Újabb – immár sokadik – fordulat következett be Robinho átigazolási szappanoperájában. Az elmúlt napokban a arab Al-Ahli tűnt befutónak, akiknek nem jelentett volna gondot a játékos magas fizetése, de mostanra a helyzet megváltozott, és Robinho valószínűleg visszatér a Santoshoz.

Az olasz sajtó már szinte kész tényként kezeli, hogy Robinho Brazíliában folytatja, és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, azonban a Santos elnöke, Rodrigues Odilio egyelőre csak annyit ismert el, hogy a tárgyalások jól haladnak.

“Az olasz sajtó már tényként kezeli, hogy Robinho visszatér hozzánk, de én csak annyit erősíthetek meg, hogy a tárgyalások jól haladnak és mi mindent megteszünk, hogy megszerzezzük Robinhót, aki csökkentette korábbi fizetési igényét. Reméljük, hogy mielőbb sikerül lezárnunk az ügyet, és minél hamarabb egy szép ajándékkal lephetjük meg a szurkolóinkat.”

A hírek szerint Robinho csak kölcsönbe kerülne a Santoshoz, ahonnan azonban egy év múlva  már nem tér vissza a Milanba. A brazil klubnak a megállapodás értelmében januárban egy viszonylag alacsony összegű kivásárlási joga lenne a támadóra.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az lesz a vége, hogy ingyen megy el. Az OK, így is megszabadulunk a fizetésétől, de annyit, mint amennyit Constant-ért kaptunk, fizethetnének érte is…

  • 2016 nyaráig van most szerződése. Csak nem adjuk kölcsön 2 évig, vagy ha igen, akkor legalább fizessenek a kölcsönért is vmennyit.

 2. Udinese Armero melle hozzacsaphatja Murielt is Robinho potlokent es akkor mar rendben is van a keret. Mar csak Agazzi, Gabriel, Bonera, Alex, Mexes, Zaccardo es Essientol kell megszabadulni…

 3. Persze persze, menjen minél előbb! Én is annak örülnék. /Már tavaly vagy azelőtt mennie kellett volna/
  Viszont elgondolkodom azon, hogy egy ilyen – nagy tehetséggel megáldott – játékos, mint Robinho, hogy tudta/tudja így elalibizni az életét. Teljesen motiválatlanul eltöltött a Milan-ban néhány szezont. Úgy látszott, igazából neki tökéletes az is, ha a padon ücsörög, esetleg néha kap néhány perc lehetőséget, vagy nagy ritkán kezdő (emlékezeteim szerint nagyon rég volt ilyen). Ha játszott is, nem nagyon villogott – sőt… Valljuk be, se a Real-nál, se a City-nél nem alkotott maradandót, pedig egy technikás, jól cselező, kreatív játékosról van szó – ELVILEG.
  Fura egy labdarúgó életpálya az övé. Elvolt ő nálunk is, mint a befőtt. Nálánál sokkalta szerényebb képességű labdarúgók sokkal többre vitték a karrierjük során – köszönhetően az akaratnak, kitartásnak és a kemény munkának. Ő meg csak úgy “elvolt”. Neki elég volt ennyi is. SAJNOS.
  Persze “még csak” 30 éves, de ha eddig ennyi tellett tőle, jobb már biztosan nem lesz. Reméljük, hamarosan a Santos szurkolóit boldogítja…

 4. Annyi hír volt már arról ki megy, ki nem megy, hogy mrá nem tudom hanyadán állunk. Nem akarja valaki összefoglalni?
  Niang már hivatalosan nincs?
  Matrit sikerült már elpasszolnunk?
  Constatnt hivatalosan eladva?

  elvesztettem a foanlat. mindig csak “egy lépésre”, “már szinte biztos”, “az olasz sajtó szerint” …
  jó lenne már látni mik a kitalációk és mi a valóság. Vagy ti le tudtátok követni?

  • Ha jol tudom csak Konstantot sikerult vegleg eladni a torokoknek 2,5 gurigaert, a tobbi csak kolcsonben van.
   Amelianak es Urbynak lejart a szerzodese ezert ok ingyen tavoztak. (Urbyt a Roma egybol leigazolta.)
   Coppola szerzodese lejarta utan a kapusok felkeszuleseben segitkezik a tovabbiakban.

   Megvettuk Ramit es Albertazzit.
   Ingyen erkezett Agazzi, Alex, Menez.
   Mastour pedig feljar edzeni a felnott csapathoz.

   Kb ennyi tortent de a szerkesztok majd ugyis csinalnak egy cikket.

   • köszi!

    Hát ez nem sok. Ennél százszor többről cikkeztek, de sajnos jól éreztem, hogy csak pletykák 🙁
    Ez eddig még nem egy eget rengető igazolási lista, sajnos.

 5. Robinho-ról akkor hiszem hogy megegyezett valakivel, mikor már hivatalos.
  Egyik nap Dubai-al egyezett meg, másik nap meg már a Santos-al, akik előzőleg már visszamondták az egészet, mondván, nem tudnak neki annyit fizetni…..

  Aztán most meg kölcsön szerződés? Ugyan már…… maradni fog …. mi meg még hosszabbítunk vele… így lesz ez

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet