2022. szeptember 25., vasárnap

Hivatalos: Kingsley Boateng a Cataniában folytatja

-

Az AC Milan hivatalos honlapján bejelentette, Kingsley Boateng 2017 nyaráig meghosszabbította szerződését a Milannal és a következő szezont kölcsönben a Cataniánál tölti.

Az elmúlt évek talán egyik legígéretesebb támadója, Kingsley Boateng több klub figyelmét is felkeltette. Boatenget az előző két szezonban súlyos térdsérülése hátráltatta a folyamatos játékban.

Boateng a felkészülési időszakot a felnőtt csapatnál töltötte és Allegritől lehetőséget is kapott a bizonyításra. A ghánai támadó a Sao Paulo elleni Audi kupa mérkőzésen győztes gólt szerzett.

A 19 éves támadó órákkal ezelőtt megérkezett a Milan székházához, a Via Turatihoz az ügynökével, Giuseppe Risóval, aki többek között Bryan Cristante és Andrea Petagna képviselője is egyben. Kingsley 2017-ig meghosszabbította szerződését a Milannal és ezt követően aláírt az élvonalbeli Cataniához. A Catania egy évre kölcsönben szerezte meg a támadót. A szezon végén a Cataniának lesz lehetősége megvásárolni Boateng játékjogának felét.

Eközben a Lega Serie-A hivatalosan is megerősítette, Ferdinando Coppola a Milan játékosa. A 35 éves kapus ingyen érkezik a Torinótól  Továbbá a TMW szerint a következő 48 órában eldől Luca Antonini sorsa. A védő Törökországban, a Besiktasnál folytathatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én meg azt nem értem továbbra sem, hogy ha valaki 19 éves korában k…va nagy tehetség, akkor mi a f…ért nem adnak neki lehetőséget a Milan-ban? Nem akarom magam ismételni, de akik igazán tehetségesek, más nagy csapatoknál beéptik őket, csak nálunk van ez a kölcsön adási mánia. Most vagy jó a gyerek, vagy nem…………

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS