2022. október 07., péntek

“Jó meccset játszottunk!”

-

Összegyűjtöttünk néhány nyilatkozatot a tegnapi selejtező után.

– Allegri: “A csapat jó meccset játszott, az elején szenvedtünk egy kicsit a kondíciónk miatt. Meg tudtuk tartani a labdát és rendeződtünk. Sajnálom, hogy döntetlen lett, hiszen számos lehetőségünk volt arra, hogy lezárjuk a meccset, így viszont továbbra is nyílt a továbbjutás. Balotelli és El Shaarawy? Mario nagyon jól játszott, nem tudták tartani. Stephan is jó volt, gyönyörű gólt szerzett. Remek teljesítményt nyújtott még Boateng is. Elégedett vagyok azzal amit fiúkkal nyújtottak, jól teljesítettek. Most a szombati meccsünkre koncentrálunk, majd újra megkezdjük a felkészülést a szerdai találkozóra. Otthon megtérülhet az első találkozón mutatott jó teljesítmény. Ha ilyen fiatalok ellen játszol és legyőzöd őket, az mutatja meg, hogy egy jó csapatban vagy és a legmagasabb szinten játszol. Emanuelson és Muntari? Emanuelson is jó meccset játszott, támadásban több kell tőle. Muntari eléggé szenvedett az első félidőben, viszont a másodikra feljavult és sok labdát szerzett. Honda? Jelenleg minden nyugodt körülötte. Én arra koncentrálok, amink van. Szeptember 2-án zár a piac, meglátjuk, hogy addig érkezik-e.”

– Abate a Premium Calciónak: “Boldog vagyok, ugyanis csak pár napja edzek, köszönöm az edzőmnek, hogy bízott bennem ennek ellenére is. Nagyon keményen dolgoztam, hogy ott lehessek ezen a találkozón és jó eredményt érjünk el, ami sikerült. A visszavágón is jó meccset fogunk játszani. A meccs elején nem találtuk a helyünket a pályán, a középpályásaik nagyon jól játszottak. Nehezen kezdtünk, az első 20 percben csak szenvedtünk. Utána megtettük a megfelelő intézkedéseket és a csapat feljavult.”

– Abate a Skynak: “Jó meccset játszottunk egy nehéz ellenfél ellen. A csapat a második játékrészben fejlődött, miután gólt kaptunk. Zenit? Jól érzem magam a Milannál, itt nőttem fel, olyan mintha a második otthonom, családom lenne. Közhelyesen hangzik, de ez az igazság. Hol tartunk tavalyhoz képest? Nagyobb biztonsággal kell kezdenünk a szezont, most már ismerjük egymást, összekovácsolódtunk. PSV? Jól kezdtek, de rendeztük a sorokat. Az első percekben voltak gondjaink, utána kontrolláltunk. Matavz? Remek játékos ezt láthattuk is, de úgy gondolom, hogy a mi csatár kettősünk is rendben van.”

– Emanuelson: “Úgy gondolom, hogy boldogok lehetünk ezzel az eredménnyel. Az első félidő nagyon nehéz volt, remekül játszottak. El Shaarawy révén szép gólt szereztünk és a második félidőben is javultunk, de sajnos a PSV kiegyenlített. Az 1-1 jó eredmény nekünk. Elégedett vagyok a teljesítményemmel is. Szombaton kezdődik a bajnokság majd újra a PSV-vel találkozunk. Jövő héten, a San Siróban jól kell játszanunk, jobb ritmusban kell játszanunk, kellenek a játékpercek a lábaknak, reméljük, hogy sikerül továbbjutni.”

– El Shaarawy a MilanChannelnek: “Ez az első fejesgólom profi szinten. Nagyon fontos gól volt, hiszen nem voltunk képesek eldönteni a meccset. Volt pár nagy lehetőségünk, amivel megduplázhattuk volna az előnyünket, de sajnos ki tudtak egyenlíteni. Ennek ellenére elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. Jó sebességben játszottunk, de ők így is előttünk voltak kondícióban. A hétvégén lesz egy meccsünk a Verona ellen, amin szintén jól kell szerepelnünk. 6 hónapja nem szereztem gólt tétmeccsen, így ez a találat nagyon fontos nekem, magabiztosságot ad és újra boldoggá tehettem a szurkolókat. Nehezek voltak ezek a hónapok, rengetegen kritizáltak, de a csapattársaim és az edzőim mindig mögöttem álltak. Nagyon reméljük, hogy továbbjutunk, hiszen egy remek csapat a PSV. Tudjuk, hogy kemény meccs lesz a San Siróban. Emanuelsonnal nagyon jól megértem magam támadásban és védekezésben is. Kulcsfontosságú, hogy tétmeccseket játsszunk, amivel növelni tudjuk a lábak játékperceit. Figyelnünk kell az ellenfélre, de bízok benne, hogy jó dolgokat fogunk csinálni.”

– Tassotti: “Rosszul kezdtünk, sok gondot okoztak nekünk, ezáltal több kockázattal játszottunk. Szerencsére az első akciónkat Stephan góllal zárta, majd rögtön Balotellinek is volt egy hatalmas lehetősége. A második félidőben egy kemény lövés után egyenlítettek. Nem jutottunk még tovább. Jó meccset játszottunk és a fizikai állapotunk javulni fog. Jól teljesített az ellenfél, ők már 5 tétmeccset játszottak, ez meg is mutatkozott. Játék a 3 pontért teljesen más, mint egy edzőmeccs. Amikor kezdtek elfáradni, kiegyenlítettebb lett a meccs. Emanuelson játéka tetszett, a kezdet neki is nehéz volt, mint a csapat mindegyik tagjának. Jó ideje nem játszott ezen a poszton, a felkészülés alatt tetszett a teljesítménye balvédőként, úgy döntöttünk, hogy itt fogjuk játszatni. A játékosok ezen a szinten annyit futnak, amennyit csak tudnak. Ha mi is ezen a szinten akarunk maradni, akkor nekünk is ezt kell tenni. Nem voltunk túl szerencsések azzal, hogy a PSV-t kaptuk ellenfélnek, rengeteg fiatal tehetség alkotja. Elégséges eredményt értünk el, de a visszavágó még keményebb lesz.”-

Montolivo: “7-es osztályzat nekem? Ez kicsit sok, tudunk mi ennél jobbat is. A kondíciónk miatt szenvedtünk az első félidőben, azonban ez egy jó meccs volt. Nagyon agresszív volt az ellenfél, nehéz helyzetekbe kényszerítettek minket. Számítottunk erre, szerintem megoldottuk és tudtuk a saját játékunkat játszani. Számos gólszerzési lehetőségünk is adódott, pontosabbnak kellett volna lennünk. Sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Minden egyes meccsen meg akarom mutatni, hogy méltó vagyok a karszalagra. A változatosság pozitív, hisz minden edző olyan játékost szeretne, aki illik a taktikájához, azonban sokszor találkoztam kritikákkal a posztomat illetően. Az edzőm rendelkezésére állok, ott fogok játszani, ahol ő elképzel. Tavalyhoz képest jól indultunk, már egy kész csapat vagyunk. Tavaly ugyanekkor még csak épültünk. Balotelli? Amióta itt van velünk elképesztő a teljesítményének a folytonossága, nagyon fontos láncszeme a csapatnak.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

37 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • Azért ez a mondat nem túl bonyolult; szerintem Patyának nem okozott túl nagy gondot a lefordítása.
    A lényeg az, hogy Allegri szerint Boateng jól (sőt, remekül) játszott, ami meglep. Lehet ezt csavarni, hogy Allegri miként érthette, de ez eléggé egyértelmű dicséret az edző részéről, amivel nem tudok egyetérteni, még úgy sem, ha védekezésben láthatóan próbált iparkodni a német-ghánai.

    • Meglehet, hogy nem volt jó a teljesítménye, nem tudtam folyamatosan nézni, mert épp “dolgoztam”! Egyébként a kapufánkat nem ő lőtte? Nem láttam pontosan.
     A meccsel kapcsolatban volt egy jó élményem és egyben egy jó cselekedetem is. 🙂
     Egy szálloda recepcióján dolgozok. A meccs napján érkezett egy olasz csoport. Az idegenvezető kérdezte, hogy lehet-e meccset nézni. Persze rögtön gondoltam, hogy a Milan meccsét akarják nézni. Mondtam neki, hogy sajnos nincs olyan TV csatornánk, ami közvetíti, de neten tudják nézni! Persze senkinél sem volt laptop, a vendégek számára fenntartott gép pedig teljesen agyhalott. Így ott meg sem próbáltam bestreamelni nekik. Persze a recepción magamnak bestreameltem, amit szinte rögtön ki is szúrtak. Volt köztük 4-5 Milanos, akikkel végül együtt néztük a meccset! Persze ők a pulton kívülről. Óriási formák voltak, jó élmény volt. Úgy volt, hogy a csoport megnézi a tűzijátékot, de ők szartak bele és inkább a kedvenc csapatuk meccsét nézték!

     Ez volt a napi jó cselekedetem, hogy kisegítettem szorult helyzetben lévő Milanos társainkat. 🙂

 1. “Remek teljesítményt nyújtott még Boateng is”???
  Nem tudom ki mit nézett, de szerintem Boateng egy nagy 0 volt, vagy lehet hogy dupla 0.
  Nincs neki esze a focihoz. És nem csak EL92-nek kel megköszönni a gólt, hanem Abate-nak is, mert Abate volt az aki kiharcolta és aztán beadta EL92-nek. A csapat nem volt rossz. Sokkal jobb mint 1éve ilyenkor. Na de ha jól tudom az éven nem a 4-3-3 kel játszatni. Nem voltam boldog amikor megláttam hogy Muntari-DeJong-Montolivo hármas kezd és EL92-Balotelli-Boateng..ez ugyan az a nagy sz.. ami a múlt éven volt. Egészen más amikor ott van Poli, olyankor sokkal jobb a Milan-nak a játéka.

  • A kommented első része igaz, két villanásnak köszönhettük a gólt (és egy PSV hibának). A kommented másik része pedig, hát hogy is mondjam, nem épp szalonképes. Boateng a legtöbb meccsen kiteszi a szívét, egy ilyen szerethető emberre nem kéne azt mondani, hogy “szarból van”. Nem az ő hibája, hogy nem a posztján játszik, ennek ellenére akar. Ez valójában a Mester sara, el kell ismerni, ettől függetlenül azonban Allegri sincs szarból. Őszintén szólva én egy aljas, ostoba Materazzira sem mondanék ilyet, nem még a sajátjainkra …

   • Én pedig mondok még a sajátjainkra is. Sajnálom ha indulatokat váltok ki másokból de nem vagyok ehhez hozzászokva. 25 éve szurkolok a világ legjobb csapatának és most annak vagyok tanúja hogy hogyan építik le.
    Allegri esetében meg 2 dolog áll fenn. Vagy ennyit tud és akkor már rég el kellett volna zavarni vagy pedig nem engedik dolgozni, beleszólnak mindenbe és ő eltűri. Mindkét esetben mennie kellene, viszont ha az utóbbi eset áll fenn akkor tényleg szarból van.

 2. Allegri: “A csapat jó meccset játszott, az elején szenvedtünk egy kicsit a kondíciónk miatt.” Akkor eddig a felkészülés alatt, mi a fa..t csináltatok????? Megértem Lansky-t az ilyen nyilatkozatok után érzett “euforikus hangulata” miatt! Ez az ember egy vicc, egy nagyon rossz vicc!!

 3. Jó meccset játszottunk?Boateng jól játszott?elégedettek lehetünk az eredménnyel?mivan itt kérem!?
  tegnap egy nagyon fos meccset játszottunk…rossz volt nézni ahogyan játszottunk,és ezek után a nyilatkozatok szánalmasak!Nagyon megfogjuk ütni a bokánkat ha ilyen játékkal rukkolunk ki az egész szezonba….

 4. Montolivo nyilatkozata elgondolkodtat.Ha ez a hisztis primadonna Balotelli a csapatunk legfontosabb része akkor kurva nagy szarban vagyunk.Kondíció probléma?Elsősorban focizni kéne.Tisztelni és szeretni ezt a játékot (mint mi a MILAn-t).Tiszta ideg voltam a meccsen, meg azóta is ha rá gondolok.Bármikor hozzá értek valamelyik játékosunkhoz azonnal úgy esett össze, mintha fejbe lőtték volna.Tegyük össze a kezünket, hogy ez a török bíró partner volt ehhez a fetrengéshez.

 5. Nos, azt hiszem most mindenki nagyjából egy véleményen van.
  Ezt az üzenetfalat kellene elküldeni Gallianiéknak… 🙂
  De persze már régóta beszéltük ezt a dolgot. Több mint egy hónapja tart a felkészülés. Megmondtuk, hogy taktikát váltunk! Erre itt az első meccs, Boa kifut a már 100x elátkozott posztján és sz.rt se ér egész meccsen!

  Ennyi.. már rég el kellett volna adni! Nocerinoért még most kaphattunk volna pénzt. Poli, Cristante de még Traore is sokkal meggyőzőbb volt eddig, úgyhogy őt is pénzzé kellett volna már tenni!

  Ha erőltetjük ezt a 4-3-3-at akkor nem értem, hogy boa helyén mért nem a mostanában egyre bátrabban játszó Niang kezdett!? Persze most is azt mondom, hogy nem az a posztja, mert neki ezzel a testfelépítéssel jóval közelebb kellene játszani a kapuhoz.

  Vagy mért nem próbáltuk ki, ahogy nyáron akartuk El92-Balotelli csatár-kettőst, mögöttük Poli egész ügyesen tenné a dolgát!?

  Egyébként, azzal nem teljesen értek egyet, hogy a régi Milan sztárok most szégyellnék magukat… Első tétmeccs, idegenben, aki nem ilyen langyos, spórolós játékot várt egy olasz csapattól az lehet rossz csapatnak szurkol!?
  Ilyenek az olaszok, a lehető legkevesebből a lehető legjobb eredményt érjük el. Ez nagyjából meg is történt.

  Ami, még érdekes az Balotelli személye. Lassan olyan lesz ő mint amilyen anno Ibra volt. Sajnos! Zseniális dolgokat csinál de a további 80 percben az ellenfelet és a mi játékunkat öli. De nem is csak az ő hibája ez. Hisz annyira messze vannak tőle a társak, nincs is sok esélye játszani. Amikor ott volt mellette Sári és átlépte a labdát azonnal ment vissza a kényszer. De amikor El92 és a másik oldalon Niang is a vonal mellé peckeli magát érthető, hogy Balo csak feldobja magát és nem áll le egyedül 2-3 védővel verekedni. Ettől függetlenül zseniális sokszor, amit csinál csak támadásban jóval közelebb kellene lenni egymáshoz.

  • Már bocsánat, de annak ellenére hogy van, amiben egyet értünk, de a taktika váltás nem úgy működik, hogy akkor ugyanazokkal a játékosokkal egyből átállok!

   Allegri nem kapott egyelőre még irányítót! Kit rakjon be arra a posztra? Saponara sérült, Honda még nem érkezett, ahogy Ljajics sem!

   Gyakorlatilag megint ment a faszolás az átigazolási időszakban, így nehéz begyakorolni más taktikát, ha nincsen hozzá emberünk!

   Plusz egy tétmeccsen, amin a csapat jövője is múlik (picit eltúlozva), azon értelemszerű, hogy azt a taktikát választja egy edző, amit már ismer a csapat!

   Boateng azonban szar volt most is és tavaly szinte egész évben!

   Emanuelsonról is szólnék pár szót: habár nem akarom megítélni egy meccs alapján, de én sosem tartottam sokra, szimpatikus srác, de nagyon egy lábas és szerintem ezen a poszton Constant sokkal jobb, mind a védekezésben, mind a támadó feladatok elvégzésében!
   Két dolog lehetséges vele kapcsolatban, még játszik pár meccset és kiderül, hogy erre a sokak által áhított posztra is alkalmatlan, vagy megtáltosodik és persze én ebben bízom inkább!

   • Ahogy, írtam is. 1 hónapja volt az új taktikát gyakorolni, megnézni ki lehet oda illő játékos. Én azt mondtam, hogy Poli-t simán ki mertem volna ott próbálni! Technikás srác, jók a passzai és idegenben védekezésben is többet hozzátudna tenni!
    De azt is írtam, hogyha maradunk a 4-3-3-ban akkor Boa helyett miért nem Niang!? Nem azt mondom, hogy az a posztja, de Boatengnél százszor többet mutat.

    Sajnos ez a faszolás is arra vezethető, hogy önellátóvá kezd válni a klub. Ennek ellenére a keretünk nem rossz! Robinho és Saponara még visszatér.
    Nekem ez a Ljajic dolog is ezért nem tetszik! Saponara-t elég drágán vettük oda. Fiatal olasz tehetség. most meg játék nélkül a “helyére” igazolunk egy balhés szerbet!?

    Emanuelson kapcsán nem értünk egyet. Szerintem nem rossz azon a poszton. Constantnak nagyon sok eladott labdája volt, ebben hasonlítanak. Egyenlőre azt mondom fifty-fifty a két srác és ez jó! Urbynak vannak jó meglátásai felpasszai onnan. Constant meg testben erősebb és a jobb lábát is jól használja, így akár el tudnám őt képzelni egy sorral feljebb Muntari helyén is.

    Honda nagyon kellene mert nincs normális ballábas támadónk. Mellette a védelembe kellene erősítés. Mexes és Zapata jó páros nagy gond nem is lenne, csak ha Mexes megsérül vagy elszáll az agya…

    Ljajic jó vétel ha ingyen érkezik! 10 milliót viszont nem adnék érte! Akkor inkább Hondáért 5-t és Ljajic jöjjön a nyáron!

    • Emanuelsson – Constant!!!
     Egyetértek 50-50. Mindketten nagyon jók, egyikük ebben, másikuk abban jobb inkább, de nem nagyon lehetne megmondani melyikük lenne a jobb.

     De én azt mondom, hogy támadásban és védekezésben is előbbre lennénk, ha mindkét játékos egyszerre lenne a pályán.
     Constant jobb védekezésben, így őt hagynám meg bal-bekknek. Emnauelssont pedig mindenképp feltolnám a KP-ra, bal oldalra és nem a jobb oldalra, ahol Allegri kínozta eddig.

     Csak képzeljétek el ezt a bal oldalt: Constant – Emanuelson – El Shaarawy!!!
     Bal oldal megoldva. Már csak a jobb oldalt kellene ehhez igazítani.

     Ráadásul véleményem szerint, ha már a formációknál tartunk, akkor a jelenlegi keretünkre a 4-4-2 lenne a leghatékonyabb.

     Nálam mindenképp ez lenne az alap formáció, és meccs közben a csapatom és az ellenfél teljesítményétől függően váltanék ha kell.

     • Ez hülyén fog hangzani de középpályán jobban kell tudni védekezni mint a baloldali védőnek! Egy szélső védőnél az a fontos, hogy amennyire lehet szorítsa le a felfutó játékost az alapvonal és oldalvonal irányába, ha lehet ne adhasson középre. Középpályán viszont ütközni kell! Keményen test a test ellen folyamatosan és követni a játékot, tolódni. Valamint jóval kevesebb az idő és a hely forgolódni. Urby a jobb lábát szinte csak támaszkodásra használja így a középpálya belső részén nagyon kiszámítható és veszélyes játszatni.
      A klasszikus 4-4-2-ben lenne helye a bal oldali “futó” középpályásként, de ilyet már senki nem játszik. Középen kevés a két játékos, ezért alakította át anno Ancelotti a gyémánt formációra a 4-4-2-t a széleket szinte teljesen üresen hagyva!

      Hisz ha van egy Cafu és egy Maldini (De Sciglio és Urby) a szélen.. minek eléjük még valaki!? Inkább nyisson területet a középpálya a felfutóknak.

      Én ezen okokból tenném inkább Constant-t a középpályára (jobb lábát is jól használja, testileg erősebb, jobban ütközik)

 6. A baj itt van – Allegri: Remek teljesítményt nyújtott még Boateng is.
  Tasotti: Emanuelson játéka tetszett.

  Addig míg ők így látják, és értékelik a teljesítményeket, nem hinném hogy sok jóra számíthatunk. Kivéve ha az előző évekhez hasonlóan egy két játékos időnként hozza a meccseket a jó egyéni teljesítményével. Lásd szezon első fele E92, második fele Balotelli. Ezektől a teljesítményektől függetlenül a csapat játékának összképe évek óta “hurka”.

 7. Egy dolog látszik a kommentekből, hogy mindannyian ki vagyunk éhezve az idényre és egy sikeres Milan-ra. Az is látszik, hogy páran azt gondoltátok, hogy attól, hogy Allegri kapott egy új szerződést (na még csak azt sem kapott, csak épphogy nem rúgták ki-sőt mi több elégedettek is vele a szuper 2013-as évben), attól megváltozott. Jelentem nem és nem is fog, maximum fejlődik, mert azt még egy edző is tud!!! (Véleményem szerint nem arról van szó, amit mögé látnak itt páran=vak, hanem mi nem tudunk bizonyos dolgokat, hogy ki miért ott ahol és miért nem máshol és helyette más ott ahol. 🙂 Sőt még azt is hittük, hogy Poli és Emanuelson visszatérése csodát tesz (egyébként mindkettő pozitív képet mutat és jó helyen is szerepelnek-jééé Allegri mégis tudja a helyüket-annyira mégse vak, akkor miért nem eddig is-na ezt nem tudjuk, de attól még lehet oka!!!). Valamiért ők (a stáb, játékosok, helyi szurkolók, sőt sokszor az olasz média is) elégedettek vele, de legalábbis nincs annyi “Allegri takarodj!” hír, mint ezen a fórumon, vagy csak én vagyok tájékozatlan?! Persze ez nem jelenti azt, hogy szuper edző, de azért azt sem, hegy rakás sh.t.
  Boateng ügyében nekem az a véleményem, bár nem elemeztem ki a meccset -nem dolgom, úgyis majd hozzászól aki megtette és kijavít- hogy ott kezdett ahol, abból ill. a tőle kiinduló labdából lett Abate beadása. Nem lehet, hogy szándékosan húzódott be végig, hogy Abate felfutásainak teret adjon, ezzel összezavarja a szélső védőt is, aki esetleg későn vált ki rá? Gól után pedig, mikor már hajtani sem kellett beszállt a középpályás védekezésbe? Poli becserélése pedig taktika váltás volt (reagálva az 1:1-re picit későn-ez tényleg Allegrizési ok lehet, mármint hogy késlekedik a cserékkel), amikor is Poli inkább irányítóbb szerepet kapott De Jong helyén, de valójában inkább a behúzódó Boa helyén. Így Boa visszakerült jobb szélre, ahol tényleg nem volt hasznos és jött helyére Niang, aki meg ott szokott muzsikálni (? ez is kérdéses, hogy szokott-e). Ha ez így volt és Allegri ezt kérte tőle, akkor érthető miért volt elégedett, mert ezt végül is megcsinálta. Az edzők (jó edzők) mindenkit a saját szintjükhöz képest értékelnek. Amúgy a goal.com szerint sem kapott kirívó értékelést (3-as, ahogy a csapat jó része), csak átlagos volt, ahogy az egész csapat. Igen, még Sharawy is, mert ő akkor lesz kiemelkedő a szintjéhez képest, ha majd 3ból kettőt bevág és nem csak egyet. Tévedésem lehetősége nincs kizárva, sőt! Most ez a véleményem és az, hogy lesz jobb is, még ha közeleg is a tél! 😀

 8. Én is ezeken kaptam fel a fejem:
  “Mario nagyon jól játszott, nem tudták tartani” – szerintem itt azt akarta inkább mondani a “mester”, hogy Mario nem tudta tartani a száját.
  “Remek teljesítményt nyújtott még Boateng is” – én ezt is értem, Kingsley Boateng egy sikeres felkészülési meccsen van túl Szilcián
  “Emanuelson is jó meccset játszott, támadásban több kell tőle” – ha az ellenfél támad, akkor kell több (sokkkkkal több tőle).

  De a viccet félretéve, ha valóban ilyen mondatok hagyták el a száját, akkor vagyunk bajban – nagyobban, mint, hogy egy csikócsapat fizikálisan szétaláz minket.

 9. Mindenki mindenhez hozzszólt a nyilatkozatk kapcsán,csak az nem tűnt fel senkinek, hogy többen is azt nyilatkozták, hogy szenvedtek a gyengébb kondiciójuk miatt. Hát akkor hogyan készültek nyáron ? Talán mégse kellett volna hülye tornákon részt venni alapozás helyett ? Mit várhatunk majd a Juve ellen ? Megint a fél bajnokság rámegy arra, hogy feljavuljanak futásmennyiségben ? Megint emberhátrányban leszünk előli is hátul is ? El vagyok keseredve, mert ha ez tényleg így van, akkor ki fogunk esni szerdán!!!

  • Csak remélni merem, hogy pont a kemény alapozás miatt rossz a kondijuk….ergo még fáradtak a megterhelő edzések miatt és kimaradt, vagy rövidebb a regenerációs időszak. Semmilyen sportban nem edzőtábor után van a verseny, kell a kompenzációs szakasz. Igaz fociban nem vagyok jártas, de remélem ott sem a szezon adja meg az alap kondit! Ezért rossz nekünk ez a korai megmérettetés. Ha igazam van, akkor pedig részben neked is, hisz a stáb is hibás, mert azt viszont előre tudtuk, hogy nekünk az idény korábban kezdődik. Más kérdés, hogy a csapat magja sérülés és/vagy konföderáció miatt később jött meg a szabiról én általában ennek is tudom be a többi “cserepados” nyári szereplését….szívás ez a BL selejtező akárhogy is. Igaz nekünk valahogy soha nem jön össze a nyári felkészülés a szezonra. Sajnos az igazolási szokásaink sem az edzői munkát segítik. Ha nekem szavam lenne augusztus elején zárulna a mercato…de nincs :).

 10. Allegri.. no comment!
  Montolivo.. pff NO COMMENT!
  de sok játékosról irhatnám ugyanezt.
  megint egy gyenge meccs , ismét.. Sokadik, de úgy érzem ha csak a neveket nézem, illetve igazolásokat akkor újra jók leszünk egy 3. helyre, kis szerencsével. Bár amilyen aktívak vagyunk igazolás téren még akár van remény egy jó 4.5. helyre is..

  Forza Milan!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS