2022. október 07., péntek

Ibra vallomása megzavart mindenkit

-

A PSG vezetősége és Mino Raiola ügynök nem győzött magyarázkodni Zlatan Ibrahimovic nyilatkozata után, a svéd csatár ugyanis felvetette, szívesen visszatérne a Milanba, és ha az olasz klub bajban van, tudják, hol találják meg őt.

Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd klasszisa egy nyilatkozatában utalt arra, hogy egyszer szívesen visszatérne az AC Milanba. Elmondása szerint a milánói piros-feketék mindig is különleges helyet fognak elfoglalni a szívében. “Nagyon boldog voltam a Milanban, otthon éreztem magam. A Milan egy olyan klub, ahová bármikor visszamennék, ha szabadon választhatnék. Általában az ember nem megy vissza korábbi csapatához, de én és a Milan, az egy más kapcsolat, ez egy fantasztikus klub. Remélem, hamar visszatérnek a sikerek. A Milan vezetői tudják, hol találnak meg, ha szükségük lenne a segítségemre!”

Ibrahimovic két szezont játszott a Milanban és 61 mérkőzésen 41 találatot ért el, ennek köszönhetően egy olasz gólkirályi címet és egy bajnoki aranyat is begyűjtött a csapattal.

Leonardo, a Milan korábbi játékosa és edzője. aki jelenleg a PSG sportigazgatója, igyekezett gyorsan lehűteni a kedélyeket, hogy Ibrahimovic igazából csak azt mondta, hogy tiszteli a Milant. “Tudom, hogy nagyon jól érezte magát Milánóban, de csak akkor fogja elhagyni a PSG-t, ha mindent megnyert a klubbal” – játszotta a diplomatát Leonardo.

Mino Raiola, Ibra ügynöke is igyekezett tompítani védence szavait. “Zlatan mindig is tisztelte a Milant, de még Párizsban van dolga” – mondta Raiola.

Hogy mi lehet a háttérben? Nos, Ibra jól teljesít Franciaországban (hét francia bajnoki mérkőzésén kilencszer volt eredményes), családja is jól érzi magát  Párizsban, de még mindig nem találták meg az új otthonukat, pedig közel 80 apartmant megtekintettek. Ibrahimovic, profi labdarúgóként elfogadta az új élettel járó nehézségeket, de nyilvánvaló, hogy nem könnyű az ismeretlen környezetbe történő beilleszkedés. Gyermekei, Maximilian és Vincent Olaszországban nőttek fel, érthető, hogy hiányzik nekik Milánó – foglalja össze az Ibrahimovic-család vélt vagy valós problémáit a La Gazzetta dello Sport.

Ibrahimovic jelenleg a svéd válogatott edzőtáborában készül a Feröer-szigetek és Németország elleni vb-selejtezőre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

26 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jöhet vissza! 🙂
  Lehet a gyereki kedvéért, belemegy a fizetéscsökkentésbe!
  Imádom őt, ami a szívén az a száján. nem akart eligazolni, mint mondta nállunk akarja befejezni a pályafutását, letelepedett a családjával, most vették meg álmaik otthonát, erre eladják, ráadásul aprópénzért!

  Pont ő, aki nem tudott egyik csapatban se megragadni.. Hozzánk jött, és megcsapta az AC Milan családi érzése! És rögtön tudta hogy jó helyen jár, az első idényét követően, pedig érezte hogy révbe ért, megtalálta álmai hajójának a kikötőjét.
  De mi szembeköptük (A vezetőség) és elzavartuk!
  Mondhatjátok hogy pénzéhes azért ment a PSG be, de ez nem igaz!
  Mi adtuk el, azok után hogy Ibra megigértette Gallianival hogy maradhat a Milanban addig, amég visszanem vonul!

  És most mondhatjátok hogy Ibra ölte a játékunkat, de szerintem csak a pályánlévő 10 ember tudta, hogy Ibra a legjobb, ezért a labda is a legjobb helyen van nála!
  Ő valóban méltó lett volna a 10es mezre, nem mellesleg az ő nevével adtuk el a legtöbb mezt, az utóbbi két évben!.. Új mezszám, új mezeladások.

  A támadójátékunk pedig azért épült rá, mert rá lehet építeni, egy 19éves gyerekre (Főleg Olaszországban) pedig nem!
  Allegri dolga lett volna olyan felállásokat kidolgozni, ahol Ibra úgymond “Kiélheti” magát, és a többiek is szóhoz jutnak!.. Bár ha valaki tud, akkor az szóhoz is jut.
  (Pl: az első szezonja, Kacsa, Robi,Ibra ugyanannyi gólt lőtt)
  Erről Emmanuelson gólja jutott eszembe, amikor félpályáról megindult, ibra az útjában volt, és nem elvette tőle a labdát, hanem előre sarkalta neki, hogy had vigye végig..
  Gól is lett belőle, Ibra pedig megdicsérte!

  Mondjon akárki akármit, büszke vagyok hogy a mezünket hordta, és szomorú vagyok hogy már nem teheti!

 2. Ha annyira nem akart volna elmenni akkor itt maradt volna.
  Ez nem rabszolga kereskedelem h de bizony most ha eladlak akkor menned kell.Egy klubváltásnál 50%-ban a játékos belegyezése is kell.Erről ennyit
  Ferrero bácsinak meg kb annyi alapja lehet mint a ruszki gázosoknak.

   • Palop sokszor egyetértek veled de most nem. Ibra a távozása előtt néhány hónappal kijelentette hogy nem szeretné elhagyni a Milant és innen szeretne visszavonulni.Májusban volt egy találkozó Ibrahimovic,Raiola és Galliani között ahol a kopasz megigérte Zlatannak hogy nem fogják eladni sem őt és Silvát sem.Ennek ellenére mégis elfogadtuk a PSG ajánlatát. Azt nem tehette volna még hogy visszautasitja a franciákat mert tudta ha nem fogadja el az ajánlatot akkor is mennie kell… Nagyon sajnálom hogy Zlatan távozott. Az egyik kedvencem lett az itt töltött 2 éve alatt, pedig nem nagyon örültem anno az érkezésének mivel azelőtt nagyon utáltam és soha nem gondoltom volna hogy valaha is a kedvencem lesz…

 3. Galliani azt mondta, megérti, ha Ibra haragszik rá. Ibra viszont mondhatna a Milanról csúnyákat, ehhez képest rendkívül korrekt nyilatkozatai vannak. Én nem emlékszem olyan szövegre tőle, hogy nem akarta elhagyni az Intert vagy korábban a Juventust… Hogy elment tőlünk, az nyilván a vezetőség sugalmazására történt, de abban is biztos vagyok, hogy olyan nagyon – látva vagy sejtve a vezetőség pénzügyi helyzetét – nem kellett neki könyörögni, hogy igazoljon el.
  Hogy maradhatott volna nálunk, ha olyan nagyon akar? Lehet. De azért itt egy világklasszisról van szó! Már elnézést, de el tudná valaki képzelni Ibrahimovicot, amint egy ennyire meggyengült Milannal próbál meg érvényesülni? Neki – tetszik vagy sem – lett egy neve a világ futballjában. Meccseket dönt el még mindig. Nekünk is pont ezért kellett. Nem hiszem, hogy elvárhattuk volna Ibrahimovictól, hogy akkor felezze vagy harmadolja a fizetését a mi kedvünkért, miközben a bajnoki címben hatalmas, a tavalyi második helyünkben még hatalmasabb szerepe volt… Neki céljai vannak, mert nem nyert még BL-t. És sajnos teljesen jól látta, hogy ezzel a Milannal nem fog nyerni.
  Azt gondolom, Ibra és a klub között nem volt konfliktus a klubváltásnál. Ő sem hülye, leesett neki, hogy nem tudjuk biztosítani neki azokat, amiket megígértünk. Ha olyan helyzetben lettünk volna, megtartjuk, ebben biztos vagyok. A klubváltás egy dolog. De én büszke vagyok arra, hogy Ibra telekürtöli a sajtót azzal, hogy a Milanban milyen jól érezte magát.
  Lehet, hogy Ibra egy zsoldos, de én speciel úgy fogok rá emlékezni, mint a Milan egyelőre utolsó extraklasszisára.

 4. Ezt az embert szerettem a legjobban az utóbbi 2 szezonban, annak ellenére, hogy az ideigazolása előtt egyenesen rühelltem.
  Megszerettem a góljaiért, a gólpasszaiért, megszerettem a hozzáállásaért, azért hogy vezére volt a csapatnak, azért hogy húzta a többieket is maga után, hogy sokszor egyedül kellett a hátán vinnie a csapatot, hogy eredmények szülessenek, de legfőképp azért, mert ŐSZINTE!!!
  Ha valami nem tetszik kimondja, ha valami tetszik, akkor pedig azt mondja, nem pedig azt amit a szájába rág a vezetőség, az ügynöke vagy bárki más a világon.
  Sokan óriási tévedésben vagytok. Neki már egészen egyszerűen nem volt választása. Mennie kellett.
  Szezon végeztével, mivelhogy trófea nélkül maradtunk – egyik se jött össze a 3 közül, ugye gyenge minőségű igazolások és a horrorisztikus sérüléshullám miatt – Ibra megjegyezte, hogy minőségi igazolásokra lenne szükség és hogy a MILAN gazdasági gondokkal küszködik. A vezetőségünk Galliani Berlusconival karöltve tagadták és be is hivatták Ibra ügynökét.
  A PSG először Silva-t környékezte meg, Ibra kivásárlása még csak pletyka szinten volt jelen. A MILAN visszautasitotta a PSG 1. ajánlatát. Ezután, de ez előtt is Galliani beigérte Thiago-nak a kapitányi karszalagot, majd kicsivel később ugyanigy beigérte Ibrának is. Thiago ügynöke fizetésemelést követelt. Ibra nem…
  Ibra sosem nyilatkozott olyasmit, hogy elhagyja a csapatot, ha nem igazolnak nagy neveket, vagy akárkit. Az eredményekhez viszont szükséges… ezt nem csak ő, de sok más volt Milanos, vagy nem Milan-os szakember lenyilatkozta és mi is láthatjuk hol tartunk ,,no name,, Maldini szavait idézve ,,töltelék,, igazolásokkal.
  Majd jött a PSG második ajánlata… és ezt a vezetőség már nem tudta visszautasítani. Elfogadták, annak ellenére, hogy fizetésemelést adtak Silva-nak, a csapatkapitányi karszalagot mindkét játékosnak beigérték, leniylatkozták, hogy mindkét játékos marad….Berlusconi ,,öreg Milanos szíve,, stb.
  Sokan azt hiszitek volt választásuk….. hát nem volt. Ha a klub elad, neked már nincs nagyon beleszólásod. Fordítva viszont igaz lehet a 50-50%-os döntésjog. Ha én el akarok menni, de a klub nem enged. (pl. Tevez)

  Amit viszont nem értek az az, hogy ha annyire nagy bajban voltuk a nyáron anyagilag, hogy meg kellett vállnunk 3 legfontosabb játékosunktól és velük együtt a sikerektől is, akkor most miből akarjuk elhozni Guardiola-t, Ashley Cole-t, Pastore-t stb….. Miből???
  Félév alatt sikerült megspórolnunk annyi pénzt, hogy már lehetnek sztárigazolások? Mégis miből spórioltunk? A nagy jegy eladásainkból? Vagy a mesbah, Antonini, Bonera, Pazzini nevével nyomtatok mezekből jött össze a pénz?

  Berlusconi egyszerűen már kiszámithatatlan. Egyszercsak átkattan neki és szétver egy csapatot, ami 2 év alatt végre összeállt és ellenfele lehetett a világ legjobbjának tartott Barcelonának…. aztán most megint átkattan neki és újra invesztál???

  nem tudom… mindig is szerettem volna, ha a Berlsuconi család kezében marad a klub, de egyre szimpatikusabb az a pletyka, miszerint Ferrero megvenné a csapatot.

  Kaká, Pirlo, Silva és Ibra eladása volt a legnagyobb rossz az elmúlt években, amit Berlsuconi összetudott hozni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS