Az AC Milan olasz lapjelentés szerint intenzív tárgyalásokat kezdett a Real Madriddal a Bajnokok Ligája-győztes spanyol csapat kapusának, Diego Lópeznek a megszerzéséért. A játékossal már meg is állapodott a Milan.

A La Gazzetta dello Sport szerdán írt arról, hogy a milánói klub vezetésének képviseletében Adriano Galliano ügyvezető alelnök folytatott telefonos megbeszéléseket Florentino Pérezzel, a madridi királyi klub elnökével, ezzel is hangsúlyt adva annak, hogy komoly az olasz szándék a kapus megvásárlására.  A Milan érdeklődésének felerősödését megelőzte, hogy az eddig komoly vevőjelöltnek tűnő Monaco letett López leigazolásáról. Állítólag a Milannak maga Ancelotti ajánlotta López leigazolását. A Sky jelentései szerint, Diego Lopez elfogadta Adriano Galliani ajánlatát. A spanyol kapusnak 3 éves szerződést és évi 2.5 millió eurós fizetést ajánlott fel a Milan vezetése.

Az itáliai együttesnél – amely az új idénynek korábbi klasszis futballistája, Filippo Inzaghi kinevezésével új vezetőedzővel vág neki – a trénercsere után erősödött fel a szándék újabb hálóőr után is nézni, mivel az első számú kapus, Christian Abbiati már 37 esztendős, Gábriel még túl fiatal ahhoz, hogy a teljes szezonban elsőszámú kapus legyen, míg Agazzi nem váltotta be Pippo reményeit az amerikai túrán.

Diego López érkezésével Agazzinak vagy Gabrielnek távoznia kell. A Sassuolo érdeklődést mutat az olaszért -írja a milannews.it

Diego López tavaly januárban érkezett a Real Madridhoz a világ- és Európa-bajnok Iker Casillas pótlására, aki súlyosan megsérült, s hosszú időre kidőlt kéztörése miatt. Felépülése után azonban már nem ő, hanem az időközben bevált, és az akkori portugál edző, José Mourinho feltétlen bizalmát élvező López maradt a háló előtt, Casillas pedig alig kapott lehetőséget. Mourinho távozását követően Carlo Ancelotti is inkább Lópezt szerepeltette, s a jelek szerint most szerezte vissza a “főkapus” posztot Casillas, Lópeznek pedig új munkahely után kell néznie. Szerződtetésekor az idén novemberben 33 éves Lópezért – spanyol sajtóértesülések szerint – négymillió eurót fizetett a Real a Sevillának, s a játékos 2017. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • olvasd el újra ezt a sort:
   “Diego López érkezésével Agazzinak vagy Gabrielnek távoznia kell. A Sassuolo érdeklődést mutat az olaszért -írja a milannews.it”

 1. a létszám jó lenne csak az a baj hogy gabrielt és agazzit a legkisebb jóindulattal sem nevezném kapusoknak…

 2. Jó kapus nagyon ez a Lopez én örülnék neki Aggazi Gabriel meg ahogy leírtátok seria b szint

 3. 2.5 milliós fizetés egy kapusnak.. 3évig.. Mikor már 33 lesz…
  Fizetni tuti kell érte, minimum 3-4 milliót.
  Perint 10 körül taksálják + Agazzi vagy Gabriel…
  Fizetés ebben a korban még szerintem megállna 1.5 millióból.
  Ergo nem kéne sokkal többet kiadnunk egy olyan kapusért, aki a jövő nagy Milan kapusa lehetne.

  Hozzáteszem nem értem, miért nem bízunk még egy kicsit Gabrielben!?
  Dida, amikor jött mekkora bakikat csinált. Gabriel csak abban hibázott, hogy 2-3 bravúrral fogható lövést bekapott.

  Egyébként bátran lép ki a kapuból, jól is véd. Egy ilyen fiatal kapusnak bizalom kell és játék. Simán lehet Milan szint.

  • 33 évesen sem lesz öreg egy kapus…
   Abbiatival sem az a baj,hogy 36…Hanem az,hogy igazából sosem volt jó kapus…

 4. Ennek örülök! Nagyon kell végre egy biztos kezű kapus! Sőt,szerintem Perin is a miénk lesz,nem idén,talán jövőre

 5. Én nem sokat láttam játszani Gabriel-t de azért megtartanám és többet játszatnám.
  De már megint a kapussal foglalkozunk nem a védelemmel vagy a középpályával.

 6. Hát én lehet, hogy nem azokat a mérkőzéseket láttam, mint ti, vagy csak szimplán nem értek a focihoz, de Gabriel szerintem egy fakezű kapus. olyan lepkéket fogott, hogy rossz volt nézni. Még edzésen és tétnélküli mérkőzéseken is, tehát nem a nyomást nem tudja kezelni. Egyszerüen nem jó kapus. tény, még nincs 33 éves, “csak” 23. De azért már látszani kellene, ha jó lenne. Cassilas ennyi idősen már a Real első számú kapusa volt.

  Perin nem rossz kapus, és fiatal. Benne van potenciál, DE Lopez jelenleg a világ egyik legjobb kapusa. És csak azért lehet sanszunk megszerezni, mert a Real szokás szerint túltolta a dolgot. Cassilas ikon, a mexikói meg sztár(nak tűnik). Szerintem irtózatos nagy butaságot csinálnak, hogy elengedik, de ha van rá lehetőség, hogy hozzánk jöjjön, akkor le kell rá csapni!
  mint anno Ronaldinhora vagy Ibrára…csak nem kellene aztán elkótyavetyélni, mint az előző két, még nem kiszuperált sztárt, akit sikerült áron alul kukáznunk. Ennél jobb lehetőségünk, szerintem, nincs jelenleg.
  Végre lenne egy biztos ember a védelemben. És ha “csak 3-4 évre megoldás?? Annyi idő elég kell legyen, hogy felépüljön újra egy jó csapat, HA ez a cél!
  Sajnos, szerintem, kevesek vagyunk hozzá, hogy megszerezzük, de bár ne lenne igazam…

 7. A csapat építés első pontja: végy egy jó kapust.
  Itt a lehetőség, meg kell ragadni. Nagyon jó igazolás lenne.
  Aki látta az amerikai túra mérkőzéseit, az elgondolkozik biztosan azon, hogy ezt az Agazzit mi a fenének is hozták ide? Már mehet is Isten hírével.

 8. Fizeteset kicsit sokallom de muszaly egy JO KAPUST szereznunk! Agazzi meg mehet a Sassuoloba. Perin megugyse fog ide jonni mert ot penzert (!!!) fogja eladni a csapata. Valoszinu megveszi a Juventus.

 9. Gabriel, Diego Lopez maradhatna, illetve jöhet,többiek mind “kuka”. Diego jó kapus, jobb, mint akik az elmúlt pár évben voltak összesen!!! Gabriel még azért fiatal, de Én is jobban bíznék benne, szerintem jó képességű kapus. Aki az irja, hogy Diego micsoda rossz kapus.. aki soha életében nem nézett focit ne irjon ide!!

  FM!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet