2022. szeptember 25., vasárnap

Gabriel megsérült; Coppola mint vészmegoldás?

-

Az AC Milan hivatalos honlapja megerősítette, Gabriel, a csapat kapusa vállsérüléssel bajlódik. Az előzetes hírek szerint a felépülése sok időt vehet igénybe, így lehet, hogy a vezetőség új kapus után néz.

Gabriel tavaly nyáron csatlakozott a Milanhoz, ám tétmérkőzésen az előző szezonban még nem sikerült bizonyítania. A felkészülési időszak során több mérkőzésen is szerepet kapott és jó teljesítményt nyújtott. Az elmúlt hetek pletykái szerint a 20 éves brazil kapus a következő szezonban második, míg Marco Amelia harmadik számú kapus lesz.

Az AC Milan hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Gabriel vállsérülést szedett össze. „A Milan bejelenti, hogy Gabriel a müncheni Audi kupán megsérült, a bal válla megrándult. Az elkövetkezendő napokban további vizsgálatokat végzünk” – szól a közlemény.

A Sky Sport Italia szerint lehetséges, hogy Gabriel sérülése komoly és hosszú ideig nem játszhat. Ebben az esetben a várakozásokkal ellenben Marco Amelia marad a csapatnál és Ferdinando Coppola érkezhet. A 35 éves kapus a nyáron tért vissza kölcsönből a rossonerihez és jelenleg nincs iránta érdeklődő csapat.

A legfrissebb hírek szerint Coppola ma érkezik Milánóba orvosi vizsgálatra. A kapus 3 évet követően tér vissza újra a Milanhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Coppola ? Ez most komoly ? Jó kapusnak számított úgy 7-8 éve . Azóta a kispadon ül minden csapatnál. Ha már ex Milánost akarunk visszahívni vegyük vissza Storarit!! 🙂
  Na de a viccet félretéve ,tényleg vehetnénk már egy jó kapust végleg/kölcsönbe mert ha Abbiati is kidől nagy bajban leszünk. Előbb állítom be a kapuba Flaminit mint Ameliat -és ez fordítva is így van:)

   • Már megbocsáss de te mégis a Jupiter melyik holdján élsz. Néztél te idén Milán meccset barátom? Remélem csak hülyéskedsz mert ha nem, akkor nem hiszem hogy láttál egyet is. Érdekes mégis Abbiati a Milan első számú kapusa és nem Amelia…..De vicces….. Amikor Amelia véd mindig összehoz valami orbitális hibát pl: tavalyi Juve-Milan-ő hozta össze a tizit amivel kikaptunk.
    Nem csak nekem ez a véleményem hanem a Földön lakó összes Milan szurkolónak .Kivéve neked ugyebár….

    • 1. Milan, nem Milán (a billentyűzeten 10 gombbal balra van az “a”). Nehéz adni egy olyan Milan-szurkoló véleményére, aki arra is képtelen, hogy a kedvenc csapata nevét normálisan leírja…
     2. “7ACM7” a véleményét írta le, szerinte Amelia jobb kapus, mint Abbiati. (Szerintem legalábbis nem rosszabb képességű, mint kopasz kollégája.) Hogy világbajnok, azzal meg nem érdemes vitatkozni, mert az meg tény.
     3. Azt a bizonyos Juventus elleni 11-est inkább Abate számlájára írnám. Ha emlékszel a jelenetre, az is beugorhat, hogy milyen helyzetbe hozta a védő Ameliát, aki szintén hibázott, de messze nem akkorát, mint Ignazio…
     4. Azért gondolod, Neked azért van igazad, mert a Te véleményed – szerinted – a többség véleménye is egyben? Ha 100 ember szerint a kék a legszebb szín, 5 szerint meg a zöld, akkor annak a 100 embernek igaza van, a másik 5 meg hülye?

     • Jogos minden.
      Mindenkitől elnézést kérek ,kicsit elragadott a hév.
      Kicsit elfogult vagyok Abbiatival kapcsolatban és még az is rájátszott az ingerültségemre,hogy én nem tartom Milan szintű focistának Ameliat.
      A Milán pedig véletlen volt . Mint látjátok utána kétszer is jól írtam le:)
      Ja ,és világbajnok….Inkább mondjuk úgy ,hogy a Vb-re kiutazó Olasz válogatott keretének tagja volt.
      Bocsesz 7ACM7 remélem nem lesz köztünk harag.
      Nagyon rossznak tartom azt ha egy csapat szurkolói között viszály van úgyhogy legközelebb én is próbálom mellőzni a bántó jellegű komenteket

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS