2022. október 04., kedd

Újabb nyári felkészülési tornán vesz részt a Milan

-

A Juventus, az Inter, a Chelsea, a Real Madrid, a LA Galaxy, a Valencia és az Everton mellett az AC Milan is részt vesz a 2013-mas Guinness International Champions nyári felkészülési tornán.

A kéthetes felkészülési torna az Egyesült Államokban lesz július 27. és augusztus 7. között. A tornának otthont adó városok közzé tartozik San Francisco, Indianapolis, Los Angeles, Phoenix és New York. A tornán az Egyesült Államokból a Los Angeles Galaxy, Spanyolországból a Real Madrid és a Valencia, Angliából a Chelsea és az Everton, míg Olaszországból a Milan, az Inter és a Juventus vesz részt.

Az elődöntőket New Yorkban és Los Angelesben augusztus 3-án és 4-én rendezik, míg a döntő Miamiban augusztus 7-én kerül megrendezésre. A részletes programot, mérkőzéseket, időpontokat május 29-én hozzák nyilvánosságra.

A TORNÁN RÉSZTVEVŐ CSAPATOK
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/Serie%20A/Ac%20Milan.png AC Milan A Milan összesen 18 alkalommal nyerte meg a Serie-A-t, legutóbb 2011-ben. Emellett a rossoneri a második legeredményesebb klub a Bajnokok Ligájában, összesen 7-szer hódították el a
trófeát. A jelenlegi szezonban a 3. helyen végeztek.
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/EPL/Chelsea.png Chelsea Az angol sztárcsapat nevéhez 4 Premier League győzelem fűződik. A Chelsea az előző idényben megnyerte történetének első Bajnokok
Ligája trófeáját, idén pedig az Európa liga
döntőjében győzelmeskedtek, így a
nyáron másodjára hódíthatják el az Európai szuperkupát.
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/EPL/Everton.png Everton A liverpooli együttes a 6. helyen zárta a 2012/13-mas idényt, így eldőlt, hogy a következő
idényben nem indulhatnak a nemzetközi porondon.
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/Serie%20A/Intermilan.png Inter Az Inter számára pocsékul
végződött a szezon, miután a 9. helyen zárták a bajnokságot. A milánói együttes 18 Scudettót
és 7 Olasz kupa győzelmet ünnepelhet, emellett 3 alkalommal megnyerték a BL serleget.
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/Serie%20A/Juventus.png Juventus A Juventus Olaszország legeredményesebb csapata 29 Scudetto győzelemmel és emellett 9-szer nyerték meg az Olasz kupát, valamint a nevükhöz két BL győzelem fűződik. A jelenlegi szezonban szinte fölényesen megnyerték a bajnokságot.
Los Angeles Galaxy A LA Galaxy a Major Soccer League (MLS) egyik legsikeresebb csapata. Az elmúlt időszakban David Beckham is erősítette a csapatot.
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/LFP/Real%20Madrid.png Real Madrid A Real Madrid a világ egyik legsikeresebb klubcsapata, 32 spanyol bajnoki címmel, 18 kupagyőzelemmel és 9 BL serleggel. A spanyol fővárosi alakulat a jelenlegi szezont a 2. helyen zárta, míg a BL-ben az elődöntőig jutottak.
http://www.up.mediamasr.tv/spyfox/Logos/LFP/Valencia.png Valencia A Valencia 6 spanyol bajnoki címet és 7
kupagyőzelmet mondhat magáénak. A jelenlegi szezonban a Bajnokok Ligája selejtezőt érő 4. helyezésért kűzd a Real Sociedad csapatával. A következő szezonra a nemzetközi porondon való
részvételt már bebiztosították.
Logo by: spyfox

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bárki lesz is az edzőnk, nem szeretnék a helyébe lenni. Szerintem egy nyári időszakban meg kell alapozni mindenek előtt a csapat fizikai felkészültségét, hogy az kitartson a bajnokságra, ahol a héktzözbeni edzéseken ezt már inkább csak karbantartani lehet. Aligha hiszem, hogy ilyen meccsek tömkelegével rendes edzésmunkát lehet végezni. Ez nem szól másról, mint a pénzről. Emlékezzünk tavaly, hogy kezdett a Reál vagy mi. Ez a fajta “felkészülés” is keményen benne volt a kezdeti mélyrepülésünkben. Ehhez képest az idén még tovább zsúfoljuk a versenynaptárt Perszer ez csak egy vélemény, én sem vagyok edző.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS