2022. október 04., kedd

Audi-kupa: bronzérmes a csapat

-

Kingsley Boateng góljával a Milan 1-0-ra legyőzte a brazil Sao Paulót az Audi kupa bronzmérkőzésén, így Allegri együttese a torna 3. helyét szerezte meg. Az Audi-kupát a házigazda Bayern München nyerte meg, miután a döntőben 2-1-re legyőzte azt a Manchester Cityt, amelyik szerda este 5-3-ra verte a Milant.

Az első félidőben mindkét csapat helyzeteket alakított ki, gól viszont nem született. A második félidőben a Stephan El Shaarawy helyére beálló Kingsley Boateng kapott labdát majd 6 méterről a kapus lába között elgurította a játékszert. A brazil együttesnek nem sikerült egyenlítenie, így a Milan lett az Audi-kupa harmadik helyezettje, a Sao Paulo a negyedik helyen végzett.

AUDI-KUPA: AC MILAN-SAO PAULO 1-0
Időpont: 2013.08.01. 18:15
Allianz Aréna, München
Gólszerző: Kingsley Boateng (52.)

A kezdőcsapatok:

AC Milan: (4-3-3): Amelia – Zaccardo, Pacifico, Vergara, (Iotti 46.), Emanuelson – Poli, (Traoré 63.), Cristante, Nocerino – Niang, (Constant 70.), Petagna, (Kevin-Prince Boateng 63.), El Shaarawy, (Kingsley Boateng 46.).

Cserék: Abbiati, Gabriel, Muntari, De Jong, Pinato, Antonini.

Sao Paulo: (4-4-2): Denis – Douglas, (Wellington 46.), Edson Silva, (Schmidt), Lucao, Reinaldo (Farias 46.) – Rodrigo Caio, (Toloi 46.), Ganso, (Jadson 62.), Lucas Evangelista, (Osvaldo 78.), Maicon – Aloisio, Silvinho, (Roni 62.).

Cserék: Rogerio Ceni, Ademilson, Fabricio, Renan Ribeiro.

A Milan következő mérkőzését augusztus 4-én a Chelsea ellen játssza a Guinness International Champions kupa elődöntőjében (miután: Chelsea-Inter 2-0). A 2013-mas Audi-kupa véget ért, a játékosok elutaznak az Amerikai Egyesült Államokba. A kerethez csatlakozik Balotelli, Zapata és Montolivo.

 A gól:

 

Biztató fiatalok:

Petagna és Niang

Cristante

http://www.youtube.com/watch?v=aIZ-aal21f0&feature=youtu.be

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Nem teljesen értek ezzel egyet. Valahogy olyan keserédes történet számomra. Voltak nagyon jó megmozdulásaik Vergarának, Pacificonak ( az ő teljesítménye volt számomra meggyőző egyedül a védelemben) de rengeteg hiba volt. Vergara néha borzasztó dolgokat csinált,látszott a kapkodás illetve a “fiatalosság”.

 1. Szomorú ha ennyi idő után derül ki,hogy Urbynak milyen poszt is való… (azaz,Allegri most jött rá..)

  Én még mindig bízom Urbyban! Elég sokan leírták. Tudom,egy meccs semmire sem garancia,és most sem volt egy Maldini,de megfelelő mennyiségű lehetőséggel a lábában,Constant szintjét megütheti lazán!

  • Szerintem a beadásai sokkal jobbak lesznek. Meccs végén volt jó látni amikor Constant bal közép Urby pedig BH poszton volt. Mennyire hasznosak lehetnének együtt. De hasonló lenne Muntarival is.Jobb oldalon Zacc kimagasló volt. Ennyit arról,hogy univerzális védő. Ő egy JOBB BUNKÓ! 😀 De annak még mindig nagyon jó a jelek szerint!

 2. Magáról a az Audi Kupáról,és a bronz éremről nem igazán szeretnék véleményt alkotni..
  Talán annyit,hogy arra jó volt,hogy lássuk a fiatalokat a felnőtt csapatban..
  Negatívumokról megint nem igazán akarok beszélni,mert századszor is megkapnám,hogy megint csak elégedetlenkedek..
  Traoreról,Nocerinoról,Boatengről,Antoniniről,Bonerearól megint nem akarok szólni,aki látta a mérkőzéseket,biztos meg van a véleménye róluk,ki is fejtették..
  Ami engem igazán foglalkoztat azok a fiatalok,akik megmutatták magukat..
  Néhányukról szívesen ejtek pár szót..

  Vergara: Ugyan még nincs vége a Mercatonak,de szerintem a Milan legjobb igazolása.. Amúgy is a védelem a mánián,és ezt a kolumbiai fiatal srácot örömmel láttam a pályán.. Hatalmas figura ez a 19 éves srác,és nem csak a fizikumára gondolok,bár az sem egy utolsó szempont..Van benne egy kis Dél Amerikai “lazaság”.. Szemtelen cselek a 16-oson belül (amitől persze az edzők szívrohamot kapnak,de amíg nincs belőle gond,engem nem zavar),40 méteres távoli lövés,határozott szerelések,becsúszások..Oké hibázott is,de 19 évesen első, második meccsén ne várjunk csodákat tőle.. Mexes felkötheti azt a bizonyost..
  Petagna: Nem kis darab a srác,viszont nagy.. Szerintem tipikus csatárnak mondható..Képes hosszú percekre eltűnni,szinte azt se látod,hogy egyáltalán a pályán van,aztán hirtelen a semmiből nála a labda és gól helyzetbe kerül.. Ha jobban ki tudja majd használni testi erejét egy kis határozottsággal,nagy jövő áll előtte..Az se fog érdekelni ,ha egy meccsen ötször ér labdához ha abból lesz két gól..
  Pacifico: Őt most láttam először játszani,és csak jót tudok róla mondani..Határozott,gyors,nagyon jó ütemekben csúszott be és szerelt,és ami szerintem nagyon fontos nem körülményeskedik,ha kell kivágja a labdát a vonalon túlra..abból nem lehet gond.. Van jövője a Milanban szerintem..

  A Lotti is egész jól játszott a védelemben,Cristante talán az egyetlen csalódás.. Annyiszor hallottuk a nevét,és annyira várták (vártuk),de ahhoz képes kevés amit mutat.. Persze van még ideje,hisz nagyon fiatal Ő is..

  Boatengből elég egy is a Milanba,de az nem a Prince,hanem a Kingsley.. Kis túlzással többet csinált ezen a meccsen,mint a “nagy testvér” az egész előző szezonban..

  Mint nemrég már megjegyeztem,sokat szidtam Polit,de el kell ismernem jó vételt csinált vele a Milan.. Technikás játékos,a védekezésből is kiveszi a részét,és ahogy láttam,nála nincs elveszett labda.. Ha leszerelték,visszatámadott,és visszaszerezte.. Montolivo és De Jong mellett egyértelműen helye van a kezdőben a középpályán..

  Összességében az a véleményem,hogy van jó pár tehetséges fiatal játékosunk,akiket nem szabad elengedni..Meg kell adni nekik a lehetőséget,ha más nem a kupában,vagy olyan meccseken (reméljük sok ilyen lesz) amik idő előtt eldőltek..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS