2022. szeptember 30., péntek

Pato a Cagliari ellen térhet vissza

-

Örömteli hír a Milan edzői stábja és szurkolói számára, hogy a Cagliari ellen végre visszatérhet a csapat brazil csatára, Alexandre Pato. A fiatal játékos az idei szezonban már végleg maga mögött szerette volna tudni a sérüléseket, de egy újabb izomprobléma miatt ismét az oldalvonal mellé kényszerült.

Pato a folyamatos sérülések miatt majdnem a teljes előző szezont kihagyta, pedig Zlatan Ibrahimovic távozása után idén sokan tőle várnák a gólokat. A legújabb hírek szerint azonban a fiatal támadó szeptember 26-án, a Cagliari ellen elkezdheti beváltani a hozzá fűzött reményeket.

A további sérültek közül Riccardo Montolivo még Patónál is jóval korábban visszatérhet, de így is kétséges a szombati Atalanta elleni szereplése. Robinho szintén egyre jobban van, és a várakozások szerint vagy az Anderlecht elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, vagy az Udinese elleni bajnokira már bevethető lesz.

Jó hírrel szolgált a csapat spanyol balhátvédje, Didac Vila is, aki saját Twitter oldalán nyugtatta meg az érte aggódókat, hogy állapota folyamatosan javul, de a várható visszatéréséről még nincsenek pontos információk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. minek kell Pato-ból erőcsatárt csinálni mindenkép? Jóó volt ő olyan véznán is akkor legalább nem sérült le de lőtte a gólokat .. msot emg.. felszerelték izommal örökké sérült gólt meg alig lő… Eto’o -ra se pakoltak 50kg izmot ő is vézna volt mégis lőtte a gólokat… Pato -t is feleslegesen tunilgolták fel ha nem birja a motor a kasznit

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS