2022. szeptember 27., kedd

A Milan kiütötte Gattuso csapatát

-

Az AC Milan a második félidőben kiütötte a Gattuso vezette Siont a ma délutáni barátságos mérkőzésen. A svájci csapat az első félidőben jól tartotta magát, de a fordulás után Traore fejese utat talált Fickentscher kapujába, és innentől kezdve nem volt megállás. A vége 6-0 lett.

Milan-Sion 6-0 (0-0)

Gólok: 46′ Traore, 54′ Krkić, 67′ Robinho, 72′ Krkić, 80′ De Feo, 83′ Dingsdag (öngól)

MILAN: Amelia (Andrenacci 79′); Antonini, Mexes, Bonera, Constant; Flamini (Bortoli 73′), Traoré (Claveria 87′), Nocerino (Bendé Bendé 87′); Niang (De Feo 73′), Bojan (Aniekan 87′), Robinho (Medhoum 87′).

SION: Fickentscher (Deana78′); Dos Santos, Kolloli, Itaperuna, Bbasha (Matteo Fedele 74′), Dingsdag, Crettenand (Veloso 84′), Mrdja (Yoda Karim 55′), Lacroix, Regazzoni (Lottici 46′), Sauthier (Joaquin 61′).

 Mestermérleg:

Massimiliano Allegri: ”Ez egy jó teszt volt azoknak a játékosoknak, akik kevesebb lehetőséghez jutottak a szezon során. Nagy öröm volt számomra újra látni Gattusót, főleg ebben az új pozíciójában, mint játékos-edző. A Sion jól játszott az első félidőben. Most két nap pihenő következik, aztán elkezdjük a felkészülést a Chievo elleni meccsre. Még kilenc forduló van hátra, és közeledik a bajnokság hajrája, így tovább kell gyűjtenünk a pontokat, hogy megtartsuk a harmadik helyünket, vagy még előrébb léphessünk.”

Gennaro Gattuso: ”Hogyan lehet elérzékenyülés nélkül visszatérni ide? Ez egy nagyszerű nap. Elégedett voltam az első félidőben látottakkal, de a másodikkal már kevésbé. Nagyon szeretem az új munkámat, és könnyű volt megszoknom ezt az új posztot. A mostani Milant nézve olyan mintha évek teltek volna el, pedig csak pár hónap volt. A Milan egy technikás csapat és nagy jövő előtt állnak. A Milan szurkolók éneklése? Olyan volt, mintha újra játékos lennék. Hogy visszatérek ide edzőnek? Az azt jelentené, hogy valamit jól csinálok majd, de a valóságtól nagyon elrugaszkodott dolog lenne arra gondolni, hogy ez most bekövetkezhet. Még nagyon sok tésztát kell megennem mielőtt készen állok erre a feladatra. Kapcsolatom Allegrivel? Be kéne már fejezni azokat a híreszteléseket, hogy kettőnknek nézeteltérése volt egymással.”

Gattuso visszatért:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6GpJBe8bVhE

A gólok:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS