2022. október 07., péntek

Mugni Milánóban?

-

A Milan megfigyelőrendszerének köszönhetően Argentínában talált gyöngyszemet egy santa féi futballklubban. Lucas Andrés Mugni most 20 esztendős.

A fiatal labdarúgó a Club Atlético Colón játékosa,  több poszton is bevethető. Jól érzi magát a középpályán szervezőként, de előrevont, támadó középpályásként is megállja a helyét.

Mugni szerződésének időtartamáról nincs hivatalos információ, de piaci értékét 300 ezer euróra taksálják. A Colón focistáját egyébként a helyiek Juan Roman Riquelméhez hasonlítják, aki jelenleg nem aktív játékos, de szép karriert futott be Európában.

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 1-2 napon belül “felfedezi” őt az Internazionale is, majd a Chelsea, végül a PSG. És akkor valami megmagyarázhatatlan okból felkúszik az ára a jelenleginek a 40-50-szeresére, esetleg a klub jogászai “találnak” egy záradékot a szerződésében, mely szerint a kivásárlási ára 50 millió euro.

  2. Szerintem meg a Genoa veszi majd meg a játékjoga felét 5 millióért, eljátszik náluk fél, egy évet, majd megvesszük a Genoa részét 10 millióért. 🙂 Egyébként, ha olyan nagy sztár lenne a srác 20 évesen, már milliókat érne. Ganso sem mutatott még semmi különöset, de 20 misit ki kellett volna érte csengetnünk.

  3. Vajon lesz e valaha meg olyan jatekosunk mint Inzaghi,Sevcsenko,Maldini vagy eppen Pirlo…..kitudja….de az biztos hogy most a Milannal vezetosegi problemak is vannak..Nem mindig az edzo hibaja az hogy rosszul teljesit egy csapat.Hagytak hogy elmenjenek tolunk a sztar jatekosok,mert fontosabb volt a penz!En nem hiszem el hogy Berlusconinak nincs elegendo penze arra hogy felepitsen egy jo csapatot!!!A Milan vezetoi arra torekednek hogy minel tobb penz maradjon a zsebbe!!!Kezd Orban Viktorra hasonlitani a politikaja!!!!Na de mindegy!Remelem sikerul kilabalni ebbol a valsagbol es ujra nagy csapat lesz a Milan!!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS