2022. szeptember 27., kedd

Montolivo, Van Ginkel és Honda játéka is kérdéses

-

A várakozások szerint Riccardo Montolivo és Keisuke Honda sem léphet pályára a hétvégi Sampdoria elleni mérkőzésen, továbbá Marco Van Ginkel játéka is kérdéses.

A piros-feketék vasárnap este a Sampdoriát fogadják a San Siróban a Serie A 30. fordulójában. Úgy tűnik, hogy Filippo Inzaghi több játékosra sem számíthat.

A Sky Italia szerint Riccardo Montolivo még mindig nincs 100 százalékos állapotban, így ő elővigyázatosságból kihagyja a hétvégi meccset és az Inter ellen térhet vissza április 19-én.

Eközben Van Ginkel térde begyulladt és a MilanChannel szerint kérdéses a játéka vasárnap. Van Ginkel kihagyta a csapat szerdai edzését és egyénileg dolgozott az edzőteremben. Minden bizonnyal Andrea Poli fogja helyettesíteni a hétvégén.

Továbbá a Gazzetta szerint Honda térdsérülés miatt a Sampdoria és az Inter elleni meccset is kihagyja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. hát erre a hírre mit is mondjak?…montolivo?-ki az?olyan régen játszott azt se tudom már hogy néz ki……engem van ginkel nem nagyon győzött meg a hétvégén,de polinál biztos több jobb labdája lenne,de legalább lesz egy igazi védekező középpályásunk,az meg,hogy honda sérült?-szerencse…….a tavaszi teljesítménye alapján mehet amerre lát

    • Érdekes meglátás. Én minden meccsen számolni szoktam, hogy ők ketten mennyit passzolnak előre és hátra, mennyire pontosan teszik ezt, és hány labdát szereznek. Óriási hibának tartom Montolivo megítélésében, hogy összehasonlítjuk Pirloval, és az az eredmény, hogy De Jongnál is rosszabb! Montolivo nem mélységi szervező! A csatárok mögött hasznosabb lenne, egyébként meg a legtöbbet szerelő középpályásunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS