Tevez három évre írhat alá – évente 5,5 millió eurót kereshet

23

Lapinformációk szerint Carlos Tevez elfogadta a Milan ajánlatát, amely  három éves szerződést jelentene számára; a rossoneri 5,5 millió eurós fizetést garantálna neki.

Az utóbbi hetekben olyan híresztelések jelentek meg, amelyek szerint a Milan szeretné megszerezni Carlos Tevezt. Erről megkérdezték Adriano Gallianit, aki nem árult el semmit. Úgy tűnik, a Milan komolyan gondolja az argentin támadó szerződtetését. Ugyanakkor a Juventus is bejelentkezett Tevezért, amit természetesen a zebrák vezetősége cáfolt.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus képviselői a következő napokban találkoznak Tevez ügynökével. Eközben a jelentések szerint volt egy titkos találkozó Tevez, az ügynöke és Galliani között. Az olasz lap szerint Tevez és a Milan megegyezett a személyi feltételekben. A megállapodás szerint a 29 éves argentin 5,5 millió eurót keresne és szerződése három évre szólna. A Juventus szintén ilyen fizetést tud garantálni. Várhatólag a City 10-15 millió eurót kér majd Tevezért, akinek a szerződése a jövő nyáron lejár.

Az olasz lapok szerint Tevez érkezésének feltétele, hogy a Milan eladja az egyik támadóját.23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Robinho mehet.

  Egyébként nem értem miért kell nekünk Tevez? Fiatalítunk elvégre? Ez most kb ugyanaz, mint mikor leigazoltuk Ibra-t? Megint belecsapunk és kész? Érthetetlen. Ismét jön egy rengeteget kereső pali. ….

 2. ” Ez most kb ugyanaz, mint mikor leigazoltuk Ibra-t”
  Bár olyan lenne és akkorát teljesítene…

 3. Mi a francnak megint egy balhés, sokat kereső hisztis p.csa!?
  Tehetségéhez és játéktudásához nem fér kétség, de folyton hízik, balhézik, hangulatember és néha Önző!
  Emellett leginkább azon a poszton vethető be mint Sári!

  Őszintén remélem, hogy nem érkezik! Ha már “nagynevet” akarunk és argentint, akkor mért nem hozzuk Lavezzit, Pastoret vagy Higuaint!?

  Elkezdtük építeni a jövő csapatát, majd pedig ilyen ökrökkel tesszük tönkre!?
  Bocs, ha nyersen fogalmazok, de szerintem ha jön Tevez, akkor Kb. Robinho megy, ami nem is nagy baj, de Niangnak sem lesz sok lehetősége, sőt Saponara helye is kérdéses…

  Semmi komolyabb gond nincs a támadó alakzatunkkal! Egy ballábas támadó kellene, csak azért mert nincs ballábasunk! Honda, Diamanti, Cerci bármelyik jöhetne!

  Fontosabb a védelem és a középpálya megszilárdítása fiatal játékosokkal.
  Mihamarab.

  • Ezt a balhézik dolgot hagyjuk már…
   Ibra is balhés volt, nállunk meg kezesbárány lett, és ellentétben minden eddigi klubjával, rólunk csak jókat nyilatkozik.. (Pl. hogy vissza jönne)
   Van Bommel, sírt amikor el kellett mennie, ő is viselkedett itt!
   Balotelli is visszafogja magát..
   Sorolhatnám a kemény embereket, akik nállunk lenyugodtak..
   Tévez ha idejön.. meglövi a 20-25 gólját.. Balo val eggyüt.. és megynerjük a scudettot .. ! 😀

  • Valószínűleg azért (is kell többet közt) Tévez, mivel már Pazzinit is vinni akarják…. Niangot a Samp vinné kölcsönbe, Robinho és Sári is képlékeny.
   Amúgy meg egyetértek Jackobyval, Tévez semmivel sem kezelhetetlenebb Ibranál, BALONÁL, Cassanonál, sőt…

   • Azért meglátjuk, hogy mi lesz a balhés emberekkel. Ez egy olasz “család” itt nem lehet nagyon balhézni ez tény. Ennek ellenére én nem érzem ide valónak Tevezt, ahogy Ibra sem volt az!
    Egyénieskedő játékos volt. Egy dolog, hogy mit köszönhetünk neki!
    De szinte utáltam nézni a kedvenc csapatom játékát:(

    Inkább legyen gyengébb csapatunk és legyünk csak 2.-ak, de legyen CSAPAT! Ibrával nem volt az!

   • Már Pazzot is? Sajnálnám…
    Tevez-ügyről: titkos találka, de még a részleteket is ismerjük; megegyeztünk a játékossal, akkor mit akar az ügynökével a Juve? (Max a City-t ostromolhatnák.)
    Szóval percről percre változnak a dolgok. Majd ha pályára lép Milan mezben, elhiszem, hogy itt van. (Hogy azt ne mondjam: majd ha gólpasszt ad Sárinak, elhiszem, hogy itt van.)

 4. Nagyon örülnék Tevez-nek ha jönne, mert nagyon jó játékos! Adjuk el Robinho-t, de hirtelen, és JÖJJÖN Tevez! Azért azt sem bánnám ha Ogbonna is érkezne!

  • Ennél gyengébb csapattal második hely közelébe se kerületnénk. Nyilván nem azt mondtam, hogy Téveze gy kezesbárány, cak hogy voltak/vanak itt nála rosszabb esetek is.

 5. Nekem Tevez bejön, de ha El Shaarawy-nak ezért mennie kell, akkor inkább nem kell.
  Egy 20 évest engednénk el, hogy egy 30 éves érkezhessen? Fiatalítás?

  De az is lehet, hogy a vezetőség tud valamit, amit mi nem. Stephan ugye nem teljesített valami jól a szezon 2. felében. Ez részben köszönhető anank is, hogy Allegri más taktikát vezetett be, illetve olyan feladatok megoldásával bízta meg, ami neki nem nagyon fekszik.
  A legtöbb meccset megnéztem, de komolyan mintha kicserélték volna. Sokszor már még a vissza passz se ment neki.
  Aztán ott a válogatott. Eddig jóformán alapember volt ott is. Most meg?Nem hogy nem kezdő, de még csereként se állítja be Prandelli. Valahol gond lehet.

  Na mindegy… akkor se engedném el. Tevez jó, de elég lesz ide Petagna is a padra.

 6. Téves a cikk, a Juve már nem Tevez ügynökével találkozik hanem a CIty igazgatójával amig mi csak az ügynökkel ami ugye sokat nem ér mert nem ő mondja ki a végsó szót. Úgyhogy ez egy elég erős előny sajna.

 7. Amúgy javítsatok ki, de élő szerződéssel rendelkező játékos esetében nem a jelenlegi klubjával kell első körben egyeztetni, kül. bünti lehet? Magyarul a City-nek már rá kellett bólintani, hogy tárgyalhatunk a játékossal. Akkor annyira titkosnak nem nevezném a dolgot, max. a közvélemény van kizárva.

  Amúgy nekem is az az érzésem, hogy ha Tevez jön, akkor Boa és/vagy Sári megy. Kérdés Allegrinek mire kellene Tevez hátravont (Totti féle) támadónak, vagy konkrétan csatárnak. Abból már lehetne sejteni mi lenne a posztja.

  Halkan megsúgom, hogy én fű alatt úgy érzem Jovetic lesz a Juve embere arra a posztra, Tevez a tartalékmegoldás náluk. Én fordítva jobban örülnék (Jovetic ide, Tevez Juve), de sajna a Juve minden tekintetben (infrastruktúra, vezetők, lehetőségek stb.) vonzóbb klub jelenleg nálunk. Ez van, itt tartunk.

 8. Rendben! 🙂

  Részemről érkezhet is! Számomra ő olyan mint egy tank. Tevez, az argentin tank. Rboinhó helyére kellene idehozni a Milanba. Remélem Sári nem kerül el tőlünk a nyáron, s nem azért érkezik Tevez, hogy eladjuk Sárit. El Shaarawy, Balotelli, Tevez támadósor szerintem egész Európát bezengené ez a felállás!
  Robinhót meg adjuk el most amíg lehet, s nem tököljünk vele annyit.

 9. Ha jön Tevez és Robinhot sem sikerül elpasszolnunk akkor szerintem bekövetkezik amitől mindenki tartott.. és elfogadjuk a Monaco ajánlatát a Fáraó Boa kettősért.

 10. Tévezt el kell ismernem, mint labdarúgót: kibaszott jó és állandó színvonalon játszik sok-sok éve. Annak ellenére, h 3 éve al akar menni Angliából, és Mancini ígérete ellenére nem adta el azóta sem, Tévez a City leghajtósabb játékosa. Jó a labdával, jó nélküle, de az a kibaszott elszántság az igazán komoly, amivel pályára lép még egy olyan klubban is, ahol már évek óta nem akar játszani. Amúgy annyira a személyisége sem gázos, mint Ibra v Cassa.
  Valójában pont, hogy példát kellene vennie róla a focisták nagy részének: felmegy a pályára és elvégzi a “melót”, ha törik, ha szakad, ha van kedve, ha nincs.
  Jelenleg összehasonlíthatatlanul jobb játékos, mint Sári, de a hajtás és a tehetség benne is hasonló szinten megvan, nagyszerűek lennének ők ketten Balo mögött.
  Mellesleg nem szabad a 4312 taktikát erőltetni, szélek nélkül manapság nincs siker. Ők ketten jól megoldanák a széleket, de kell még csere is, mert Niang használhatatlan.

 11. Itt csak a gáz, hogy a juvénak nem kell eladni ahhoz senkit, hogy meg vegye Tevezt. Még nálunk el se tudjuk adni akit akarunk..szégyen

 12. MÁR NEM AZÉRT DE AZT A 15 MILLIÓT Boatengből is öszzel lehet szedni
  nem kell eladni miatta El Shaarawy-t

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet