A Milan Primavera szombat délután a Hellas Verona Primavera csapatához látogatott a Campionato Primavera 4. fordulójában. A találkozó végeredménye 1-1 lett.

Filippo Inzaghi, a Milan Primavera mestere kijelölte utazó keretét Veronába.

Íme a keret: Andrenacci, Gabriel, Viola – Compaore, De Santis, Iotti, Maldini, Pacifico, Pinato, Rondanini, Saporetti, Simic, Tamás – Bendé Bendé, Benedicic, Mastalli, Modic, Pedone, Piccinocchi – Barisic, Di Molfetta, Fabbro, Vido.

A találkozó első félidejében semmi érdemleges nem történt, a két csapat kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. A második félidőben csak a 72. percben volt képes a Milan Primavera gólt szerezni, a nyári igazolás, Maks Barisic volt eredményes. Három perccel később egyenlített a Verona Filippo Boni révén. A mérkőzés hátralevő időszakában nem született gól, így maradt az 1-1-es végeredmény. A Milan ezzel a döntetlennel a 6. helyről az 5. helyre lépett fel a tabellán, míg a Verona továbbra is vezeti a Primavera bajnokság B csoportját.

PRIMAVERA: Hellas Verona – Milan 1-1
Időpont: 2013.09.21.
Gólszerzők: Boni (75.) ill. Barisic (72.)
Játékvezető: Simone Aversano
Sárga lapok: Boni, Varricchio ill. Simic, Benedicic.

A kezdőcsapatok:

HELLAS VERONA: Borra – Ballarini, Manolache, (Crisci 88.), Donsah, Varricchio – Boni, Ragatzu, Zaccagni, (Sall 58.), Fares, (Formigoni 47.) – Alba, Gatto.

Cserék: Nervo, Boateng, Rossi, Menolli, Rizzitelli, Speri, Ronconi, Birlea.

MILAN: Gabriel – Simic, Pinato, Pacifico, Piccinocchi – Iotti, Pedone, Benedicic – Vido, (Fabbro 62.), Modic, (Tamás 60.), Barisic.

Cserék: Andrenacci, De Santis, Rondanini, Saporetti, Mastalli, Bendé Bendé, Compaore, Di Molfetta, Viola, Maldini.

A Milan Primavera a következő mérkőzését szeptember 28-án a Cagliari ellen játssza hazai pályán, a Campionato Primavera 5. fordulójában.