Katari kézbe kerülhet a Milan

42

Kész eladni a Milant Silvio Berlusconi tulajdonos. A vevő a Goal.com szerint Hamad bin Kalifa Al Tani sejk lehet, Katar uralkodó Emirje.

Az olasz csapatnak komoly anyagi gondjai vannak, nyáron megvált számos meghatározó játékosától, a legutóbbi hírek pedig már újabb, januári távozókról szóltak.

Közben egyre valószínűtlenebb, hogy Berlusconi lenne a megfelelő ember kirángatni a klubot a kátyúból. A korábbi olasz miniszterelnököt ugyanis első fokon négy év börtönre ítélték adócsalás miatt, ráadásul tízmillió eurós bírságot szabtak ki rá.

Egy katari befektetőről korábban is cikkeztek Olaszországban, ám az akkor emlegetett harminc százalékos tulajdonrész helyett már többségi tulajdonról szólnak a hírek. A Goal.com úgy tudja, mintegy félmilliárd euróért cserélhet gazdát a klub.A Milan iránt közben olyan cégek is érdeklődnek, mint a Gazprom vagy a Ferrero, de a katari sejk a legvalószínűbb jelölt.

42 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Lásuk be sajnos Berlunak már meghaladja a Milan fenntartása mindenkinek jobb lenne ha új tulaj jönne részemről én az olasz Ferrero-nak örülnék, ha ő lesz akkor csak olyan csokikat eszek amit ő gyárt 🙂

 2. Hiszem, ha látom, túl sok volt már az ilyen hír. Talán ha Berlut tényleg leültetnék, nagyobb lenne az esély…

 3. Én is jobban örülnék a csokitallér-papának, de felőlem egy üzbég kecskepásztor is megvehetné már a klubot, ha van komoly szándéka és elég zsozsója ahhoz, hogy felturbózza a klubot legalább a egy 2007-es szintre…

 4. Annyi előnye van az olajosnak, hogy talán nem kell a csapatnak nutellás szájjal kifutni a meccsre. (emlékezzetek a niveás kampányra 🙂

 5. Nem is baj hogy új tulaj lesz ő legalább helyre rázza a csapatot anyagilag és biztos hogy jönnek új játékosok!!!!!

 6. Én ennek örülnék a legjobban ,egy olyan ember aki úgy szórja a pénzt ahogyan én a Fifaba, és a foci szeretete miatt veszi meg és élvezi ha nyer a csapat,az ilyen Ferrero stb… csak üzletet látnak a fociban,kineveltetik a játékosokat és jó drágán eladják és élvezik a haszont…

 7. valaki ír egy össze állítást hogy kit ,kiket hozna !ha be jön a sok pénz???????????????????????????

 8. Nagyon örülnék neki , tolna bele rendesen lóvét katariak amúgy se törődnek ezzel (PSG). Nem érdekelne ha minket neveznének az olasz Citynek .

  Egy hátrány lenne ha elkezdenénk igazolni ,chat-en megjelennének Anto…(nem személyeskedek) felhasználónál is őrültebb emberek … gondolom senki nem akarja ezt főleg Boldi akinek már így is sokat kell “békülnie” 😀

 9. Az van,hogy már tényleg elegem van Berluból,kisebb gondja is nagyobb most a Milannál,ezt be kellene látnia és eladni a csapatot.Ez senkinek sem jó.A legnagyobb gond,hogy ha a téli átigazolási időszakig nem történik semmi előfordulhat,hogy akik most “viszik” a szekeret eladásra kerűlnek.Farao jó pénz,komolyan emelkedik az ázsió ha továbbra is így játszik.És kicsit tartok is tőle,hogy valami hasonló a terv.Ami tény Berlusconi bajban és Ő üzletember ergo a pénz dominál nála,ezt már bizonyította.Ha tényleg megválik a klubtól miért na árulná ki előtte akit még lehet.10-20 millió euro azért neki is számít.

 10. Lássuk be, ilyen személyes gondokkal és anyagi helyzetben egy Milan szintű csapatot nem lehet/nem tudt támogatni Berlu. Jöjjön valami sejk, kit érdekel melyik. Hozzon magával sok pénzt, abból futja egy ambiciózus új edzőre, aki hoz új-fiatal-tehetséges játékosokat (és itt semmiképp sem esztelen PSG-s vásárlásra gondolok), és már minden rendben is van! 🙂

 11. Ideje lenne,mielött teljesen leamortizálodna ez a fontos klub.
  Már évekkel ezelőtt lépni kellett volna,mert egyre jobban süllyed a hajó.
  Jó lenne látni a fényt az alagút végén!
  A remény hal meg utóljára…

 12. Ha Berlusconi eladja a klubot az említett félmilliárd euróért, akkor azt a katari sejk neki fizeti vagy a klub kapja meg? Nem értek az üzlethez, de szerintem Berlu kapja. De javítsatok ki ha nem így van!

  • Egész pontosan a Fininvest nevezetű pénzügyi befektető cég kasszájába folyna be a pénz, mely ugye alapítója és fő részvényese a Berlusconi család.

 13. Adjanak egy tollat Berlu kezébe egy pisztolyt a fejéhez és szépen karcolja rá a nevét arra a szerződésre mert neki már semmi keresnivalója ennél a klubnál.

 14. Nagyon sokat köszönhet a klub Berlusconi-nak,ez tény.Személy szerint az ő kezdeti “uralkodása” során lettem Milan szurkoló 1988-ban,egészen pontosan.Ezt csak azért írom,le,hogy tisztelem azért amit a klubért tett,de mindenkinek jobb lenne,ha most átadná a klubot,mert látszik,hogy önerőből már nem tudja kellő szinten tartani!!!
  Azt hiszem Kaká távozásánál tűnt fel először,h előtérbe helyezte az anyagi szempontokat,a sokat hangoztatott “a Milan a szívem csücske” szólamnál.
  Tisztában vagyok vele,hogy egy ilyen szintű klubot fenntartani nem 2 fillér,de ezzel Berlusconi sokkal inkább tisztában van és ha látta,hogy ez a helyzet, miért húzta eddig a klub eladását?
  A lényeg,hogy mióta Ibra és Robinho érkezett,gyakorlatilag minden átigazolási szezonra igaz,h hülyének vannak nézve az emberek (mi milanista-k).
  Tulajdonképpen csak a ködösítés megy miközben értelmes igazolásunk nincs,aki pedig “érték”,azt pénzzé teszi a vezetőség.A közelmúltból talán Boateng és El Shaaarawy kivételével alig lehet játékost említeni aki igazán bevált volna.Jöttek remek kiegészítő emberek (pl. Van Bommel,Nocerino),akik pillanatnyilag segítettek a csapaton,de tervszerű csapatépítés nem folyt,a pénztelenség miatt nem is folyhatott.A “szenátorok” leváltása egy folyamat kellett volna,hogy legyen nem egy egyszeri hirtelen akciónak,a megfelelő pótlás teljes hiányában…
  A csapathoz legtöbbször csak ingyen megszerezhető,illetve kölcsönbe -kivásárlási opcióval- hoztunk új játékosokat.
  Ha nem változik a vezetőség (mindig a fejétől bűzlik a hal), a tulajdonos nem költ a csapatra (vagy mert nem tud,vagy mert nem akar) a tendencia folytatódni is fog.Ez pedig sikertelen időszakhoz és a szponzorok elfordulásához fog vezetni.

  Jöjjön az új tulajdonos,mert szükség van rá!!!!

  Forza MILAN!!!!

 15. Csak is most éri meg Berlusconinak eladni a klubbot, hiszen 1 év alatt el megy Silva+Ibra által hozott nyereség.És a nézőhiány + az, hogy valószínűleg BL sem lessz veszteségé formálja hosszútávon a két sztár eladását.A csapat tartástalan!Nem fiatalok kellenek, hanem kész játékosok.Olaszországban sosem jött be ez a fajta felfogás.VAN ELÉG TEHETSÉGÜNK, köréjük építsünk egy GERINCET.Mindenképp kellene egy jó középsőközéppályás, egy jó csatár és egy megbízható balbekk valamint egy jó középhátvéd.
  Támadónak :Balotelli-Mindenképpen jó fizikumú, erős játékos kellene.
  Középpályásnak:Kevin Strootman.-Bommelhez hasonlóan a védelem elötti ember.
  Balhátvéd:Davide Santon
  Középhátvéd:Shako,Dedé,Hummels
  Eladnám:Pato,Flamini,Antonini,Mesbah
  A primaveira csapatból felhoznék kb. 3 játékos és kész.
  Felállás az előző és az az elötti szezonból való lenne:4-3-1-2
  —————————-Abbiati—————————
  -Abate—–Mexés/Zapata——-Hummels—–Santon-
  —–Boateng———–Strootman——-Muntari——–
  ——————————Bojan—————————
  —————-Sharaawy———-Balotelli—————-
  Szerintem Allegrivel is képesek vagyunk újra topon lenni.Megmutatta már, hogy ha jó a keret ő össze tudja rázni őket kellően.Szerintem Bojan tegnap megmutatta, hogy nem csak egy fuvallat, mint Pato.Kezdőben a helye, úgy ahogy Muntarinak is.
  Ez sok változtatás és hosszú hónapok vagy akár évek kellenének, mire össze szokna a csapat, DE ha ott akarunk lenni az elitben VÁLTOZTATNI KELL, MÍG NEM KÉSŐ.
  UI.:Ez csak vélemény , és nekem mindegy, hogy hogy de legyünk eredményesek.(Nem kell véresen komolyan venni mindent!)

  • Mexés/Zapata helyet Leo braziliából!!!Pato-t nem feltétlenül adnám el nagyon jó játékos csak a mostani “taktika” mert hogy nincs nem fekszik neki!!!Zlatan sem tudna most segíteni sajnos!!!Ő is egy irányító nélkül szenvedne!!!!Balotelli ” ??????????? ” nem tudom lehet de hozzá edző is kell aki istápolja!!!! A két volt barca edző az jó lenne !!!Bojan tegnap jol játszott azon a poszton ahova raktad de nem hinném ő hosszú távon megoldaná az irányító szerepét!!! a kapus poszt szerintem meg van ? az öreg meg gabriel!Védelem: Zapatán nem láttam még mert a tegnapi volt az első mérkőzés amit végig néztem ,de mexés nem bántás kép de szörnyű!!Abate lehet bár nagyon sokat hibázik de legyen , santon nem ismerem!!!
   montolivo nagyon jó labda szerző,védekező közép pályás de nem irányító de kell egy ilyen is!!muntari nemtudom nincs véleményem de van nála jobb,götzce remélem jol írtam!!! 🙂 most nem tudom folytattni de majd késöbb sziasztok

   • Montolivo labdaszerző középpályás? Micsoda? Már elnézést, de szerintem ez hülyeség, ő mélységi irányító, ami nem egy és ugyanaz. De Jong na ő pl labdaszerző középpályás, igazi ütközőember. Santonról – legalábbis aki szereti az olasz focit- hallania kellet egyet s mást. Remélem, hogy Götzét nem Muntarival említed egy poszton, mert az óriási tévedés, Götze igazi irányító, míg Muntari egy box to box játékos, addig megy míg ki nem leheli a lelkét a pályán, míg Götze remek passzokkal tudja irányítani a támadásokat. Óriási tévedésben vagy a posztokat tekintve.

 16. Nem akarok ünneprontó lenni, de még a végén tényleg a PSG fiókcsapata leszünk! 😀

  Azt érdemes tudni az Emirről, hogy az elmúlt években igen erőteljesen elkezdett terjeszkedni, új befektetéseket eszközölni a katari királyi család. Az Emir neve alatt futó Qatar Holding sorra vásárol fel világhírű divatcégeket pl: az olasz Valentinot vagy éppen a az Angol, a Mohhamed Al-Fayed nevével fémjelzett Harrods áruház láncot is.

  A futballal kapcsolatban is lehetett már többször is hallani a Qatar Holdingról, ugyanis pár éve a Manchester Unitedért ajánlottak egyes források szerint 1,5, mások szerint 1,6 milliárd Fontot (!!!), majd miután a Glazer család elhajtotta őket, nyáron újabb ajánlatot tettek, ami 2 milliárd Fontról szólt, tehát nem “azzal” gurítanak, úgyhogy szerintem komolyan lehet venni őket.

  Visszatérve az első mondatomra, a lényeg nem is az, hogy ajánlottak ennyit meg annyit a MU-ért vagy, hogy felvásárolják a divat cégeket, hanem az, hogy a Qatar Holding a Qatar Investment Authority, a királyi család tulajdonában lévő befektetési holding leányvállalata, a Qatar Investment Authority pedig a Paris Saint-Germain futball klub tulajdonosa…

  Ebből mindenki saját maga vonja le a következményeket!

  Egy biztos, pénzük van, komoly befektetők és a Milan megszerzésével egy nagy múltú klubra tehetnek szert a PSG-vel ellentétben.

  Persze ha nem kacsa a hír, de pl. az NSO-n két-három hete megjelent egy cikk ezzel kapcsolatban, de akkor még csak résztulajdonról volt szó. Nem egy hosszú cikk, de Itt a link:

  http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-a-psg-katari-tulajdonosai-uzletreszhez-juthatnak-2181875

  Én azt kívánom, hogy minél olcsóbban vegyék meg a klubot, hogy több maradjon igazolásokra! (ha ez a cél, és nem az, hogy még Patot, Robinhot és El Shaarawyt is átjátsszák a párizsiakhoz és persze ha nem kamu ez az egész)

  Ettől függetlenül minden tisztelet és köszönet Berlué, mert ilyen eredményes korszakot senki sem tudhat magáénak!

 17. ÉN veszem át a klub irányítását! 😀 Valami kézzel fogható eredményt kellene már látni, mert ezek továbbra is kacsa szagú hírek.

 18. Jöjjön csak a Sejk….ő tutti jó sok vagyon nyomna a csapatba…nem sajnálná a pénzt semmilyen igazolásra mindenbe bele vágna.
  De ha ő jön akkor Allegri-nek meg vannak számlálva a napjai mert akkor tutti Gardiola ül le a padra.
  Aminek én nagyon örülnék.

 19. Majd akkor térjünk rá az edzőkérdésre ha van értelme már erről beszélni.G-hez pénz kell ahogy a jó játékosállományhoz is amiről egyébként azt gondolom a védelmet leszámítva nem olyan rossz.Én látok fantáziát Montolivo,Nocerino,Farao,Boateng négyesben.Fiatalok tele bizonyitási vággyal.Szerintem rájuk lehet építeni.Persze nem kész játékosok de ehhez kell egy jó edző és megfelelő játékrendszer és olyan igazolások akik előre viszik a csapatot

 20. Fuhhú.. ha ez a sejk bácsi megvenné a csapatot… lenne habzsi-dőzsi 😀 az első igazolásom Falcao lenne! Pazzinit bele adnám az üzletbe!

  Hátra teljesen új védelmet kellene építeni! a két KH Hummels és mondjuk Dedé lennének… vagy Hummels és Silva… ha vissza tudnánk vásárolni…
  a két szélre még nem néztem embert… egyenlőre Abate és Urbyt alkalmaznám… és persze ott van De Sciglio

  A kp-ra nagyon sok emberünk van… jó pártól meg is válnék… de egy irányító/osztogató középpályást tuti vennék…

  jahhaajjj… egy ilyen hír… és az ember egyből tervezget 🙂 mintha csak a lottó megnyeréséről beszélnénk 😀

 21. elhúzodik nagyon ez az ügy! legalább januárig megállapodhatnának,és akkor jönne 2-3 meghatározó ember! egy nagy hajrával,……talán odaérhetnénk.dupla öröm lenne,ha az intert taszítanánk le arról a 3.-ik helyről!

 22. Én azért a középpályára ide hozznám Ganso-t és Neymart.
  Csatárok: Falcao vagy a Valenciás Soldado.

 23. A:SD:ASD:AS:DA:SD:A

  Most ha Dragont gúnyolod, akkor LÁJK!, mert vicces!
  Ha pedig te vagy Dragon, akkor miért bannolták az elöző accod?
  Vagy simán léptél, egyről, a kettőre?

  Amugy, régebben még jó fej voltál, de mostanában ha a szakadék szélén álnál Antoninivel, és egyikőtöket bele kellene lökni, hogy az oldal egyensúlya megmaradjon, akkor komolyan gondolkodnék, hogy hogyan tudnám megoldani hogy mindkettőtöket belelökhessem!

  nekem ez a “Komázás” sok.. és hogy egyszerre jelen vagy Madridban a Real meccsen, és Németországban a Bayern meccsen, az is már sok!
  Ha épp falun laksz, és nem tudsz eljutni meccsre, az nem baj!
  Sokan vannak így, de legalább ne hazudj!

  Köszönöm megértésedet!
  (Ne sértésnek vedd kérlek, csak építő kritikának szántam!)

 24. Minden tiszteletem Berlusconié, az amit tett és elért a klubbal felejthetetlen és utánozhatatlan. De eljött a pillanat, amikor át kell adnia a csapatot másnak, ha tényleg szereti, akkor nem akarhatja, hogy szépen lassan atomjaira hulljon, amit 26 év alatt felépített. Pénz nélkül lehetetlen a labdarúgásban komoly eredményeket elérni. A pinabarbi lánya, alkalmatlan lenne az irányításra, egy olyan nőt, aki a csapat játékosaival kavar nem lehet komolyan venni..

 25. Jelenleg még mennyi százalékot birtokol Berlusconi a Milanból, mert ha jól tudom már Maktum sejk, Putyin, és az el – Tani família is tulajdon részhez jutott a Milanból ? 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet