2022. szeptember 27., kedd

Albertazzi a Parmáról, Inzaghiról és az érkezőkről

-

Michelangelo Albertazzi, a Milan olasz hátvédje szerint nem lesz könnyű mérkőzés a Parma elleni bajnoki. A 23 éves játékos beszélt Filippo Inzaghiról, Giacomo Bonaventuráról és Fernando Torresről is.

Albertazzi a nyári átigazolási időszakban érkezett a Hellas Veronától, miután egy vakliciten a piros-feketék 500 ezer euró ellenében a játékos játékjogának másik felét is megszerezték.

“Keményen dolgozunk a Parma elleni mérkőzésre. Inzaghi és a szakmai stáb minden apró részletre figyel. Hasonló lelkesedéssel kell pályára lépnünk a hétvégén, ahogy a Lazio ellen tettük. A Parma egy remek csapat és az első fordulóbeli vereséget követően sokkal agresszívebbek lesznek. Jó mérkőzés elébe nézünk” – mondta Albertazzi a MilanChannelnek.

“Jól ismerem Bonaventurát, hisz az utánpótlás válogatottban játszottunk együtt. Torrest már láthattuk az edzéseken gólt szerezni. Nagyon elszánt”.

“Inzaghi? Szabályokat hoz, amelyek elengedhetetlenek egy profi futballista életében” – fejezte be.

A védelem közepén és a bal oldalán is bevethető Albertazzi a Milan ifjúsági akadémiáján nevelkedett, de tétmérkőzésen még nem debütált a felnőtt csapatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Már most arról cikkeznek,h télen mehet valahova kölcsönbe…. Nem értem! Belül ki sem próbáltuk. Szerintem szélső védőben is elég magabiztos védő munkát tud letenni az asztalra. Adottságai, képességei jók. De sokkal több meccs kellene,h legyen azokban a lábakban. Bonera-t rossz volt nézni épp Candreva-val szemben. Nem értem miért kell erőltetni vakokat, csak koruk miatt!? Inkább nézném őt 1-1 hibával, mint Bonera-t aki kb 3x megkerült Candreva, mire ő megfordult.
    Ugyan ez a bajom a fele védelmünkkel. Mexes, Alex, Bonera… Zaccardo talán még gyorsabb. Hiába elit védők, ha régi kvalitásaikat nézzük. Egy gyors ellenfél ellen kevés a jó helyezkedés. Ha nem hátrál be, vert helyzetben van….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS