2022. szeptember 30., péntek

Galliani: A november rendkívül fontos hónap lesz

-

Adriano Galliani szerint a Milan előtt még hosszú út áll, mielőtt elmondhatja magáról a csapat, hogy kilábalt a nehéz időszakból. November ebből a szempontból fontos hónap lesz az alelnök szerint.

A Milan a hétvégén fölényes, 5-1-es győzelmet aratott a Chievo ellen, ami hosszú idő óta az első igazán biztató teljesítmény a csapattól.

“November rendkívül fontos hónap lesz. Hat fontos meccs vár ránk a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában.” – nyilatkozat hétfőn Galliani.

“Még mindig nagyon le vagyunk maradva a tabellán, ezért feljebb kell kapaszkodnunk. Nem lesz könnyű, de mindent meg kell tennünk.  Holnap este a BL-ben komoly feladat vár ránk. Ha legyőzzük a Malagát, akkor nagy lépést teszünk a továbbjutás felé. 

A bajnokságban az első hét fordulóban hét pontot gyűjtöttünk, annyit mint az utolsó háromban. A teljesítményünknek javulnia kell, de ehhez időre van szükségünk és még nagyon messze van az az időszak, amikor elégedettek lehetünk.”

Gallianit a riporterek megkérdezték az Juventus-Inter rangadó  játékvezetői ténykedésről is.

“Sok gondolat megfordult a fejemben… Tagliavento volt a játékvezető a tavalyi Milan-Juventus bajnoki döntőnek beillő meccsen is és most is. De ki nevezi őt minden alkalommal ezekre a meccsekre? Emlékeztet-e Vidal gólja Muntari találatára. Utóbbit sosem fogom elfelejteni.…”

Az alelnök aki korábban figyelmeztette a Manchester City csapatát, hogy El Shaarawy nem eladó, tett egy érdekes kijelentést is Mario Balotellivel kapcsolatban. .

“Igaz, hogy nagyon szeretem őt. Azonban azt is hozzá kell tennem, hogy az életben nem minden szerelem végződik happy enddel.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Balotelli egy botrányhős, akkor se vegyék meg, ha megtudják. Ha Fáraót eladják bárkinek, az azt fogja mutatni, hogy folytatódik az eddigi játékospolitika. Erre viszont azt mondom, akkor mondjon le az egész veetőség, mert úgyis elfogy a szurkólótábor előbb utóbb.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS