2022. szeptember 25., vasárnap

Abate a Milanban szeretné befejezni a pályafutását

-

Ignazio Abate, a csapat olasz jobbhátvédje elmondta, nagyon örül a szerződéshosszabbításnak és a Milanból szeretne visszavonulni.

Abate jelenleg bokasérülésből lábadozik és kérdéses a játéka az Inter elleni szombati találkozón. A 28 éves játékos már megkezdte az edzéseket, de még nem teljesen egészséges.

“Nagyon szerencsés vagyok, hogy meghosszabbíthattam a szerződésemet. A célom, hogy a Milanból vonuljak vissza. Itt nőttem fel és szeretném itt befejezni. A gyermekeim? Ők fogják eldönteni, hogy mi a legjobb a számukra. Ha esetleg labdarúgók lesznek, akkor természetesen örülni fogok, de szabadon választhatnak.” – mondta a pénteki sajtótájékoztatón Abate.

“Fizikailag jobban érzem magam. Majd meglátjuk. Remélem, hogy pár percet játszhatok a Real Madrid ellen.”

A várakozások szerint Abatét a mindössze 18 esztendős Davide Calabria fogja helyettesíteni az Inter ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem egy klasszis védő, de nem hinném hogy ő a védelem leggyengébb pontja. Egyébként engem is meglepett Calabria. Elég jól tolja a srác. Pont ezért kellene a fiatalokhoz nyúlni. Éppen kikerül a gyerek a Primavera csapattól és ki kellene próbálni a felnőttek közé. Ha jól tolja akkor maradhat, ha nem akkor mehet kölcsönbe. Ilyenkor úgy fel tudják szívni magukat a fiatalok, hogy az nem kifejezés. Donnarumma, Gori, Calabria, Felicioli, Mastalli, Modic, Di Molfetta… Vannak itt tehetséges fiatalok.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS