Vasárnap délután a Milan felkészülési mérkőzést játszott a Monza otthonában. A találkozó 2-0 lett a rossonerinek, a gólokat Niang és Mastalli szerezte, előbbi büntetőből volt eredményes.

MONZA – MILAN 0-2

Időpont: 2014.07.20. 18:00;
Helyszín: Brianteo stadion, Monza;
Játékvezető: Serra;
Gólszerzők: Niang (69. büntetőből), Mastalli (75.);A kezdőcsapatok:

MONZA: Viotti – Franchino, Zullo (Anderson 70.), Dal Pogetto, Massoni – Anghileri (D’Alessandro 64.), Vita (Terrani 64.), Perini, Anastasi – Radrezza (Alessandroni 70.), Candido.

Csere: Perniola, Beduschi, Briganti, Foglio, Burrai, Pessina.
Edző: Fulvio Pea.

MILAN: Abbiati (Agazzi 45.) – Zaccardo, Bonera (Rami 45.), Alex (Simic 80.), Constant (Di Molfetta 80.) – Poli (Mastalli 62.), Cristante (Benedicic 76.), Saponara (Modic 76.) – Niang (Mastour 71.), Pazzini (Robinho 62.), El Shaarawy (Pinato 71.).

Csere: Gabriel, Albertazzi.
Edző: Filippo Inzaghi.

A Milan a következő felkészülési mérkőzését július 24-én játssza az Olympiakos ellen a Guinness kupán. A csapat hamarosan elutazik az Egyesült Államokba.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sok értelme és jelentősége nincs ezeknek a meccseknek. De ezzel azt hiszem nem mondok újat. Csúcsterhelésen, besavasodott izmokkal játszani nem túl kellemes.
  Ettől függetlenül voltak szép jelenetek.
  Nekem továbbra sem szimpatikus a 3 támadós játék. A csapat szerkezet sem állt össze, pedig abban nagy szerepe nincs az izomfáradságnak. Támadók és középpályások is teljesen szélre húzódva a lényeges pontokon pedig senki sem érkezik. Talán Cristante egy lövésénél, illetve pár Saponara beindulásnál tudtunk kaput veszélyeztetni a második gólon kívül.
  Nagyon kevés játékos/csapat tud eredményes lenni szélről. Érdekes, hogy még a Hollandok is leálltak erről pedig Robben ennek a legnagyobb mestere. De támadóként remekül mérte fel az ellenfél gyenge pontjait. Én tartom a véleményem,hogy rombusz középpálya, esetleg karácsonyfa formáció lenne a leghatékonyabb. (Még a jelenlegi kerettel is)

  • Azert arra jok ezek a meccsek,hogy kiprobaljunk par jatekost.A tegnapi meccs utan remelem meg a gondolata sem merul fel Saponara eladasanak

   • Remélem,hogy nem. De a nagy Milan drukkerek épp a helyére keresnek nagy értékű játékost. Mivel valószínű, nem a középpályán kellene szerepelnie. (védekezésben azért elég lyukas az oldala)
    Ezért mondogatom már jó ideje! Ne igazoljunk senkit! Adjunk el! Ha Belo megy, akkor egy középcsatár kell. J. Martinez, esetleg Negredo igazi gólgyárosok, de Dzeko-nak örülnél leginkább.
    De kikről cikkeznek? Lavezzi! 30 éves, és utolsó 2 szezonjában épp,h meglőtte a 10-10 gólt ha jól emlékszem. Múltja hellyel-közzel van, de jövője!?
    Persze óriási a szurkolói nyomás, hogy IGAZOLJ!!!!!
    Szerintem baromság! Mastour, Modic, Mastalli remekül illeszkedtek be. Comi-t még csak ki sem próbáltuk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet