Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Mario Balotellit, az AC Milan válogatott támadóját.

A tegnapi Napoli elleni mérkőzésen a második félidőben Mario Balotelli büntetőt hibázott, majd a találkozó hajrájában gyönyörű góllal szépített, így végül 2-1-re kikapott a Milan a Napoli ellen a San Siróban.

A találkozó 58. percében Balotelli sárga lapot érően szabálytalankodott. Miután a játékvezető, Luca Banti lefújta a mérkőzést, Balotelli hevesen őrjöngött és reklamált a játékvezetőnél, így az olasz támadó megkapta második sárga lapját, ami kiállítást eredményezett.

A hivatalos tájékoztatás szerint Balotelli erős, megfélemlítő és sértő megjegyzésekkel illette a játékvezetőt. Az olasz szövetség három mérkőzésre eltiltotta Balotellit, aki tehát nem léphet pályára a soron következő három bajnokin. Nevezetesen a Bologna, a Sampdoria és a Juventus ellen. A Milan fellebbez az ítélet ellen.

Továbbá a Milan szurkolói csoportja, a Curva Sud a soron következő hazai bajnokin, a Sampdoria ellen nem lehet jelen a San Siróban, miután a Napoli elleni meccs alkalmával rasszista megnyilvánulásokkal illették az ellenfél egyetlen színes bőrű játékosát, Zunigát.

44 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Már megint úgy tiltják el a legjobb játékosunkat, hogy éppen ne léphessen pályára a Juventus ellen? Ibrahimoviccsal egyszer (éppen a Napoli elleni meccsen meszelték el), Balotellivel most másodszorra csinálják ezt meg. Nem hiszek a véletlenekben.

  • Talán mert mind két játékos renitens viselkedésű játékos.De Balotelli a pályán úgy gondolom rosszabb mint Ibra.Balotelli egy fegyelmezhetetlen öntörvényű játékos aki folyamatosan reklamálással csokorba gyűjti a lapokat.Balotelli folytonos provokálásaival amit a játékvezetők felé intéz már már szinte menetrendszerűen csinálni kell valamit.Főleg ha se az edzője se a klubja nem tudja “megnevelni”.
   Az meg h pont a Juventus elleni meccs is beleesik így “első fokon” az eltiltási időbe csak magának köszönheti illetve neki lehet megköszönni.

   • Akkor szerintem Balotelli lehet Juve pári mert Ő intézte el saját magának…Nem a játékvezető ment úgy ki a pályára h na most elmeszeltetem Balotellit 3 meccsre h pont a Juve ellen ne játszhasson.
    (nem mintha ebben az évben közvetlen rivális lenn egy Ac Milan a bajnoki címért folytatott küzdelembe h egy Balotelli ki kéne iktatni)

    • Elég “érdekesen” látod a dolgokat,Palop!!!Nem gondolod,h egy másik fórumon kellene írogatnod???Nem vagyunk kíváncsiak egy “gobbo” véleményére!!!
     Véletlenül mindig egy rangadó előtt tiltják el a legjobb játékosunkat….nyilván szerencsétlen egybeesés minden esetben.Más “eltöri” valaki lábát és kap két meccset meg egy “ejnye-bejnyét”…
     ebben az évben nem vagyunk egy súlycsoportban az élcsapatokkal ez sajnos tény.De azt senki sem mondta,h a játékvezető tiltotta el 3 meccsre,mert arról nem ő dönt.Muntari fejes góljára sem emlékszel gondolom,illetve,h abban a bajnoki szezonban még 3 gólunkat nem látta benn a kedves spori,amivel 8 pontot buktunk…

     FORZA MILAN OVUNQUE E SEMPRE!!!!

 2. Szivatnak minket mert rájöttek hogy lehet, a drága Berlu papa magasról tesz a csapatra. Galliani szarból épít várat őt csak csodálni tudom még akkor is ha néha arra kényszeríti a vén kujon hogy hazudozzon.
  Az EU-ban a bűnözők mindíg megússzák?

 3. Ha a Juve meccs 5 fordulóval később lenne akkor 5 meccset kapott volna ez az agyatlan hülye gyerek!Na de így most ki fog gólokat lőni???
  Ez a “selyemfiú Matrika?Esetleg Niang?Vagy talán Robinho?
  Ezért nem elég egy klasszis csatár egy csapatba!Tudják ezt Gallianiék is,de nem sokat foglalkoznak vele!Nyáron csupán annyi kellett volna,hogy Matrika helyett megveszi Tevezt,(aki ráadásul olcsóbb is lett volna) És akkor van 2 életveszélyes csatárunk!
  Csak mi érdekes módon mindíg addig várunk,amíg elviszik előlünk a jó játékosokat!Ez csak nekem furcsa???
  El kellett volna nyáron adni Sharawyt és a lóvéból 3-4 jó spílert venni!

 4. Ha valakit dumáért állítanak ki, akár sárga után, akár egyből pirossal az EU-ban minden országban 3-6 meccses eltiltás! Ha valaki visszaeső, mint Balo, akkor több mint 3 járna, akár a duplája is. Így még olcsón megúszta! Hihetetlen, hogy senki nem bír vele, nem véletlenül nem marasztalták eddig egy klubban sem, annak ellenére, hogy a korosztálya legjobb játékosa.

   • Az hogy jól játszik a pályán az kevés, mert a balhékat se (csak) a pályán kívül ténykedi. Tavaly a fél szezon alatt rúgott szép gólokat, jól játszott, de 2x v. 3x el is tiltatta magát. És miért? Azért mert nem bír magával. Állandóan pofáznia kell, reklamálnia feleslegesen, mezét leveszi stb. Olyan dolgokért kapja a sárgát, amiért nem kellene, teljesen felesleges.

    Most is ez történt. A bíró már lefújta a meccset, ő meg reklamál mint egy állat, egy olyan szituációért, amiről ő is tudta jól, hogy nem ért se sárgát, se szabadrúgást, hiszen senki a közelében nem volt, úgy vágta fel magát, teljesen távol az ellenfél kapujától.
    Mit akart elérni a pofázással?

    Annyit, hogy magára hagyta ezt az amúgy is foghíjas csapatot. 3 meccsre ki kell találni MIATTA valamit, mert még a Bolognával se fogunk elbírni, mert nem lesz ember aki gólt rúgjon.

 5. Lassan már meg-megfogalmazódik itt az, amit én egész nyáron mondtam.
  Ha az lett volna az ára a csapat normális megerősítésének, hogy eladjuk Sárit, le kellett volna adni.
  Hiányoznak játékosok a csapatunkból. Most, hogy sérüléshullám van, még inkább. Bár már nem emlékszem, mikor nem volt sérüléshullám nálunk.
  /Kíváncsi lennék azokra a biztosítási szerződésekre, amikből ilyenkor fizetjük a lesérült játékosokat. Olyan, mintha direkt lenne a fél csapat állandóan sérült, s csak akkor kerülnének elő, mikor már nagy a baj…/

  De, maradjunk az első felvetésemnél. Sáriból lehet világklasszis, de egyáltalán semmi garancia rá, hogy lesz is. kaptunk volna érte vagy 40 millát PSG-től, Realtol vagy citytől, esetleg a Monacotol. Oda kellett volna adni, s leigazolni belőle 2-3 komoly játékost.
  Nincs 3 normális belső védőnk, csak nagy jóindulattal 2. Ha egyikük lesérül kit fogunk beállítani?
  Nincs irányítónk. Kakától várjuk, ami, persze, lehetséges, de neki elsősorban önmagát kellene megtalálnia 3 évnyi ülyesztő után, s mindezt azonnal, úgy, hogy hátára veszi a csapatot, irányít, PR-ozik, hogy reklámbevételünk is legyen?
  Nincs egy biztos kapusunk. Abbiati olykor remek, máskor meg…mint most is…lepkézik agyba főbe. Azt figyeltem meg, hogy olyan, mint egy bokszoló. Ha a mérkőzés elején fog pár normálisabb lövést, akkor “bemelegszik” a feje, s jó egész mérkőzésen. De ha az első 10 percben van akárcsak 1 bizonytalansága is, netán kap egy gólt, onnantól életveszély. Nem fogja meg a labdákat, csak mindent ki akar öklözni, s lepkézik, rosszul helyezkedik..Fejben valami nem okés nála.

  1 db valamire való csatárunk van. Azt már sokadszor, és kivétel nélkül mindenkivel egyetértve merem csak megkérdezni, 11 milla Matriért??? Mivan? Pont a Juvét erősítjük vele, hogy elhozzuk a legbénább csatárukat horror összegért, amiből ők leigazolják azt a világsztár csatárt, aki eredetileg hozzánk akart jönni? Ez valami borzalmasan rossz vícc volt. Egyedüli magyarázatként azt hallottam/olvastam, hogy Allegri mesterünk kifejezett kérése volt pont ő, s a BL főtábláért kapta ajándékba a vezetéstől. /halakan kérdem meg, nem lehet, hogy Allegrit a Juve fizeti, hogy esélyünk se legyen, de még a pénzünket is hülyeségre költse?/

  És a legfontosabb, még mindig, s sokadjára: nincs edzőnk! 🙁

  Borzalmas, ami mostanában az AC Milan háza táján zajlik. Csoda, hogy BL indulók lettünk előző évben, s legalább akkora csoda lenne idén is, ha ezt sikerülne megismételni. Ugyan, talán, valamit erősödtünk a nyáron, de ennek mértéke kerekítési hibahatáron belül mozog, míg ellenfeleink vastagon erősödtek.

  DE MINDEZ NEM ÉRDEKELNE. MÉG A BL INDULÁS KIHAGYÁSA SEM, HA AZT LÁTNÁM, ÉPÜL EGY CSAPAT, AMI SOK ÉVRE ELŐREMUTATÓ LEHETŐSÉGET TARTALMAZ.

  De csak a rombolás megy, ezerrel. Még az is elfelejt focizni, aki előtte tudott.

  Balotelli meg az egyetlen épkézláb játékosunk, aki tán még a legjobb csapatokba is beférne, mert sajnos, mi most nagyon nem tartozunk közéjük… 🙁

  Közepesnél erősebb játékosunk is csak kevés van. De Jong, DS, Sári, és talán, ha magára talál, Kaká.

  Van még 3 cserepadra alkalmas játékosunk: Zapata, Mexes és Montolivo.

  A többiek egyszerűen nem elitcsapat környékére való játékosok és pont.

  • “Balotelli meg az egyetlen épkézláb játékosunk, aki tán még a legjobb csapatokba is beférne, mert sajnos, mi most nagyon nem tartozunk közéjük…”
   Szerintem pontosan ezzel van a probléma Balo megfegyelmezése kapcsán is. Mivel tudatában van annak, hogy vélhetőleg a csapat legjobb játékosa jelenleg, és a csapatnak égető szüksége van rá, még a sérülés-cunami nélkül is egyértelműen, így ez a majom magatartás, amit a Napoli ellen tanusított sem fog komolyabb szankciókat magaután. Egy kis ejnye-bejnye, vállveregetés, és mehet minden úgy, mint eddig.
   Holott ha a keret veretesebb lenne, és nem Matri, Robi, Niang lennének a csatár-alternatívák, akkor meg lehetne ennek a bolondnak mondani, “hogy kusshadsz, kukoricán térdepelsz, és nem hogy fizut nem kapsz, büntit fizetsz, majd miután bocsánatot kértél, és látom a javulást, visszakerülhetsz a csapat közelébe”.
   Persze, most lesarkítottam, de a lényegen nem változtat, játéktudása és csapatunk szar helyzete alapján Balo sosem lesz itt megnevelve…

 6. Egy szó mint száz : Balotelli így nem tud a csapat hasznára lenni!
  Ibra is bolond volt az tény…de nehogy már ezt az idiótát hozzá hasonlítsuk mert a cipőjét se viheti egyenlőre…Többet tett eddig a pályán kívül a hírességért mint a pályán.
  Ha nem változik meg akkor mehet a francba mert ez komolytalan!!

 7. Azért ne haragudjatok, de én kissé visszataszítónak tartom, hogy – egy juvéssal nagy egyetértésben – most mindenki Balotellit szapulja itt. Elgurult nála a gyógyszer, ez tény, ahogyan az is, hogy hülyeséget csinált, még rosszabb helyzetbe hozva ezzel a csapatát.
  Egyrészt viszont legalább nem sz@rt bele az egészbe, és nemcsak a meccsen volt harcos, hanem – sajnos – még utána is égett benne a tűz. Másrészt valamennyire meg is lehetett érteni a reakcióját, hiszen faragták egész meccsen, és nagyon kevés védelmet kapott a játékvezetőtől. (Pl. Britos ronda becsúszása simán lehetett volna sárga helyett piros, de egy-két további büntetőt is számon kérhetett a bírón, nem beszélve a mezőnyben elkövetett több olyan esettől, amikor szabadrúgás helyett egyszerűen elfordította a fejét…) Más kérdés persze, hogyha nem szimulálna annyit, és esne túl könnyen pár szituációban, akkor talán könnyebben megkapná ezt a védelmet. Emellett nyilván nem tett jót az idegrendszerének az sem, hogy semmi nem jött neki össze a mérkőzésen.
  Nem akarom teljesen felmenteni, de azért gondolkodjunk már, hogy hol lennénk nélküle, mielőtt “idiótának”, “agyatlan hülyének”, “majomnak” stb. bélyegezzük, meg olyanokat irkálunk, hogy kár volt leigazolni… A jelenlegi Milan sajnos nem engedheti meg magának, hogy olyan kiforrott klasszisokat igazoljon, akik nemcsak, hogy Európa bármely csapatába beférnének, de még problémamentesek is. Örüljünk, hogy legalább Mario itt van…
  Azt meg hadd ne kommentáljam, hogy megint pont beleesik egy rangadó a legjobb játékosunk eltiltásába. Véletlen, persze… A 3 meccs erősen túlzó reklamálásért (persze nem tudjuk, mit mondott pontosan), és nekem vannak kétségeim afelől, hogy ezt mérsékelni fogják. Ugyanis tavaly is ennyit kapott, és akkor egy meccset elengedtek neki. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt újra megteszik, persze ne legyen igazam…

  • Ha ez először történt volna akkor senki egy rossz szót sem írna itt!
   De ez kezd egy kicsit sok lenni.És valahol saját magad cáfolod mert pontosan arról van itt szó,hogy Balo egy nagyon jó focista és a jelenlegi Milannak eszméletlenül szüksége lenne rá.De 3 meccsen most nem játszhat és ez a csapatnak hatalmas hátrány.Én a Milannak szurkolok és nem Balotellinek!!!

  • Amit írtál, azzal egyet is értek. Viszont a probléma az a felelőtlen viselkedés, ami nemcsak ezen a meccsen mutatkozott meg. lásd PSV elleni hátulról becsúszás 3-0ás vezetésnél indokolatlanul, ami akkor a bíró jóindulata miatt “csak” sárgát ért. És lehetne itt még sorolni ezer másik alkalmat. A lényeg az, hogy ez nem egyszeri eset, és ha még most indokolt is lehet a pszichés okokt vizsgálva, 5 másik alkalommal nem az.
   Valóban a legjobb játékosunk, és ahogy fentebb írtam, égető szükségünk is van rá, de pontosan ez az ami miatt nem is lesznek szankciók vele szemben. Pedi ez így nem maradhat, valakinek fejben rendbe kellene raknia, csak Allegri erre hogyan is lenne képes, ha Mourinho és Mancini sem volt…

   • Srácok! Bármilyen fura is, amit mondok, de ne bántsátok Balót!!! Vasárnap úgy küzdött, mint egy gladiátor, De Jonggal és Polival együtt!!! Tudom én is, hogy milyen öntörvényű, meg kezelhetetlen, de itt megint csak az edzőhöz kell visszakanyarodnunk!!! Az ő feladata lenne, hogy mentálisan hasson rá, és felkészítse! Meggyőződésem, hogy egy Capellonál, vagy Ancelottinál nem lett volna ilyen jellegű probléma vele, legalábbis hamar az elejét vették volna ennek! Hiszen ŐK tudtak hatni a fiaikra, és mindenkihez megvan a kulcs, csak meg kell azt találni!!! Ezért vannak az edzők között is nagy egyéniségek, meg középszerű emberkék! Allegri nem tehet arról, hogy az utóbbiak közé tartozik, éppen ezért nem is bántanám! Ezzel együtt a vezetőségnek már réges rég fel kellett volna ismerni ezt, és edző kérdés tekintetében tovább lépni! Mert ez a keret egyáltalán nem rossz! Főleg, ha nem lennének sérültek! Persze persze, hátvéd posztra igazolni kellett volna, tudom!!!
    A vasárnapi mérkőzésen, akik tettek azért, hogy nyerjünk – mert akár hozhattuk is volna a mérkőzést – az leginkább Balotelli, De Jong és Poli voltak! Matri az sem tudta, hogy hol van, melyik bolygón! Nem értem, hogy lehetett idehozni! Mi keresni valója van itt! Ráadásul egy vagyonért!!! Gál Úr azért már elég dörzsölt egy fickó lehet, idehozott már egy-két klasszis játékost!!! Nem értem, hogy teljesíthette vakon Allegri kérését!!! Ráadásul ennyi pénzért!!!
    Visszatérve Balóra, engem is bosszant a vasárnapi viselkedése, hiszen ezzel a húzásával a csapatot sújtja!!! Viszont neki is tele lehet a töke azokkal, akik körülötte töketlenkedtek a csapatban vasárnap!!! Tisztelet a kivételnek természetesen! Itt Matrira és Robira gondoltam elsősorban! Így Baló többnyire csak egyedül küzdött elől, és tüzelt kapura! Azért a hárommeccses eltiltást erős túlzásnak tartom (bár nyilván nem tudhatjuk, miket mondott a játékvezetőnek)! Na, pontosan az ilyen szituációk után kellene elővenni Őt egy valamirevaló edzőnek – de még rögtön az elején! Néhányan itt lebunkóztátok, lebarmoztátok Őt!!! De 100x inkább legyen egy ilyen kezelhetetlen “bunkó” a kedvenc csapatomban, mint sem IMPOTENS Matrik, meg Robinhók, akik csak felveszik a fizetést, aztán elalibiznek itt! Balóból egy iszonyat nagy klasszis lehet, vagy már az is! Őt látom a MILAN jövőjének, csak még egy kicsit higgadnia kell! Ehhez kellene egy megfelelő pedagógiai érzékkel megáldott edző, aki képes hatni rá! Hiszen az adottságai alapján a legnagyobb lehetne!!! AZ IS LESZ, ÉS RÁADÁSUL A MILANNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Meglátjátok, eljön az idő, amikor Bajnokok Ligája győzelmet ünneplünk az Ő vezérletével!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. http://www.milannews.it/primo-piano/ac-milan-comunicato-ufficiale-ricorso-solo-per-la-curva-chiusa-e-non-contro-le-3-giornate-a-balotelli-123874

  A Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy csak a Curva Sud eltiltása ellen fellebbeznek, Balotelli ügyében nem.

  Ezek szerint a fenti írásomban sajnos fején találtam a szöget: mivel Balotellinek nemrég volt hasonló eltiltása, amiből engedtek, sok esély most nem lenne erre. Legalábbis gondolom, ezért nem fellebbezünk, az érintettek úgy gondolják, hogy túl sok értelme nem lenne.

 9. Tudtuk kit veszünk, amikor leigazoltuk! Nem volt zsákbamacska! Nem kell őt itt megnevelni! (kukoricán térdepeltetni 😀 ) Ha olyan erős gárdánk lenne, mint a múltban, a csapatba kerülés miatt változtatásra kényszerülne! Ha meg nem tetszik neki a kispadozás, veszi a kalapját, lásd: City! Minden meccsen provokálják, az előzőn (kapus ráakaszkodott) nagyon jót nevettem! 😀

  Krízis van a Milan háza táján, ami nem csak Marion múlik. Égető szükség van rá de ő ilyen volt mindig is. Nem újdonság! Kezdünk középszerű csapat lenni, így örülhetünk egy-egy ilyen játékosnak is!

  Nagyon kevés olyan a játékosunk, aki képes megfordítani egy meccs alakulását! Ibra kellene mellé, még 36 évesen is visszahoznám Balo mellé!

 10. Én néztem a tv-ben és amíg mutatták az esetet Balo hátratett kézzel beszélt ahhoz a majomhoz,az meg csak grimaszolgatott rá mintha szándékosan bosszantani akarná!Én azok a pofavágások után pofán is nyomtam volna!Jó lenne egy felvétel az incidensről.

 11. Sziasztok!!!!
  Szeretnék megkérni minden olyan P…cs fejt aki szapulja a játékosokat,hogy menjen és szurkoljon egy másik csapatnak!Ez nem szurkolás ha nem okoskodás ,én fociztam igaz amatőr szinten ,és volt hogy bepöccentem pedig alapjában nyugodt ember vagyok,csak a meccs hevében olyat is csinál az ember amiről tudja hogy nem biztos hogy helyes!!!!Igaz Balo profi játékos neki illene,de ez van akkor is Milan játékos,Maldini mindig nyugodt és kiegyensúlyozott volt és volt hogy Ő is reklamált!A bíró is tudta hogy volt egy sárgája elnézhetett volna a füle mellet,úgy mint a meg nem adott góloknál!!!!!