2022. szeptember 30., péntek

Robinho két hetet kihagy

-

Robinho egy edzésen összeszedett combsérülés miatt két hétre kidőlt a sorból.

A brazil légiós emiatt biztosan lemarad a Lazio elleni bajnokiról és a Málaga elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Fa****sz*****om ki van tényleg már bocsánat hogy ilyet írok. Robinho és Pato ha egyszerre lennének a pályán sima győzelem lenne a Lazio ellen erre Pato visszatér Robinho le sérül. Még az is megtörténhet hogy Pato is megsérül edzésen 3 nap van még az alatt simán megsérülhet.Egyébként Abbiati is le sérült Amelia fog védeni uram isten. Ez a sok sérülés azért van mert Allegri olyanokat csinál edzésen hogy muszáj kondizni csak gyúrni és gyúrni és gyúrni a lábizom lesz és meccseken rá rúgnak egyet a lábra és pács vége, meg is sérül a játékos ennyi. Ibrahimovic sosem gyúrt ő nem hallgatott Allegrire voltak is olyan hírek hogy, összeveszett az edzővel Allgeri tagadott de a hír igaz volt ezért voltak ilyen hírek mert Ibra nem csinálta azt mint a többi ezért nem sérült soha le. A többiek meg igen Pato meg a legjobban azért ilyen sok a sérült nem azért mert, az orvosi stáb rossz.

 2. Csak azt mondjátok meg, hogy hány meccset hagy ki egy idényben Messi vagy Ronaldo ? Pedig faragják őket is rendesen. Én nem hiszem, hogy ez csak stáb kérdése lenne. Nemakarásnak nyögés a vége. Lassan le kéne számolni a keret töltelékembereivel, akik bár kiváló képességűek, de …-t se érünk vele, ha sose játszanak. Menjenek ahová akarnak, ide olyan játékosok kellenek, akikre számítani lehet !

 3. Carulli rátapintot a lényegre!Nem akarásnak nyögés a vége!!
  Se robino,se pato nem is akarnak játszani!Pláne pato!Én már rég eladtam volna,csak védve van a családban!
  Kiváncsi leszek meddig nem lesz sérült!Tehetnénk fogadásokat,hogy meccset bír ki.Szerintem max 3.(de ne legyen igazam)
  Várom a tippeket!!!!!!!!!!!!

 4. Vicc, ami nálunk megy.
  Ha azt látnám, hogy végigpörögjük a 90 perceket amúgy Premier League-esen, akkor talán el lehetne fogadni, hogy egyes játékosok nem bírják a terhelést. De szó sincs erről.
  Ha az idősebb játékosok sérülnének meg, azt magyarázhatnánk azzal, hogy 34-35 évesen már nem olyan valakinek az izomzata, lassabb a felépülése egy sérülésből, mint egy 20-25 évesnek.
  Ha az illető végigjátszotta volna az eddigi meccseinket az elsőtől a kilencvenedik percig, az is egy jó indok lenne a sérülésekre, de ez sem stimmel.
  A talajra sem foghatjuk, mert elvileg jó a San Siro talaja is, és gondolom, Milanelloban sem a mocsárban edzenek a srácok…
  Robinho egy remek korban lévő játékos, aki ebben az idényben alig kapott szerepet, 2 meccsre való játékideje sem volt.

  Fogalmam sincs, mi lehet a háttérben. Egyre kevésbé tetszik a szakmai munka a klubnál, és akkor még finoman fogalmaztam. Ha egy csapatnál permanens módon ennyi a sérülés, akkor ez azt jelenti, hogy nem megfelelő a felkészítés. Nem arról van szó, hogy valakinek kettétörte a lábát egy ellenfél, hanem zömmel nyugodt körülmények között sérülnek meg a játékosaink. És ezt már nem lehet elintézni annyival, hogy “hát ez van”.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS