2022. szeptember 30., péntek

Ismét lemaradunk egy fiatal klasszisjelöltről?

-

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona és az AC Milan csak kinézte, de a Manchester United már ajánlatot is tett az új Cristiano Ronaldónak nevezett 17 éves spanyol korosztályos válogatott támadóért.

A Barcelona ás az AC Milan játékosmegfigyelői már tűkön ülnek egy fiatal futballista miatt, de van aki még náluk, illetve klubjaiknál is gyorsabban lépett.

A hírek szerint a Manchester United 2,4 millió fontos (3 millió eurós) ajánlatot tett Álvaro Vadillóért, a Real Betis 17 éves szélsőjéért, akiben az új Cristiano Ronaldót látják.  Az Old Traffordról már jó egy éve figyelik a spanyol korosztályos válogatott, már az U20-as csapatban játszó szélsőt, aki a hírek szerint egy ideje már angol nyelvleckéket vesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem baj, majd Ferguson klasszist nevel belőle és pár év múlva eladja 40-50 millióért…

    Engem a fiatalokkal kapcsolatban az jobban zavar, hogy Galliani nem tudta kierőszakolni a párizsiakból Verrattit az Ibra-Silva biznisz keretein belül és persze Albertazzi…

    Egyébként a spanyol srácnak pont ma van a 18. születésnapja.

  2. Vannak nekünk is klasszisjelöltjeink köszönjük! Csak éppen az a baj, hogy, nem merjük betenni a fiatalokat a csapatba, akkor miért igazolnánk le? Azért, hogy egy pár évet elfecséreljen olasz 2. 3. osztályban, majd eladjuk valami Siena szintű csapatnak? Ha lesz változás és bátran mernek majd a fiatalokhoz nyúlni, építeni rájuk, akkor lesz értelme az ilyen pletykáknak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS