A Milan Primavera a 2013/2014-es idény első tétmérkőzésén 4-0-ra legyőzte a Pescarát a Campionato Primavera B csoportjának első fordulójában.

Filippo Inzaghi, a Milan Primavera mestere kijelölte keretét a Pescara elleni találkozóra.

Íme a Milan kerete: Andrenacci, Ferrari, Viola; Calabria, Compaore, De Santis, Iotti, Pacifico, Pinato, Rondanini, Saporetti, Tamás; Bende Bende, Benedicic, Mastalli, Medhoun, Modic, Pedone, Piccinocchi; Anelli, Cernigoi, Claveria, Fabbro, Ronchi.

A piros-feketék Primavera csapata szombat délután lépett pályára a Pescara ellen a Campionato Primavera B csoportjának első fordulójában. A rossoneri magabiztosan, fölényesen 4-0-ra legyőzte ellenfelét.

Az első félidőben 0-0-nál Tamás Krisztián kihagyott egy büntetőt. Ám ez nem volt hatással a mérkőzés végkimenetelére. Iacopo Cernigoi vezérletével 4-0-ra legyőzték a Pescarát.

PRIMAVERA: Milan-Pescara 4-0
Időpont: 2013.08.24.
Gólszerzők: Cernigoi (26., 40., 58., 75.)

A kezdőcsapatok:

MILAN: Andrenacci – Calabria (Rondanini 59.), Tamás, Pacifico, Piccinocchi – Iotti, Pedone (Mastalli 65.), Benedicic (Modic 78.) – Fabbro, Claveria, Cernigoi.

Cserék: Ferrari, Compaore, Modic, Rondanini, De Santis, Pinato, Mastalli, Anelli, Medhoun, Bende Bende, Viola, Ronchi. Edző: Inzaghi.

PESCARA: Agresta – Vitturini, Karkalis, Silvestri, Altobelli – Di Pasquale, Morelli, Marzuocco, Di Sante – Cherubini, Di Rocco.

Cserék: Chessa, Benedetti, Gueye, Paolucci, Pretara, Saltarin, Di Nicola. Edző: Gianpaolo.

A Milan Primavera következő mérkőzését augusztus 31-én a Chievo Verona ellen játssza idegenben.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Pippo elég jól fejlődik.. fura, de a csapata mindig látványos, támadó focit játszik.
    Remélem hamarosan előléptetik.. Ha tippelnem kellene, akkor jövőre átveszi a stafétabotot! De jó lenne ha már idén nyáron átvehetné.. Allegri meg legyen Tasotti másodedzője a kicsiknél!