2022. szeptember 25., vasárnap

Bemutatkozik a Focicucc.hu webáruház

-

Közeleg a karácsony, a Focicucc.hu webáruház kínálatát tekintettük át Vikivel, az egyik ügyvezetővel.

Bemutatnád a milanos kínálatotokat?
Szóban elég nehéz lenne, több, kb. 40 AC Milan termékünk van készleten. Kérjük, hogy látogassatok el a honlapunkra, ott megtaláltok mindent: http://focicucc.hu/ac-milan

Csak AC Milan termékeket forgalmaztok?
A Milan kitüntetett helyen van a szívünkben, de természetesen nem, az összes európai top csapat ajándéktárgyai megtalálhatók nálunk.

Mik az idei karácsonyi szezon slágerei?
Nem hiszem, hogy lenne kifejezetten sláger termék. Ilyenkor természetesen jól fogynak a téli ruházati cikkek: sapkák, sálak és kesztyűk. Emellett a Milan szurkolókat figyelmébe ajánlom a milanos karácsonyfadísz készletet és a mini karácsonyfát Milan díszekkel – igazán jól néznek ki.

Személyesen hol lehet megvásárolni a termékeiteket?
Mi egy webáruház vagyunk és egyelőre nem rendelkezünk üzlethelyiséggel, így árainkban a versenytársak alatt tudunk maradni. Ugyanakkor van mód a megrendelések személyes átvételre is partnerünknél, Budapesten, a Forgách utcai metrómegállónál. A megrendelt termék a megrendelést követő munkanapon már átvehetők, de ki is tudjuk szállítani futárszolgálattal 1490Ft-ért vagy Pick Pack Pontra 1090Ft-ért.

Mit kell tennie annak, aki tőletek szeretné rendelni karácsonyra? A rendeléseket honlapunkon, a focicucc.hu oldalon fogadja a webáruházunk. Még rengeteg idő van, a december 19-én délig leadott megrendeléseket ki fogjuk tudni szállítani. A probléma inkább ott lehet, hogy ha esetleg kifogyunk a készletből, akkor azt már karácsonyig nem tudjuk pótolni…

Mezeket nem forgalmaztok?
Ez egy gyakori kérdés. Az eredeti mezek forgalmazásához elég szigorú feltételeknek kellene megfeleli ahhoz, hogy pl. az Adidas vagy a Nike szóba álljon velünk. Ugyanakkor rengeteg hamisítvány is kering a piacon. Ha valaki megelégszik az ilyen mezekkel, az eBay-ről rendelhet magának az eredetivel megegyező kinézetű, és az erdetit megközelítő minőségű mezeket $20 környékén, de legalább tudja, hogy mit kap. Az eredeti mezek 15.000Ft feletti áron kezdődnek. Arra figyeljetek, hogy nehogy esetleg “kamu” mezt vegyetek az eredeti áron!


Több, mint 1 éve hirdettek nálunk, azaz támogatjátok az acmilan.hu-t. Más szurkolói oldalakon is fent vagytok. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy eljussatok a szurkolókhoz?
Őszintén szólva nem, vannak hatékonyabb csatornák is. Mi azonban hosszútávra tervezünk, és  fontosnak tartjuk, hogy nem csak karácsonykor, hanem az egész év folyamán jelen legyünk és építsük a bizalmat a Focicucc.hu felé.

Ezek szerint számíthatunk arra, hogy jövőre is támogattok bennünket?
Természetesen igen 🙂

Köszönjük a bizalmat és további jó munkát kívánunk!
Mi is köszönjük, boldog karácsonyt és Milan gólokban gazdag 2013-at kívánunk a szurkolóknak!

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS