Cristian Brocchi, a Milan Primavera vezetőedzője 32 játékossal utazik Dél-Afrikába, ahol a csapat egy felkészülési tornán fog részt venni.

A Primavera csapat július 29. és augusztus 8. között Dél-Afrikában fog edzőtáborozni. Az előző szezonhoz képest gyakorlatilag kicserélődött az egész játékoskeret, azonban néhány játékos maradt, többek között Bordi, Crociata, Felicioli vagy éppen Vassallo.

A MILAN PRIMAVERA UTAZÓ KERETE:

KAPUSOK: Cancelli, Crosta, Livieri;

VÉDŐK: Altare, Bordi, De Santis, Iudica, Llamas, Malberti, Mondonico, Spinelli, Turano, Zucchetti;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Careccia, Crociata, De Piano, El Hilali, Felicioli, Gamarra, Hadziosmanovic, Locatelli, Papasodaro, Zanellato;

TÁMADÓK: Agnero, Casiraghi, Cutrone, Hamadi, La Ferrara, Mastour, Modic, Vassallo, Vido.

Így tehát Hachim Mastour is a Primavera csapattal fog utazni Durbanba. A várakozások szerint a piros-feketék három mérkőzést fognak játszani. Július 30-án a Stuttgart, augusztus 1-jén pedig a Galatasaray korosztályos csapata lesz az ellenfél, míg augusztus 3-án az U19-es Dél-afrikai válogatottal játszik a csapat.

A Primavera bajnokság 2015/16-os idényének első fordulóját szeptember 12-én illetve 13-án fogják rendezni.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nékem ez a srác nem tetszik ,lehet hogy tehetséges de arab mentalitásban van nevelve ,híjában született Olaszországban ő csak egy marokkói válogatottban akar játszani . Szerintem nincsen olasz szíve és nem is lesz ,ki nem akarna egy négyszeres világbajnok olasz válogatottban játszani ehhez a marokkói válogatott egy dupla nulla .