Nyilvánosságra hozták a 2013-as Audi kupa elődöntőinek párosításait. A Milan július 31-én 18:15-kor lép pályára a Manchester City ellen.

Idén nyáron ismét megrendezik az Audi kupát. A tornán részt vesz a házigazda, Bayern München, az angol Manchester City, a brazil Sao Paulo és az olasz AC Milan. A felkészülési tornát július 31. és augusztus 1-je között rendezik a müncheni Allianz Arénában.

Július 31-én rendezik az elődöntőket. Mint már a sorsolás alapján kiderült, a Milan 18:15-kor lép pályára a Manchester City ellen, a Bayern München pedig 20:30-kor találkozik a Sao Paulóval. Az elődöntők nyertesei a torna győzelemért, a vesztesei a harmadik helyért játszanak. Augusztus 1-jén 18:15-től rendezik a bronz mérkőzéseket, majd este 20:30-kor a döntőt.Eközben ismertették a Guinness International Champins kupa hivatalos programját. A Milan július 27-én a Mestalla stadionban lép pályára a Valencia ellen. Rossoneri siker esetén a Milan az Inter-Chelsea mérkőzés nyertesével játszik Augusztus 4-én. Ha a piros-feketék az elődöntőt is sikerrel zárják, akkor a döntőben a lehetséges ellenfél az Everton, a Juventus, a LA Galaxy és a Real Madrid.

 

A tornára a magyar Milan-szurkolóknak utat szervez az AC MILAN SZURKOLÓI EGYESÜLET. Részletek ITT.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az szép lesz! Pellegrini a Malagával majdnem cumiztatott minket. Bele sem merek gondolni, hogy mit csinál majd a Cityvel!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet