2022. szeptember 30., péntek

Allegri marad az edző!

-

Az AC Milan ügyvezetője, Adriano Galliani a Málaga elleni hétközi BL-kudarcot, illetve a Laziótól elszenvedett múlt heti bajnoki vereséget követően ismét megerősítette posztján a csapat vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A sportvezető szerint az AC Milan teljes mértékben a tréner mögött áll.

Az AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri a Málaga elleni szerdai BL-vereséget követően elmondta, nem mond le, folytatni kívánja a munkát, s a klubvezetőkre bízza magát. Nos, a klubvezetők továbbra is vele képzelik el a folytatást.

„Folytatjuk a munkát Allegrivel, vele együtt megyünk előre” – nyilatkozta a Milan Tv-nek Adriano Galliani, aki ezen az őszön már nem először állt ki a vártnál gyengébb szereplés után a szakember mellett.

„Az elnökkel együtt meg vagyunk győződve arról, hogy Allegrivel képesek vagyunk előrelépni. A szurkolóknak muszáj türelmesnek lenniük, meg kell érteniük, hogy ez most a nulladik év a Milan számára. Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy kilábaljunk ebből a kínos helyzetből” – tolmácsolta Silvio Berlusconi véleményét is Galliani, aki hozzátette, állandó jelleggel megkapja az edző helyzetével kapcsolatos kérdést, de nem tud többet mondani annál, mint eddig: továbbra is él a bizalom.

Galliani a Málaga elleni BL-meccsre is kitért, s kifejtette, véleménye szerint nem játszottak rosszul, jól szervezettnek tűnt a csapat. „Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik Málagában is fantasztikusak voltak. Az ultrákkal a napokban találkoztam, és csak bátorítottak minket. Nem igazak azok a hírek, hogy ultimátumot adtak volna” – tette hozzá az ügyvezető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

33 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudom, nem tudom, nem vagyok elragadtatva Allegritől, de szerintem itt jóval mélyebben gyökerezik a probléma, nevezetesen Berlusconinál. Évek óta mélyrepül az elnök és ez visszatükröződik az átigazolásokon is. Az utolsó igazi világklasszis csatárunk Shevchenko volt. Az pedig jó régen volt. A középpályánkon utojára talán Kaká alkotott Milan szintűt, a védelemben pedig utoljára akkor volt rend, amikor még Maldini és Nesta együtt játszott. Nálam ott kezdődött a hanyatlás, amikor ilyen örgedő, elhízott Ronaldot meg Ronaldinhot elhoztunk, meg pár hónapra kölcsönvettük Beckhamet. Aztán a csúcs, hogy Genovan keresztül veszünk Boatenget. Ma meg már csak lejárt szerződésű vagy szinte igyen igazolható játékosokból áll a csapat. Ne értse senki fére, nem azt szertném, hogy minden átigazolási szezonban költsünk el 20-30 milliókat sztárokra, csak azt, hogy látszódjon már valami tudtosság.

 2. Azzal kapcsolatban, hogy Allegri már mindennel próbálkozik – eredmény nélkül -, egy vicc jut eszembe…

  Kohn elmegy a rabbihoz, mert döglenek a libái.
  – Mivel eteted a libáidat?
  – Kukoricával.
  – Az nem jó. Etesd darával!
  Kohn egy hét múlva ismét megy a rabbihoz, mert még mindig döglenek a libái.
  – Mivel etetted a libáidat?
  – Hát darával, ahogy mondtad!
  – A dara ilyenkor már nem annyira jó, zabbal etesd őket!
  Pár nap múlva Kohn megint megy a rabbihoz, mert még mindig döglenek a libák.
  – Jaj, hát ilyenkor már árpával kell etetni őket – mondja a rabbi.
  Másnap megint megy Kohn:
  – Te rabbi, mindent úgy csináltam, ahogy kérted, de ma megdöglött az utolsó libám is.
  – Ej, de nagy kár. Pedig még annyi jó ötletem lett volna…

  Egyébként az jutott eszembe, hogy talán most lenne igazán szükség egy karizmatikus kapitányra, aki oda merne állni az edző elé, és elmondaná neki, hogy szerinte mi a baj. Alapesetben ehhez persze nem lenne “joga”, de most ez szerintem bocsánatos “bűn” lenne. Sajnos Ambrosiniben nem érzem azt, hogy ezt meg merné tenni. Egy Ibra, egy Seedorf, netán egy Gattuso biztosan odament volna, hogy elmondja a meglátásait. Persze nem akarom ezt az egészet Ambrosinire kihegyezni, neki tényleg semmi köze a kialakult helyzethez. Nem szívesen lennék a helyében. Úgy zárja a milanos pályafutását, hogy egy teljesen szétesett Milant hagy(hat) el.

 3. Több mint 30 éve szurkolok a Milan-nak de kezd elmenni a kedvem még a meccseink nézésétől is.Pedig alig várom hogy adja a tévé.De ezek után???? Mikor látja be a vezetőség hogy nem egy nyálas döntés képtelen ember kell ennek a csapatnak az élére aki a másod osztályba vezeti a csapatot? Na meg a vezetőség is mehetne vele együtt a …ba!!!!

 4. Vicc hogy ez a gyökér marad….Nem tud összerakni egy taktikát, nem tud cserélni, semmit nem tud…Lehet nyertünk vele egy bajnokságot, de az a szenátorok és a sztárjaink érdeme volt ezek szerint..Ők elmentek, az a majom meg meg nem tud semmit csinálni nélkülük. Egy dicsérhető ember van a csapatban, Sári, ő benne legalább nem csalódunk, de a többi kutyaütő szarban igen…VÁLTÁS KELL mert nem leszünkiaz első 10-.ben sem..

 5. Én már nem nézzem a Milan meccseket.
  Régen alig vártam hogy nézhessem és hogy szurkoljak nekik de mikor végig nézek 90 perc szenvedést már nekem sírni támadna kedvem.
  A keretünk nagyon rosszul van össze rakva nincs olyan játékosunk akik tényleg oda tennék magukat.
  Allegri nincs tisztába hogy milyen edző…nem cserél jól…rosszul rakja össze a keretet.
  Berluval meg tele van a nem mondom ki micsodám…mert ahogy egy játékosunk jó azonnal tovább add rajta…ott volt Sheva milyen jó csatár volt ontotta a gólokat erre eladta a Chelsea-be ahol leépült….ott volt Kaká nálunk szuper sztár volt szintén ontotta a gólokat de megint mi volt a fontosabb a pénz így el kellet adni a Real Madrid-nak és most mit csinál?… kispadot koptat…Ibra és Thigo Silvát is el kellet adni mert megint a pénz….elegem van ezekből az igazolásokból és attól félek most hogy megy El Shaarwy-nak és az ára is felmegy tovább fogunk adni rajta.
  Az átigazolásról nem is beszélek ingyen igazolható játékosok vagy kölcsön ilyenek jönnek…komolyan mondom röhej.
  Itt sürgősen lépni kell mert a Milan épül lefelé és eszt Berlu-ék nem látják…vagy ha látják is nem érdekli őket.
  Ha Berlu-t érdekelné a Milan sorsa már rég keresne egy Arab-ot vagy egy oroszt hogy segítsen kilábalni a pöce gödörből.
  Ez már ki kivánkozott belőlem mert már nagyon rossz amit láttok.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS