2022. október 07., péntek

PSV-Milan 1-1 (0-1)

-

Bajnokok Ligája selejtező, 1. mérkőzés:

PSV-Milan 1-1 (0-1)

Eindhoven, Philips Stadio

Játékvezető: Cüneyt Cakir (török)

Gólszerzők: Matavz (60.), illetve El Shaarawy (15.)

Sárga lap: Maher (45.); illetve Boateng (38.), Muntari (63.), Balotelli (70.)

Piros lap:

PSV: Zoet – Brenet, Bruma, Rekik, Willems – Schaars (Hiljemark, 88.), Maher – Pak (Jozefzoon, 68.), Wijnaldum, Depay – Matavz (Locadia, 76.).

AC Milan: Abbiati – Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson – Montolivo, N. De Jong (Poli, 78.), Muntari – K.-P. Boateng – Balotelli (Niang, 84.), El Shaarawy.

Összefoglaló:

http://rutube.ru/video/fdd48e08bb1c531399d3364d66d04041/

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Holt gyengék voltunk!

  Csak a második félidőt láttam, de nem tetszett. Ennyire motiválatlanul játszani… hihetetlen.
  1-1-es állásnál húzzuk az időt a bedobásoknál, a szabadrúgásoknál, hogy majdnem felesleges sárgát kapunk érte….
  Muntari…. szintén. A labda elvesztésével, utánna rúg a játkosnak, mikor már láthatta hogy nem éri el. Felesleges sárga… minek?
  Boateng-nek semmi keresnivalója a csapatban. A kezdőben semmiképp.
  Balotelli… egy bunkó. Sajnos. Az eső félidőben rúgott egy kapufát, onnantól kezdve meg úgy játszott mint egy durcás kisgyerek. Elveszíti a labdát és húzza vissza az ellenfelet? Felesleges sárga.
  Abbiati rengetegszer mentette már meg a csapatot, de ez a gól most az ő hibája volt főleg. Nagyon jó tapasztalta kapus, de ez már szinte védjegye, hogy nem tudja megfogni a labdát. Rengeteg labda pattan ki róla. Kár hogy csak a PSV játékosok számítottak a kipattanóra, a mieink meg nem.
  Abate- nek voltak jó momentumai is. Jókat szerelet, hozta fel a labdát és 10-ből 2x jól is adta be.
  Emanuelsson – na ezért kell neki mindenképp a bal oldalon maradnia. Rég nem volt már ennyi jó beadás a bal szélről + a szögleteket is jól rúgja.

  Na mindegy ez van. A PSV-vel vagyunk párharcban, nem véletlenül. Ez a mi kategóriánk. Barcelona-kat, Chelsea-ket, MUTD-ket meg felejtsük el. Ők már nem a mi kategóriánk.

  A PSV rohadtul jó munkát végzett, olyan játékosokkal álltak fel, akiket szívesen látnék a MILAN-ban, mert nagyon szorgalmas játékosok. Futnak, mennek, helyezkednek, kérik a labdát, technikailag jól képzettek, fiatalok – de fegyelmezettebbek, mint a mieink. Büszkék lehetnek a szurkolótáborukra is.

  Rámutattak a hiányosságainkra és arra is, hogy bizony lehet egy fiatalokból felállított csapat is jó. Nálunk ez sajnos nem működik.

  Allegriről pedig nem nyilatkozok…… átkozom a napot, mikor Berlu annyira sóher volt, hogy sajnált invesztálni cca 15 milliót abba, hogy Seedorf érkezhessen a kispadra helyette.

  Jó dolog, hogy El Shaarawy-nak sikerült gólt szereznie, így a visszavágót mi várjuk egy kis előnnyel. De addig még sokat kell fejlődni, mert ha így játszunk, akkor megesznek minket.

  • Sok dologban egyet tudok érteni veled. Már el elmúlt szezonban is kapust kellett volna találni. Egy olyat, aki a rém gyenge védelmünk hibáit ki tudja javítani. 3 db “második számú” kapussal nem megyünk sokra.

   “Emanuelsson – na ezért kell neki mindenképp a bal oldalon maradnia. Rég nem volt már ennyi jó beadás a bal szélről + a szögleteket is jól rúgja.”
   Ez ugye csak vicc volt? Eddig sem értettem a sok Urby fan-t, de most tisztán látszik, hogy a legerősebb posztján sem képes BL szintű játékra. Futni tud, beadni is néha, de 3 védőnk volt az egész meccsen. Egyszerűen nulla (vagy még rosszabb) volt védekezésben.

   Összetehetjük a két kezünket az eredmény miatt, de szégyellem magam a srácok nevében is, hogy egy ilyen 21 éves átlagéletkorú csapat ellen ilyen teljesítmény nyújtottunk.

  • Nem volt egyszerű! 🙂

   Érdekes, hogy most a PSV játékosairól tudnék pozitívumokban nyilatkozni. Az ő hozzáállásuk példa lehet a fiatalító Milan vezetők és a feltörekvő játékosok előtt.
   Az előző szezon bajnoki meccsein, a már befutott játékosaink sokszor szemmel láthatólag nem tudtak mit kezdeni a labdával, mintha zavarba lettek volna. Ezek a fiatal gyerekek kevés rutinnal végighajtották a meccset és igen partyban voltak ellenünk. Lehet itt mondani olyat, hogy annyit adott ki a csapat, amennyit kellett de az 1:2 megnyugtatóbb lenne!
   Így elsőre simán leváltanék néhány játékost mondjuk Brumara és Maherre. 🙂

   • Az a helyzet, hogy ebbe a fiatalításos izébe, amibe belekerültünk még nagyon kezdők vagyunk. Nem vagyunk hozzászokva. A PSV pedig épp ennek a mestere. El néznék egy-két játékost a MILAN-ban közülük. Mondjuk Boateng, Muntari, Mexes helyén…
    Hihetetlenül motiváltak voltak, gyorsak, harcoltak, küzdöttek minden labdáért, amíg a mieink csak az időt próbálták húzni minden bedobásnál, szabadrúgásnál. Balotelli színészkedése és durcás kisgyerek játéka pedig kiábrándító. Labdával lehet, hogy ,,világklasszis,, a srác, de hogy labdanélkül egy idióta bunkó az holt biztos. Nem tud viselkedni, nem tud, nem bír felnőni. Ezért is láttam volna szívesebben a csapatunkban Tevez-t mint Balo-t.
    Ezt a viselkedést csak akkor tudja elfelejthetővé tenni, ha rengeteg gólt fog rúgni a szezonban és a góljaival meccseket nyer a csapatnak. Máskülönben nem látom értelmét egy ilyen embert a csapatunkban tudni.

    És azoknak akiknek elege van belőle, hogy Boatenget pocskondiázzuk állandóan, azok nézzenek szét nemzetközi oldalakon, miféle minősítést kaptak.
    Boateng és Muntari váltják egymást a meccs legrosszabb embere címért. Ha panaszkodunk Boatengre, az nem véletlen. Nem csak mi látjuk így.

 2. Igazából reális eredmény született. Mindkét csapat több helyzetet alakított ki. Abbiati az egész mérkőzésen kiválóan védett, sajnálom, hogy ilyen szerencsétlen gólt kapott. Abate elég jól végezte a dolgát, volt egy nagy hibája, de összességében magabiztos volt. A Mexés-Zapata kettősről nem sokat tudok mondani, utóbbi rosszul fogta emberét, így gólt kaptunk. Emanuelson sokszor felfutott és ívelgetett középre, nem volt rossz, de a védekezésben elég gyengus. Kíváncsi leszek, hogy Allegri Emanuelsont vagy Constantot fogja játszattatni.

  De Jong hozta a formáját, becsúszott, szerelt, szabálytalankodott, rá nem lehet panasz. Montolivo elég körülményesen játszott, voltak jó ívelései, átlövései. Volt egy nagy helyzete úgy 18 méterre a kaputól üresen vezette a labdát, simán lőhetett volna, inkább értelmetlenül lepasszolta szélre. Muntari küzdött, de szerintem Polinak kellene játszania. Allegri becserélte Polit, egyből felélénkült a csapat játéka. Sok lehetőséget látok a srácban, csak játszania kellene.

  Boateng kritikán aluli volt. Felfoghatatlan, hogy Allegri mit látott benne. Rég le kellett volna cserélni, Niangot pedig fel, erre csak a 80. percben képes a mester. Niang jól mozgott, 10 perc játék alapján nem lehet megítélni a formáját. Balotellinek nem igazán skerült semmi. El Shaarawy jól mozgott, szép gólt fejelt, volt több helyzete is.

  A Hellas Verona ellen így állnék fel: Abbiati – De Sciglio, Silvestre, Zapata, Emanuelson – Poli, Montolivo, Muntari – Niang, Balotelli, El Shaarawy. Csereként beállna Nocerino és Robinho is. Én Mexést pihentetném, ahogy De Jongot is, úgy láttam, mintha kisebb sérülést szedtek volna össze. Boatenget padra. Constantot pihentetni a visszavágóra! Remélem DS egészséges lesz!

  • Az azért enyhe túlzás h a szezon második meccsén már pihentetnünk kellene a játékosokat. Most kezdődött a szezon. Ahogy azzal sem értek egyet h a tegnapi meccs volt az első tétmeccsünk. Vajon mire készültünk egész nyáron? Arra h a 3-5 fordulóra összeáll a csapat? Ez nem lehet kifogás a tegnapi játékra.
   Emanuelson nekem sem tetszett , azt gondoltam ennél jobban megoldja ezt a posztot, Constant megbízhatóbb, őt kell erőltetni.
   A legnagyobb baj h Allegri nem veszi észre h semmi szükség nincs 3 szűrő középpályásra , mert teljesen megölik a támadásépítéseket. Az h ez a Barca ellen bejött annak köszönhető h egy sokkal erősebb ellenfél ellen teljesen beálltunk védekezni és ebből próbáltunk kifejlődni. A meccseink 70-80 %-án esélyesként lépünk pályára, magyarul nekünk kellene többet kezdeményezni. Ez ilyen pokróc középpályával majdhogynem lehetetlen. Nem is kell csodálkozni h sokszor a szélsőhátvédeinknek kell kezdeményezni a támadást , ami messze messze felülmúlja a képességeiket. Allegri ezt a kiscsapat szindrómát 3 év alatt már levetkőzhette volna, most már beláthatjuk, nem fogja.
   Nagyon csalódott vagyok a tegnapi produkció miatt!!

 3. A mérkőzés összképét nézve,igazságos eredmény született.. Várható volt (legalábbis számomra),hogy a PSV nem fog feltartott kézzel kiállni erre a párharcra.. Szép focit játszottak és ami feltűnő volt,hihetetlen gyorsan is.. Pillanatok alatt a Milan 16-osa elé értek..
  A Milan teljesítményénél szerintem mindenképp figyelembe kell venni,hogy ez volt a szezon ELSŐ tétmeccse.. Meg is látszott a játékon,de kb. erre lehetett számítani.. Néhány játékos önmagához képest egész jól játszott.. Gondolok itt pl. Abatera,vagy Urby-ra.. Örülök,hogy E92 végre betalált,és összességében nem is játszott rosszul. 1-2 játékos mutatott játékába bele lehetne kötni,de még egyszer mondom a szezon első tétmeccse volt.. Ne várjunk csodát.. Persze rengeteg volt az eladott labda,és a Milan játékosok inkább kocogtak mint futottak.. De az Olasz csapatoknál ez megszokott,hogy idegenben,inkább a biztonságra törekednek,semmint a szép játékra..

  Ami mellett viszont nem tudok elmenni az Balotelli viselkedése.. Ami nem magyarázható azzal,hogy szezon eleje van,első tét meccs stb.. Egy-egy elvesztett labda után lehajtott fejjel sétálgatott,hisztizett,reklamált,vergődött.. Ok nélkül veszekedett az aszisztensel,a játékvezetővel.. Tudtuk,hogy ilyen Balotelli,de ez akkor se a pályára való viselkedés.. Érdekes mikor a játékra figyelt,nagyon szép dolgokat csinált.. Voltak veszélyes lövései,veszélyes beadásai kiszolgálta a többieket.. De a Viselkedése akkor sem szimpatikus.. A játékvezetők sem fogják sokáig tolerálni a vergődését,aztán majd jönnek a sárga és piros lapok.. Kicsit rendbe kéne rakni a fejét,mert így gondok lesznek..

  Ha az eredményt nézem,az 1-1 nem is olyan rossz.. Pláne,ha azt nézzük,hogy a PSV több gólt is szerezhetett volna..Sokat számít az idegenben szerzett gól.. Szerintem nem lesz gond hazai pályán behúzni a visszavágót..

  • Nagyjából így van amit írtál. Nem olyan rossz az 1-1. Ahogy a PSV úgy mi is több gólt szerezhettünk volna pl a vége felé. El 92-nek volt még egy fejese is amit bravurral védett a kapus. Én azért tartok a visszavágótól ez a PSV képes nálunk is elérni egy döntetlent. De az nehogy 2-2 legyen.

 4. Esemény: egy kétmeccses párharc első meccse, idegenben.
  Amott adott egy fiatal holland, bizonyítani vágyó, jól összerakott, bajnokságot és selejtezőt rendkívül(!) meggyőzően kezdő, vesztenivalóval nem rendelkező (akármi lett volna, akkor sem köpik le őket a szurkolóik, hisz mégiscsak a Milan a vendég, ők meg épphogy nem serdülők), közönség által fanatizált csikócsapat.
  Mi oldalunkon adott egy olasz (ennek a taktikánál van jelentősége jelen esetben) élcsapat, mely kulcs játékosait a felkészülési időszakra épphogy visszagyűjtötte, felkészülési mérkőzéseken épphogy játszatta (ebben az összetételben talán nem is), alapozás után energiáit kissé felemésztve, lejátszott tétmeccsek száma nulla. Ennek az okairól és arról hogy ezért ki a felelős nem most ejtenék szót. Sőt arról is csak párat, hogy még mindig az igazolásokkal van elfoglalva a szurkoló, a csapat és a vezetőség. Ez sztem nagy hiba, de ha belegondolunk, hogy sajnos mindennek függvénye a pénz és az pedig ennek a meccsnek a függvénye…..hát….. Azt gondolom a vezetőség azt hiszi- sztem jogosan- hogy ennek a csapatnak így is állnia kell a selejtezőt, aztán majd veszünk még vkit, ha kiderül, hogy lesz mit a tejbe aprítani. Reméljük bejön ez a húzás, még akkor is, ha igazolásra ígyis úgyis szükségünk volna!
  A két mérkőzés rengeteg téttel bír, konkrétan több tíz milliónyival, de csak összesítésben. Idegenben…semmi, csak ki ne kapjanak minden más elfogadható, ha nyernek szuper. Ettől függetlenül azt gondolom Allegri a biztonságot szem előtt lebegtetve, de nyerni akart (ez látszott rajta és a -késői- cseréin is), csak valahogy a játékosok nem találták az összhangot a biztonság és a nyerni vágyás között, vagy egyszerűen annyi történt, hogy nem jött be az a pár helyzet, ami ha bemegy, akkor sima. Reméljük egy hét múlva majd bemegy. Persze mondhatjuk mázli is kellett, hogy ne kapjunk be párat, de az nekik is volt bőven.
  Összességében sztem semmi más nem történt, mint amit várni lehetett. egy olasz csapat idénybeli első tétmeccsén, egy kétmeccses párharc idegenbeli fellépőjén, melyet visszavágó követ. Nem hiszem, hogy szégyenkezést kell kiáltani (csapat szinten), aki mégis azt kiállt az sztem még nem szokta meg az olasz focit, illetve túl sok Barca-Levante (vagy úgy általában spanyol) meccset néz. Sőt volt pár örömteli dolog is (Abate beadása, ElSha gólja, Allegri frizurája stb.). Nem igazán van valós félelem bennem a továbbjutást illetően, persze a fociban bármi megeshet. Milánóban majd bejönnek a helyzetek és a gépezet is olajozottabb lesz, reméljük nem csúszunk el rajta. Forza Milan! Legjobban azt sajnálom, hogy az idénnyel együtt a munka is újraindult számomra…de ugye ez legyen az én bajom. :D.

 5. Ezt a meccset naponta háromszor vetíteném le a nagy múltú Milan játékosoknak, hogy tudatosodjon bennük, miként kell hozzá állni és küzdeni egy tét meccsen. (Szerintem felkészülésin is). Minden elismerésem a PSV fiatal játékosainak. Sokszor azt sem tudták a Milan játékosok hol a labda.
  “Viszont én óvást nyújtanék be a FIFA-hoz, ugyanis a PSV-nél pár 18-19 éves játékos is játszott ezen a tét meccsen, holott nekik VALAHOL KIS CSAPATOKNÁL KELLENE KÖLCSÖNBEN JÁTSZANI, HOGY FEJLŐDJENEK”.

 6. Szégyen, hogy 0-1nél már az első félidő második felében húztuk az időt. Motiválatlan, undorító hozzáállás, az eredménnyel még csak-csak kiegyeznék, de a nyújtott játék “lesújtott”. Hogy kinek a hibája, nem ecsetelem, de Allegri részemről mehetne egy É-Koreai sóbányába lapátolni…

 7. Szerintem nem kéne ennyire fikázni a csapatot. első tétmeccsnek nem volt ez annyira rossz (mindenkit emlékeztetnék az előző idényre). a psv fiataljai persze nagyon mentek az elején de más esélyük nem volt, tudták, hogy a milan még nem játszott tétmeccset ők meg ötöt is, gondolták az első 20-25 percben megpróbálnak egy-két gólos előnyt szerezni. a második játékrész inkább a mi forgatókönyvünk szerint zajlott (kivéve a gólt) tipikus olaszos első mérkőzés volt. szerintem a visszavágó simább lesz

 8. Hmmm….. . Első 5 percben már tiszta ideg voltam. A középpályát úgy passzolták át a PSV játékosok ahogy akarták.Középen senki nem lépett az ember elé,csak vártuk, hogy hova teszik a labdát.A holland fiatalok nagyon gyorsak voltak és elég pontosan passzoltak. 3-4 passzt is le tudtak adni egymásnak, míg mi örültünk ha háromig eljutottunk. Szépen hagytuk, hogy ránk jöjjenek. A mi részünkről meg csak annyit, hogy 1-2- embernek el kellene azon gondolkodni, hogy mikor ott van a helyzet akkor könyörgöm lője rá a kapura, és ne tegye már ki szélre. Szinte mindig vissza értek a hollandok.Ezzel a játékkal nekünk semmi keresni valónk nincs a BL főtáblán. A PSV fiataljai ezzel a játékkal amit mutattak, megérdemelnék a továbbjutást! Egy kis sztatisztika:

  Eindhoven-Milan

  51% Labdabírtoklás 49%
  19 Kísérlet 14
  10 Kapuralövés 5
  4 Blokkok és Mentés 9
  5 Szöglet 9
  3 Lesek 0
  111,24 km Megtett távolság 107,53 km
  79% Passz pontosság 76%
  21 Szabálytalanságok 12
  1/0 Sárga/Piros 3/0

 9. Nem értem h. mi ez a nagy fanyalgás. Nem a megye 3-ba felkerülésért megy a küzdelem, hanem a BL főtábláért. PSV a holland bajnokságban tologatja a labdát. Ha éppen nem minket kapott volna, símán beférne a 32-be. Az utóbbi jó pár évben kiderült h. eltűntek a nagy különbségek. Nem lehet itt már félvárrol venni egyetlen meccset sem. Bármelyik “kiscsapat” okozhat meglepetéseket és szép számmal van is rá példa. A PSV (nyugodtgam mondható európai szinten középcsapatnak) azért nem egy rossz csapat, még ha nem is nagy nevekkel áll fel. A holland utánpótlás mindig jó volt, ezekből a srácokból ki tudja 4-5 év múlva mi lesz. Mekkora nevek lesznek, hol játszanak…stb. Ez csak feltvés, de a lényeg h. idegenben az 1-1 nem rossz eredmény. Finoman szólva sem haltak meg a pályán a fiúk. Biztonságra mentünk és elég volt nekik annyi h. ne kapjunk ki. Lesz még egy visszavágó is, biztos vagyok benne h. ott egyértelmű lesz h. mi vagyunk a jobb csapat.

 10. Nehogy meglepetés érjen bennünket a visszavágón is…Ez a PSV nem egy ijedős csapat, lehet hogy Cocu mester neki engedi a csikó csapatát a Milan-nak, berámolnak egyet kettőt, aztán nézelődhetnek a fiúk. Elképesztő gyorsan és pontosan passzoltak 3-4-et, le sem tudták nyomozni sokszor a labdát a mieink.
  Viszont a Milan sztárjainak kétségtelenül jobb volt a frizurájuk, mint a Hollandoknak…

 11. Sziasztok

  Felemás érzelmeim vannak a meccsel kapcsolatban lehetett volna egy kis odafigyeléssel sokkal kedvezőbb eredményt elérni azért ez a PSV nem játszott alibi focit és helyzeteik alapján azért nem egy életbiztosítás az 1-1 Milánóban is simán rúghatnak egy gólt és persze első tét meccs, de mindenki tudta még a játékosok is hogy a BL csoportkörbe kerülés a tét tehát nem kell ajtóstól rontani a házba de ennél néhány játékos hozzáállásában sokkal több kell ,majd az olasz élvonal első meccsét is lealibizzük hogy a PSV ellen pihentetünk meg mert hosszú a bajnokág aztán azt vesszük észre hogy a juve behúzta a scudettót mi meg megint a harmadik helyért kaparunk hogy a BL selejtezőn indulhassunk.Nem lenne egyszerűbb ha minden mérkőzést meg akarnánk nyerni és ha a végén van előny akkor fel lehet menni a pályára úgy hogy megsétáltatjuk a csukát mert ha az első meccsektől úgy állunk hozzá hogy majd a következő mérkőzést majd jobban megnyomjuk akkor ez az idény sem lesz valami sikerekkel teli .Nyilván a kerethez mérten kell célokat kijelölni de a bajnokságban minimum az első két hely megszerzéséhez is ennek a hozzáállásnak a többszöröse kell.Elméletileg sok új játékost nem kell beépíteni a csapatba az edző ugyanaz az idénynyitó szerintem sok mindenre választ adhat milyen szezonunk lesz futás nélkül ez a csapat szenvedni fog ,vannak nagyon jó játékosaink egy kettő de a többség azért nem az a világsztár játékos úgyhogy lehet példát venni a psv fiataljairól így kell egy mérkőzésnek neki menni nem úgy ahogy az AC Milan csapata hozzáállt a meccshez lehet hogy mi jutunk tovább (azért ebben nagyon is hiszek) de ha valaha még vissza akarunk kapaszkodni az elitbe akkor csak így lehet.

 12. Az első mérkőzést látva úgy gondolom, hogy sok-sok Milanista csalódottam térhetett nyugovóra a tegnapi mérkőzést követően. Ennek oka az eredmény és a nyújtott produkció, ami nem először alakult már ki. Persze ez csak ránk, szurkolókra mondható el, hiszen a menedzsment és a nyilatkozó játékosok részéről a csalódottságnak híre-hamva. Ők vélhetően másként élik ezt meg. Tele a zseb, vékony a mentális kötöttség, következetlen az irányítás, idény eleji forma, jönnek ők még a San Siro szentélyébe stb.
  Hogy nem szakad le az ég az olyan szavak után, mint “kedvező eredményt értünk el”. A ACM szintű profi klubok nem engedik meg maguknak az ilyet, mert az inkább blamázs, mint mosolyt adó. Sajnos ez nálunk elfogadható, pedig a költségvetés, és a játékosok fizetése nagyságrenddel magasabb, mint a Philips gyáriaké. Emellett még a sok kezdő, fiatal játékos elleni játék is a mi esélyeinket növelte. Erre mi történik, a tojáshéjú srácok futottak, mint a nyúl, tüzeltek, mint az ágyú, s nem ijedtek meg a furcsa hajú hírességektől sem. Mert nekik meg kell dolgozni a kevés holland euróért is, illetve céljaik vannak, tehát motiváltak, s ezért oda is tették magukat.
  Sajnálatos az a hozzáállás is, hogy vezetünk, majd fagyasztjuk az időt a lagymatag mozgással, az időhúzó taktikával, a vérszegény koncentrációval. Persze nem minden játékosunkra húzható rá ez a vizes lepedő. De Jong szerintem üde színfontot jelentett a középpályán. Balotelli ellenben egy önkontrollal nem bíró, felelőtlen játékos, akiből hiányzik a csapatszellem. Boateng és Muntari pedig egy csoda, hogy ilyen kvalitású emberek labdarúgók lehetnek a világ legeredményesebb klubjában, amiért nem ők tehetnek.
  Más országok elit csapatai nem állnak le, igyekeznek ontani a gólokat. Mi pedig taktikázunk a játék lassításával. Nem nézőcsalogató a csapat játéka, ezzel nem növelhető a szurkolói tábor nagysága sem. És ugye belátható, ez nem pénz kérdés, ez nincs összefüggésben a gazdasági válsággal, ellenben a szemlélettel, és a laza fegyelemmel igen.
  Az év elején a német bajnok BM-nél figyelmeztették a sztárjátékosokat, hogy nincs sértődöttség, ha valaki a padon kezd, mert az nem jó kisugárzás. Kára származhat belőle a játékosnak. Ott a siker már a múlt, a következőért kell dolgozni. Sajnos a mi lehetőségeink – ilyen hozzáállás mellett – a 13/14-es szezonban sem hozhat majd sikert, mert továbbra sem tűnünk igazán kemény profiknak. Mindig többet szeretnénk, de nem igazán jön ki ez az elvárás a csapatból, mert ők nem húznak mindig keményen.
  A negatív vélemények ellenére a hit és a remény lángja továbbra is lobog, tehát bizakodunk!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS