Alex, a csapat brazil védője elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy a Parma elleni mérkőzésen viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

A brazil középhátvéd a közelmúltban sérülés miatt másfél hónapig nem állt Filippo Inzaghi rendelkezésére, az utóbbi két bajnoki mérkőzést viszont végigjátszotta. A múltheti Parma elleni találkozón Riccardo Montolivo és Christian Abbiati hiányában Alex viselte a csapatkapitányi karszalagot.

“Inzaghi nekem adta a karszalagot a meccs előtt, de az volt a legfontosabb, hogy jól teljesítettünk és legyőztük a Parmát” – mondta Alex a MilanChannelnek.

“A Juventus a legjobb csapat a bajnokságban és klasszis játékosokkal büszkélkedhetnek. Úgy gondolom, hogy képesek vagyunk felvenni a harcot a Juventusszal és meg tudjuk nyerni a találkozót. Védekezésben egységesnek kell lennünk és gyors ellentámadásokkal gólhelyzetek kialakítására kell törekednünk”.

A 32 éves védő a Serie A-ban 13 meccsen kapott lehetőséget.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Alex mint csk., hát erre tényleg nincsenek szavak. Bár annyira kevés Milan-ban lejátszott meccse volt a kezdő 11-nek, hogy nehéz lett volna kiválasztani ki legyen a csk. A legtöbb Poli-nak volt 46. Az össz. pedig 183. Nem kedvencem Poli de akkor inkább Ő lehetett volna.

  2. Legyozhetnenk ha Pogba szar napot fog ki. 🙂 Mindenesetre ide is leirom, hogy Pippo helyebe a kozeppalyat stabilizalnam inkabb a 4-3-3 helyett.

    Diego Lopes elott A vedelem a Zaccardo, Palettat, Bocchettit (vagy Rami), Antonelli negyesbol allna. A kozeppalya Cerci, Poli, van Ginkel, Bonaventura, Honda. Elottuk pedig Menez vagy Pazzini volna.

  3. Alex egy robot…. jó védő volt kb 10 éve…. de az hogy ő a csk…már az is vicc,hogy játszik nem még csk…

    Egyébként úgy megkérdezném tőle,hogy mire alapozza hogy megverhetjük a juvét ??? Amikor topp formában voltunk anno akkor is rendre megszívtuk torinóban…most meg ezek elájultak a parma elleni győzelemtől…ezek belülről tényleg azt érezték jók voltunk ??? Mert akkor sürgősen elkell zavarni mindet…nézhetetlen,minősíthetetlen semmi volt amit műveltünk a parma ellen…jah és kaptunk egy teljesen gagyi 11-est is…

    Ha már azt fogom látni hogy legalább fut a csapat,és hajt már akkor megnyugszom…de idén ilyet még nem láttam…..