2022. október 07., péntek

A svájci második ligában folytatja Zambrotta

-

A svájci másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Chiasso hivatalos honlapján jelentette be a 98-szoros olasz válogatott Gianluca Zambrotta szerződtetését.

Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnoki címet nyerő Zambrotta egyéves szerződést írt alá a légiósokkal teletűzdelt másodosztályú csapatnál.

A klub tájékoztatása szerint a pályafutása alatt a Juventusban, a Barcelonában és az AC Milanban is megforduló 36 esztendős védő szerződésében szerepel egy opciós jog, amely szerint játékos-pályafutása befejezése után az edzői stábban kap helyet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Hát ha már hálátlanság, akkor a juvéd jó paraszt volt a Trezeguet-Camoranesi párossal, akik kitartottak vele a serie b-be is… Utána évben az első osztályba már nem kellettek, ezért minek maradni? (Egyébként még Del Piero is kb ide sorolható) Előbb játszott a Iaquinta-Amauri páros mint az Alex-Trez… Az tette jól inkább aki idejében elment.

     • 2007/2008-as SerieA szezonban Del Piero lett a gólkirály Trezeguet a 2.lett mögötte.Ebben az évben Del Piero lett a SerieA legjobb játékosa is egyben.Del Piero Paolo Rossi után az egyetlen olyan játékos aki a SerieB-ben és az A-ban is egymás után gólkirály tudott lenni.2007-ben Del Piero a Juvéban a legtöbbször pályára lépő játékos volt.Trezeguet a köv évben (2008/2009)ágyéksérülése miatt nem játszott szinte vagy csak alig.

      Szóval feltenném azt a költői kérdést neked,hogy miről beszélsz már megbocsássál. :))) Nem értem.

      Ami meg Zambrottat a Juventus utáni éveiben meg is lehet nézni h mennyire volt sikeres.A Barcával még csak csak.Aztán a Milanban kb 1 valamire való jó éve volt.2008/2009.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS