2022. szeptember 25., vasárnap

20 millió eurós ajánlat a Monaco védőjéért

-

Francia lapértesülések szerint a Milan 20 millió eurós ajánlatot tett a Monaco tunéziai védőjéért, Aymen Abdennourért.

A játékos ügynöke korábban már megerősítette, hogy Abdennourt három olasz csapat szeretné szerződtetni, nevezetesen a Juventus, az Inter és a Milan.

Úgy tűnik, hogy a Milan konkrét lépéseket tett a védő megszerzése érdekében. A L’Equipe francia lap beszámolói szerint a Milan 20 millió eurót ajánlott a 25 éves védőért. Az viszont kérdéses, hogy a Monaco hajlandó-e elengedni a tunéziai válogatott játékost. Abdennour szerződése 2019-ig szól a francia klubbal és piaci értékét a transfermarkt 10 millió euróra becsüli.

Eközben Angliából is van kérője Abdennournak, nevezetesen a Newcastle, a Tottenham és a West Ham.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bacca, Bertolacci most ez? Nem azzal van a baj h ilyen noname embereket igazolunk, hanem hogy ilyen húzós pénzekért! +10 milla és Hummelseket, Godinokat lehetne venni! Bertolacci árából is + 5-10 millával már Kroosokat dobálnak! szerintem az idei mercatonk nem egy acélos eddig, Bacca kivétel, de érte is sok a 30

  • Nono de azt is vedd hozzá,hogy azok a nevek nem visszafele tekintenek hanem előre,azok ELbe és BLbe akarnak indulni nem pedig csapatépítést kezdeni. Most olyanokat kell vásárolni,akik még a csúcsra érhetnek (nem pedig ott vannak vagy jártak már ott) és tele vannak lelkesedéssel. Így térülhet meg a befektetett pénz.

  • Szerinted Kroos, Hummels vagy épp Godin boldogan jönnénk ide? Megsúgom, hogy nem + az ilyen játékosoknak, mint amiket említettél hatalmas fizetési igényei vannak, amiket nem tudunk biztosítani. Kicsit jobban gondolj már bele a dolgokba mielőtt írsz valamit. Abban viszont igazad van, hogy ez a mercato egyenlőre nem az igazi… én Baccának sem nagyon örülök 2 éve még azt se tudták, hogy ki az most volt egy jó éve és kész, jól felment az ára a Sevilla meg örül, hogy kiperkáltak érte 30 misit ebből az üzletből ők jártak a legjobban.

  • Tudják hogy van pénz és jól intába ültetik a kopaszt. Bertolaccit jövőre aldják 10-ért majd figyu. Vicc hogy ilyenekért dobnak 20-at. Kb olyan lesz mint a Saponara gyerek hogy milyen jó volt Empoliba itt meg lófaszt sem csinált. Itt az újabb noname ez a monacoi gyerek 20 milliért, nevetséges tényleg. Ki ez???? Akkor tényleg miért nem egy Hummels 30-ért? Elképesztő milyen buta emberek tömkelege van itt. Ha nincs pénz akkor sem tudnak igazolni ha van akkor sem. :)))

   • Nem ő egyedül nyerte meg a EL-t és a Bruges-ben tényleg jó volt de az első éve a Sevillaban nem volt olyan kiemelkedő mint az idei 14 gólt lőt 35 meccsen, de ne érts félre nem azt mondom hogy ez rossz mutató de csak példának okáért nálunk Balo 13 meccsen lőtt 12 gólt szóval 14 gólt egy idény alatt egy közepes képességű csatár is képes szerezni. Nem azt mondom, hogy Bacca közepes képességű és biztosan nem fog beválni, de én nem igazán örülök neki, ennyi pénzből jöhetett volna egy sokkal fiatalabb játékos például a 20 éves Mitrovic az Anderlecht-ből aki ugyan olyan jó szezont futott mint Bacca csak épp 8 évvel fiatalabb sőt még 8 centivel magasabb is, egy igazi magas befejező center.

    Ja és winnetou te meg legközelebb kicsit próbáld meg jobban értelmezni más kommentjét, mivel Nononak én nem a Baccás véleményére írtam azt hogy “nézz utána annak amit írsz”, hanem arra, hogy mi ilyen Kroos vagy épp Hummels nagyságú neveket ide tudnánk hozni a csapathoz.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS