2022. szeptember 25., vasárnap

Murat Yakinért versenyez a Lazio és a Milan?

-

A legújabb hírek szerint a Lazio és a Milan vezetőinek noteszében is szerepel Murat Yakin neve, ha a szakember januárban elhagyná Bázelt.

Az idei szezonban továbbra is döcög az AC Milan szekere, a piros-feketék szombat délután csak 2-2-es döntetlenre voltak képesek a kieső helyen tanyázó Livorno ellen. A pocsék idény miatt már többször felmerült Massimiliano Allegri távozása, de a vezetőség eddig mindig kiállt mellette. Most azonban a Baselnél remek munkát végző Murat Yakin személyében egy új név merült fel, aki elfoglalhatja az olasz szakember helyét a Milan kispadján.

A Basel jelen pillanatban vezeti hazája bajnokságát, és a Bajnokok Ligájában a Chelsea-t mindkétszer legyőzve a csoport második helyén áll. Berlusconi mindig is nagy híve volt a támadó focinak, amit Yakin is képvisel, de egy esetleges Bajnokok Ligája továbbjutás könnyen keresztülhúzhatja a két olasz klub számításait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Talán a legunalmasabb csoportban meg tudta tréfálni a Chelsea-t. Nem az érdemeit akarom kisebbíteni, de egy-egy győzelem Allegrinek is becsúszott – nem tehet róla, van ilyen, bárkivel megeshet – viszont egyértelmű, hogy nagy falat neki a Milan. Török edzőnk volt már, tetszett is az az agresszív stílus, az eredmények viszont vegyesek voltak.
    Nem tudnék kettőnél több JÓ megoldást mondani így hirtelen, de ne csak az legyen a szempont, hogy Allegrinél jobb legyen. Nincs olyan magasan az a léc…
    Egyébként kinek a Bl-továbbjutása húzhatja keresztbe az edzőváltást? Mert továbbgondolva a dolgot, akkor van nagyobb szükségünk új edzőre, ha bejutunk a kieséses szakaszba. A bajnokság idén tényleg elúszott, a csodákban viszont még hihetnénk…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS