2022. szeptember 25., vasárnap

Átigazolási pletykák: Jorginho, Baselli, Bellomo?

-

Megpróbálunk rendszeres időközönként beszámolni a Milan nyári átigazolási terveiről, és bár mostanában inkább Massimiliano Allegri jövője volt a téma a sajtóban, néhány név így is felmerült a piros-feketékkel kapcsolatban.

A Gazzetta dello Sport szerint Jorginho (21 éves) a Milan játékos lesz, és már csak a papírokat aláírás hiányzik az üzlet lezárásához. A megállapodás értelmében azonban, ha a Verona feljut az élvonalba, akkor még egy évet náluk marad, ha jövőre is a Serie B-ben maradnak, akkor már nyáron csatlakozik a piros-feketékhez. A Verona jelenleg harmadik a Serie B-ben, de egy meccsel kevesebbet játszott az egy ponttal előtte lévő Livornónál.

Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos pletyka, hogy Jorginhón kívül a Cittadella karmesterét, Daniele Basellit (21 éves) és a Bari szélsőjét, Nicola Bellomót (22 éves) is megpróbálja minél előbb szerződtetni a Milan. Baselli a transfermarkt.co.uk internetes oldal szerint 35 mérkőzésen 3 gólpasszt jegyez, és az ára körülbelül 900,000 euró körül mozog. Bellomo már egy kicsivel jobb statisztikával rendelkezik, hiszen 33 találkozón 6 gólt és 6 gólpasszt jegyez. Ennek megfelelően az ára is magasabb, körülbelül 1,6 millió euróra taksálja az előbb említett portál.

Egyre érdekesebb Taye Taiwo helyzete. A nigériai védő egész jó szezont fut Kijevben, de így sem kell végleg az ukránoknak. A jól ismert szakértő, Gianluca Di Marzio szerint a Milan visszaküldené Franciaországba, a Lille középső védőjéért, Aurelien Chedjouért cserébe. A 27 esztendős védő 30 bajnoki meccsen háromszor volt eredményes, és egy gólpasszt jegyez, ára körülbelül 10-12 millió euró.

Zárásként Giacomo Petralito FIFA-ügynök szerint nincs már hely Kevin-Prince Boateng számára a Bayern Münchenben. Petralito a calciomercato.it internetes portálnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy bár augusztus 31-ig még bármi megtörténhet, de Mario Goetze érkezésével Vidal és Boateng leigazolását sem tartja valószínűnek.

köszönet Patyának a hírekért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS