2022. szeptember 30., péntek

A Fáraó új szerződést kap

-

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Milan labdarúgócsapata 2018-ig meghosszabbítaná Stephan El Shaarawy szerződését.

A 20 esztendős támadó 11 mérkőzésen nyolc gólt szerzett a Serie A 2012–2013-as szezonjában, így több nagy klub érdeklődését is felkeltette.

A Milan azonban nem szeretné elveszíteni az egyik legfőbb értékét, így El Shaarawynak új, 2018-ig szóló megállapodást kínálna, amelynek értelmében a csatár fizetése is emelkedne: az eddigi 800 ezer helyett éves szinten 1.2 millió euróval lenne gazdagabb a futballista, aki már az olasz válogatottban is bemutatkozott.

Olasz lapértesülések szerint a két manchesteri klub, a City és a United is vinné szívesen a csatárt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

38 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. a fizetés emelés teljesen megérdemelt, viszont évi 1,2 millióval nem tudják 5 évre lekötni, főleg ha vannak Európában olyan klubok (süllyesztők), ahol szakmai stáb és szakértelem nincs de pénz viszont több van mint fűszál a stadionban.
  Attól félek hogy a jelenleg legértékesebb játékosunknak a januárban elszáll majd a feje a sok milliós ajánlatoktól és tovább áll majd a nagyobb fizetésért…. ettől kapok agyvérzést, hogy a mai futballban elvesztek az igazi értékek amik még 20 éve megvoltak… ma már csak a pénz dominál és semmi más nem számít. így vesznek el azok a fiatalok akikből oriási focisták lehetnének, de múltjuknál és szeretett klubbuknál (ahol játékost faragtak belőlük és felkarolták őket)előbbre tartják a pénzt.

 2. Istenem Antonini… mindig saját magadat hozod ilyen szar helyzetbe!
  hogy jött ide most a kis kedvenced?
  És amúgy is,nem azt mondogatod hogy nem fog reagálni a kritikákra ami vele kapcsolatos?
  Ha mindenkinek beszólsz,aki kritizálja Antoninit… az is gáz! De hogy te kreálod a vitákat, ez már üldözési mánia!
  Szerintem valami buta kis srác írhat ilyen sötét dolgokat! (de ha tévednék, és egy vén fószer vagy.. akkor k-rvára nem értesz a focihoz!nézz golfot..vagy a f*szom tudja!)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS