2022. szeptember 27., kedd

Albertazzi lehet a kulcs Baselli megszerzéséhez

-

A héten újabb tárgyalások lesznek a Milan és az Atalanta között Daniele Baselliről.

A 23 éves olasz középpályást már régóta figyelemmel kíséri a Milan és nem kizárt, hogy a rossoneri kedvéért a nyáron elhagyja jelenlegi csapatát, az Atalantát.

A La Gazzetta dello Sport mai kiadása szerint Adriano Galliani a héten találkozik az Atalanta elnökével, hogy Baselli átigazolásáról tárgyaljanak. Állítólag a Milan szeretné bevonni az üzletbe Michelangelo Albertazzit, aki iránt az újonc Carpi is érdeklődik.

Eközben a Giornale szerint a következő játékosok biztosan távoznak a nyáron: Zaccardo, Albertazzi, Muntari, Nocerino, Rami, Alex.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az lehet a háttérben rami esetében, hogy felszólalt Inzaghi ellen és kijelentette hogy ha ő marad az edző akkor távozik. Véleményem szerint ezzel akarnak példt statuálni, hogy mindenki a helyére kerüljön. Persze ezzel én nem értek egyet mert pont Rami a legjobb védőnk, dehát ez van. Paletta sem sokkal rosszabb nála véleményem szerint, de Zapata is képes hasonló teljesítményre csak neki kell egy vezér aki irányítja őt.

 2. Menez is bartan mehet. Enynire magas sosem less tobbet az erteke. Ot most kell eladni.
  Rami a hozzaallasa miatt menjen. Nem kellenek olyanok akik kiveteles banasmodot akarnak.
  En Montolivotol is megvalnek. Iszonyat csalodas az az ember.
  Agazzni, Albertazzi, Montolivo, Muntari, Essien, Rami, Alex, Mexes, Menez, Zaccardo, Nocerino, Matri, Birsa is mind mehet.

 3. zso minden névvel egyetértek akinek távoznia kellene,kivéve Meneznek,végig a hátán vitte a csapatot,és ennyi erővel a Reál is eladhatná minden évbe a játékosait amikor bomba szezont produkálnak…nem,ne essünk bele ebbe a hibába. Aki értékes építsük be. Ha meg a szezon felénél azt látjuk,hogy még semmit nem tett,kicsit kevesebbért,de ugyanúgy eladható 🙂

 4. Baselli?! Nem hinném hogy tudna nyújtani itt akármilyen maradandót A múltkori említését követően sem változott a véleményem róla. Semmi extra nincsen benne. Tipikus darabjátékos…. Szerintem felesleges pénzkidobás lenne. Inkább egy védő leszerződését sürgetném már mielőbb, főleg hogy ha Albertazzit is bele akarjuk vonni az üzletbe. Akkor más stílszerűbb lenne úgy nem?! 😀

  És ha már a védelemnél tartunk, személy szerint nagyon sajnálnám, ha Adil Rami és az Ac Milan útjai elválnának, mert ez a játékos szerintem egy jó szervezett stábbal a háttérben, s egy normális taktikával kieegészítve, jó kis játékosunk lehetne!

  De ha már a védelemnél tartunk , hát akkor ott aztán lenne hova fejleszteni a dolgokat, mert ott a hátsó alakzatban nagyon nagy a káosz uraim! Én például megpróbálkoznék egy kis vérfrissítéssel a hátsó szekcióban, gondolok itt pl. egy-két olyan névre, akik szerintem nemlennének nálunk rosszak. Pl. : Elseid Hysaj (empoli), Stefan Savic (Fiorentina), Davide Astori (AS Roma), Alessio Romagnoli (Samp-Roma kölcsönbe ide-oda) 😀 , vagy pl. Kamil Glik (Torino)
  Én ilyen játékosokra dobnék egy próbalehetőséget, ha már úgy áll a védelmünk, hogy sehogy 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS