2022. szeptember 30., péntek

Fáraó lett szeptember legjobbja

-

A Hónap játékosa szavazáson taroltak a Milan fiataljai. El Shaarawy és De Sciglio végeztek az első két helyen.

A fórumon szavazó szurkolók egyértelműen elégedettek voltak a két 19 éves játékos teljesítményével, ezért sokan szavaztak rájuk. El Shaarawy remek hónapot produkált, a szezonban immár 5 találatnál jár.

A kezdőcsapatba magát beverekedő De Sciglio is népszerű a milanisták körében, hiszen hosszú évek után ő az első fiatal védő, aki állandó lehetőséget kap a csapatban és jól is teszi a dolgát.

Harmadik helyre a nyáron érkező Nigel De Jong került. A holland még nem azt nyújtja, amit Van Bommel tudott, de a gyengélkedő csapatban így is a jobbak közé tartozik.

Szeptember legjobbjai

Név1. hely2. hely3. helyPont
1. Stephan El Shaarawy6810206
2. Mattia De Sciglio1528115
3. Nigel De Jong072741
4. Christian Abbiati041220
5. Giampaolo Pazzini0099
6. Mario Yepes0248
7. Luca Antonini2006
8. Cristian Zapata0124
Massimo Ambrosini0124
10. Bojan Krkic 0022
11. Kevin Constant0102
Riccardo Montolivo0102
Daniele Bonera0102
14. Philippe Mexes0011

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

30 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Pato??? luftballon mi alapján értékelt? Jó képeket töltött fel Pato twitterre, netán jó volt a konditeremben? Tényleg nem értem
  Palop biztos azt hitte hogy csak védők közül lehet értékelni, ráadásul Mexésre, De Scigliora, Abatéra, Zapatára nem lehet szavazni. Azért Mesbah-t hiányolom innen. 😀

 2. El Shareware lett szeptember hónap legjobbja, de a hsz-ek zöme Antoniniről szól! Ez már tényleg sok! Persze én is elpoénkodom rajta, de hogy minden cikknél legyen egy idióta, gyerekes, az illetőn kívül minden más játékost lenéző és még sorolhatnám, hogy milyen hsz-ek legyen, ez egyszerűen felfoghatatlan. Ennyire buta nem lehet valaki, ezért biztos, hogy direkt megy ez az egész.

  Szokta mondani az érintett, hogy divat szidni “tudjuk kit”! Na ebben egyet értek, hisz ez a felhasználó a viselkedésének köszönhetően divatot teremtett. Nem akarok ötleteket adni, de csoda, hogy az Ibráról szóló cikknél még nincs egy újabb elmés, vagy degradáló okosság…

   • A “divat” viszont nem ezzel a cikkel kezdődött, ezt Te is tudod! Egyébként az első hozzászólás teljesen normális, érthető, értékelhető hsz. és semmi kötekedő szándék nincs benne. Utána persze poént csináltak belőle, ami nyilvánvalóan érthető, mert sírni csak nem fognak, hiszen El Shaarawy lett szeptember legjobbja.

    A legszomorúbb az, hogy az előbbi hozzászólásom tartalmát megint nem tudtad értelmezni, felfogni, pedig egyszerű! Közben meg hirdeted az önnön nagyszerűségedet és a mérhetetlen intelligenciádat… Azért segítek megérteni, amit írtam.

    “…de hogy minden cikknél legyen…” ez azt jelenti, hogy minden cikknél, nem csak szeptember legjobbjánál. Még akkor is ezt jeleni, ha itt az első hsz.-ben valaki vele kapcsolatban ír.

    “El Shaarawy lett szeptember hónap legjobbja, de a hsz-ek zöme Antoniniről szól! Ez már tényleg sok! Persze én is elpoénkodom rajta” bármilyen hihetetlen, de ez a része nem neked szólt, hanem azoknak, akik Lucával kezdtek el poénkodni, többek közt nekem is. Te választottad Antoninit kedvencednek és elmondásod szerint pont azért, mert mindenki szidja, poénkodik rajta. Ha ezért választottad, akkor nem tudom miért vagy meglepve, hogy ezt teszi mindenki, de Te még akkor is beleállsz a másikba, ha elismerően beszél róla.

    A többi viszont rád vonatkozik.

    Miért nem lett volna elég annyit írni, hogy nem Te szavaztál rá és mindenki vissza tudja nézni?

    Azzal meg Te is tisztában vagy, hogy szinte minden itt megjelenő cikkben és fórum topicban leírod a baromságaidat. Ha Antoniniről szól a cikk vagy topic, akkor kötekedsz a többi fórumozóval, hogy mit miért ír, még ha tényeket közöl, akkor is. Utána meg azzal jössz, hogy csak azért írod, mert mindenki szidja. Szurkolj inkább egy bírónak, azokat is mindenki szidja!
    Ha a cikk vagy topic nem róla szól, hanem a védelemről, akkor számodra mindegyik játékos szar, csicska, senkiházi. Ha a hírek a kp.-ől vagy a támadó szekcióról szólnak, akkor a játékosok a Te szemedben pénzéhes csicska, szar, senkiháziak!!!!

    Élvezhetetlenné teszed ezt az oldalt és észre lehet venni, hogy rengeteg ember, akik régebben okos, használható, értelmes dolgokat írtak bizonyos cikkekhez, ellenben veled, azok már szinte eltűntek.

    Gondolkozzál el ezeken a dolgokon és mutasd meg, hogy egyáltalán van mivel gondolkodnod! Még talán van esélyed!

 3. Antonini!
  Fogalmam sincs, milyen apropó alapján hoztad meg azt a döntést, hogy beállsz Antonini ügyvédjének. Ezzel nincs is semmi probléma, hogy a csapaton belül választasz egy kedvencet. Addig, ameddig ész érvekkel, a cikkhez tartozó hozzászólásban kiállsz az általad Number One-nak tekintett Luca mellett, becsületre méltó.
  De! Amit te művelsz, az már gyomorforgató. Neked teljesen mindegy, hogy mi a cikk címe. “Gattuso fiatalítást sürget”, “Allegrinek születésnapja van”, A Milan döntetlent játszott a Barcelonával”, “Harmadik hazai vereség”, te ezekből kreálsz egy “antoninis” fórumot. Kizárt dolog, hogy nem szánt szándékkal hergeled a fórumozók többségét…
  Azt írtad már többször, hogy azért vetted a védőszárnyaid alá Antoninit, mert sokan szidják, és divat lett az ő fikázása. Szerintem 2 dolgon azért elgondolkozhatnál!?
  1, A Milan-szurkolók szignifikáns hányada nem a csapat ellen van – sajnos azt kell mondanom -, veled ellentétben. Ha problémájuk van a játékosokkal (az esetek túlnyomó többségében Antonini áll a célkeresztben, ezt nyugodt szívvel kijelenthetjük), annak azért adnak hangot, mert szeretik a csapatot, és nem tudják elviselni azt, hogy veszít “liblingjük”. Úgy gondolom, hogy ezen semmi kivetnivaló nincs, abszolút korrekt és érthető attitűd a részükről.
  2, Ennyi idő elteltével számításba kellene venni azt, hogy az írásaid kontraproduktívak…

  A legnagyobb problémám veled kapcsolatban nemcsak a fent leírtak. A fórumozókról – egy-két kivételtől eltekintve – kirajzolódott egyfajta világnézeti kép. Ha nem is tudok egy hibátlan, makulátlan személyiség-képet kialakítani a hozzászólókról, azt tudom róluk, hogy ki, hogyan, miért, miként vélekedik a csapatról, játékosokról, edzőről, vezetésről. Próbáltam kutatni, keresgéltem a hozzászólásaid között, hogy egy kicsi kapaszkodót találjak azzal kapcsolatban, hogy valóban Milan-szurkoló vagy. Legnagyobb bánatomra, nem találtam egy olyan hozzászólást sem, ahol kifejtetted volna a véleményedet a csapat múltjával, jelenével, jövőjével kapcsolatban. Nem kell többször, csak egyszer írjál egy 10-15 soros esszének becézett valamit!

  Boldinhóra szerintem meg ne neheztelj, mert ő nagyon sokáig nem írt degradálóan rólad. Csak egy idő után mindenkinél betelik a pohár. Feltesz egy kérdést, nem válaszolsz. Ír 20-30 sort, s teljesen kiforgatod… Van egy jó közmondás erre a jelenségre: “Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.”
  Ha van benned egy kicsi humánum, legyél olyan kedves, és ezen változtassál!
  Két választási lehetőséged van:
  1, Változtatsz ezeken, akár ezzel a felhasználó névvel, akár egy újjal regisztrálsz, korrekt dialógus lehetőségét felkínálod mindenkinek, így mindenki boldog lesz.
  2, Nem változtatsz, minden marad a régiben. Ebben az esetben szinte minden fórumozó a fejét fogja majd, ha meglátja a hozzászólásod, ami magában foglalja a konfrontáció lehetőségét… Így “Persona non grata” maradsz a fórumozók körében!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS