínűsíthetően Mastour, Calabria és Ely után is.

    De mi inkább nyomassuk Zaccardót meg Palettát, végül is nekik már van Serie A-s tapasztalatuk.

    • Nagy részük még nem is bizonyított. Sírunk, mert elpazaroltunk tehetségeket. Más csapat már rég beépített volna egy Saponara, Boateng, Gabriel vagy Vergara szintű tehetségét . Ne is beszéljünk Darmianról vagy Aubemeyangról. Rossz rágondolni .
      Végre látom Mihály bácsin, hogy beépít saját nevelésű!!!,fiatal játékosokat a csapatba . Ely és Calabria is meggyőzött ,nem is beszélve Dunnarommaról.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS