2022. október 07., péntek

Niang elnézést kért a hibájáért

-

A hét elején egy közúti ellenőrzés során került összetűzésbe a rendőrséggel az AC Milan frissen igazolt fiatal csatára, M’Baye Niang, aki jogosítvány nélkül vezetett. Egyes hírek szerint a játékos azzal súlyosbította helyzetet, hogy csapattársának, Bakaye Traorénak adta ki magát.

Az incidens óta először szólalt meg az ügyben Niang, aki tagadta, hogy megpróbálta volna megtéveszteni a rend őreit, de elismerte hibáját és elnézést kért mindenkitől.

”Hibáztam, de sosem mondtam, hogy én vagyok Traore, csak azt, hogy az autó az övé. Elnézést kérek a szurkolóktól, Gallianitól, Allegritól és ettől a csodálatos klubtól.”

A Milan egyelőre még nem lépett az ügyben, és a büntetés kiszabásával megvárják a rendőrségi jelentést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A helyzet a következőképpen fest.

  – Ha igaz, amit Niang állít (nem adta ki magát Traorénak), akkor “csak” szabálysértésként fogják értékelni azt, hogy jogsi nélkül vezetett.

  – Ha a kocsi valóban Traoréé, akkor ő is szabálysértést követhetett el, amennyiben tudta vagy tudnia kellett, hogy Niangnak nincs jogosítványa, és így adta oda a kocsiját.

  – Ha viszont Niang hazudik, és tényleg Traorénak adta ki magát, akkor hatóság félrevezetése is megállapítható a jogsi nélküli járművezetés mellett.

  Ha pedig – persze ez a legvalószínűtlenebb – Traoré nem adta oda a kocsiját Niangnak, hanem ő csak elvette, akkor az már bűncselekmény (jármű önkényes elvétele vagy lopás) is lehet – Traoré pedig ebben az esetben természetesen ártatlan.

  Ha már mindenáron kocsikázni akart, akkor megkérhette volna Antoninit, hogy fuvarozza, elvégre Luca szállítja edzésre El Shaarawyt is…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS