2022. október 07., péntek

Fabregas a télen a Milanhoz szerződhet

-

Olasz sajtóértesülések – konkrétan a Corriere dello Sport – szerint a spanyol Barcelona világ- és Európa-bajnok középpályása, Cesc Fabregas a több játéklehetőség érdekében a téli átigazolási szezonban klubot válthat, így kerülhet az olasz Milan látószögébe.

Az olasz sajtó Fabregasnak abba a nyilatkozatába kapaszkodott bele, amelyet a Radio Marcának adott, és jelenlegi helyzetéről beszélt, amelyet azzal zárt le: „mint minden futballista, minél több időt” szeretne játszani.

Fabregas 2011 nyarán nagy reményekkel szerződött vissza nevelőegyesületéhez, de nem tudta magát beverekedni a kezdőbe. Általában csereként vagy kiegészítő emberként számított rá Pep Guardiola. A középpályásnak 2016-ig szóló szerződése van a katalánokhoz, a transfermarkt.de szerint 55 millió euró a vételára. Ez nyilván megfizethetetlen lenne az olaszoknak, így Fabregast csak kölcsönbe vennék.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

46 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Boateng helye betonbiztos a csatárok mögött, Nocerino úgysem fog olyan rosszul játszani, mint a Bologna ellen (ráadásul Muntari is visszatér tavasszal), Montolivo egy kicsit jobban védekezik, mint a spanyol, De Jongot pedig nem azért vettük meg 3,5 millió euróért, hogy a kispadot koptassa. Szerintem nálunk is csak csere lenne Fabregas…

 2. 3 meccs alatt eddig 180 percet játszott, vagyis átlagba 60 perceket játszik persze ez változó mert egyik meccsen játszik 70 percet a másikon lehet hogy csak 30-at!
  Egy szó mint száz, míg Xavi és Iniesta ott van neki nincs stabil kezdő helye a csapatban, de még így se látok rá sok esélyt hogy megszerezzük, maximum valamelyik játékosunk bevonásával, vagy ha Barbara rábeszéli a papát hogy vegye meg, mert szükségünk van rá.
  Mondjuk én személy szerint nagyon örülnék az érkezésének, és akkor már azt lehetne mondani, hogy kész a középpálya, és meg vannak oldva a gondok évekig!

 3. Ezt a legnagyobb joindulattal is tudjuk be egy Galliani fele “Kaka-t telen elhozzuk” politikaba! Beijeszti a realt hogy jovore senkinek sem kell majd Kaka es telen nalunk lesz, olcson, nagyon olcson!Remelem!!!
  PS: Kolcsonbe? Akkor Wenger vinne szerintem!Eselyunk sincs!

 4. Azt még hozzátenném, hogy Fabregas állítása szerint: (még mikor anno Arsenal-os volt) A Barcelona a kedvenc klubom, és ott akarok játszani, de ha egy másik klubot kellene választanaom, akkor az csakis a Milan lehetne.

  Szóval lehet, hogy Bojan valóban rá gondolt.

  Lansky hozászólásához regálva, szerintem simán kedző helye lenne itt Cesc-nek a kvalitásait fiygelembe véve. A középpályánkon minőségileg maximum Boateng versenyezhet vele. Ha itt lenne, akkor az én középpályám így nézne ki: Nocerino – De Jong – Fabregas – Boateng

 5. Komolyan mondom, hogy…
  Na nem káromkodom…:)
  Nem érdekel a Január!
  Szeptember eleje van, és januárig mindent ellehet veszíteni ahhoz hogy jöhet ide az atya úr isten is; ha nem a jelenre koncentrálunk…
  Szóval – egyenlőre teljesítsünk a Bajnokságban, Kupában, Bajnokok ligában…
  Aztán jöhet(ne) az álomvilág mint ahogy a nyáron csak télen…:D
  Azt kit érdekel most Fabregas! Jésssssszus!!!!

 6. Hát mindenki a világ legjobb csapatában szeretne játszani. A nyáron is volt 10-20 jelentkező aki szívesen jött volna és januárig még lesznek páran. Cesc pechjére épp a nyáron vásároltunk be akciós focistákból, így aztán várnia kell szegénynek és igyekeznie, hogy akciós “áru” legyen januárra.
  Padra fel (vagy le) Cesc és sikerülni fog!

 7. Ezt már akkor is tudhatta volna, amikor oda igazolt és minket, a MILAN-t visszautasitott….
  Igen.. Ő volt az a bizonyos MR.X. A Barcelona-ban játszik 10 középpályás és 1 kapus. Az a csapat már nagyon összevolt szokva és mindenki tudta a helyét, nem igazán volt szükségük Fabregasra.
  Érthető, hogy többet szeretne játszani, hiszen az Arsenal-ban alapember volt.
  Viszont kétlem, hogy minálunk kötne ki. Nem tudom el se képzelni, hogy a Barca belemenne egy Galliani féle kölcsönszerződésbe, még akkor se ha nincs nagy szükségük rá. megvenni biztosan nem tudnánk….
  Úgy gondolom, ha nem javul a helyzete Barcelona-ban, és a PSG se kapja össze magát decemberig, a párizsiak akkora összeget fognak kínálni érte, hogy a Barcelona szégyellni fogja nem eladni…..

  Ez még nem a mi időnk…. 1-2 évig biztosan nem fogunk költekezni.

 8. Érdekes hír…Bojan azt mondta van valaki a Barcaban aki ide akar jönni,Bojannak Guardiola azt mondta igazoljon a Milanba,felröppentek a Guardiolaról szóló pletykák,Zlatanról valamiért elég könnyű szívvel mondtunk le,Fabregas elégedetlen…kivételesen sok az együttható.
  A Barca azért vette mag Fabregast mert Xavi és Iniesta nem 20 évesek és valakinek át kell venni a stafétát de most még nem fér oda ezért elképzelhető,hogy kölcsönadják 1 évre mielőtt végleg megsértődik és eligazol.Persze ott van az az oldal is,hogy 3 fronton nehéz lenne küzdeni Fabregas nélkül a Barcanak mert a bajnokságban sem szabad botlaniuk a Real miatt,csak kérdés meddig bírja,hogy csak a Zaragoza ellen lesz kezdő a bl-ben nem…
  Szerintem egy kölcsönadásnak lehet alapja mert kevesebbet veszít a Barca ha nincs fél évig mint ha végleg elmenne mert besokall.

  A másik Allegri folyamatos szidása…érdekes mennyi sztár edző és kivételes képességű stratéga van ezen az oldalon,úgy okosak,hogy még edzést nem is láttak mi lenne ha ők lennének ott…100 évig pontot sem veszítenénk és mindig minden kupa a Milané lenne.
  Ez a dolog felveti azt a kérdést,hogy ezeket a siker edzőket miért nem hívják a Lószarrugdosó SE legutolsó kölyök csapatához sem? Nem lehet másnak betudni csak a magyar labdarúgás újabb hatalmas bakijának…
  Nem mintha hatalmas Allegri fan lennék de azért néhányan kicsit gondolkozhatnának.
  Allegrinek kegyetlen nehéz dolga van úgy kell kitalálnia júliusban egy győztes felállást,taktikát,hogy az utolsó napokig nem tudja ki jön vagy ki megy. 1 taktikai felállásbeli változás nem pont úgy megy,hogy jött xy és akkor most ezt nyomjuk,holnap elmegy valaki és akkor már mást. Minimum 1-2 hónap kell ahhoz,hogy valamennyire alkalmazni tudjon 1 csapat 1 új felállást. Ez nem a FIFA! Amibe mindenki beleköt az Zapata és Emanuelson nem játszatása. Zapatanak erőnléti problémái vannak még. Emanuelson jó futó védő lenne ha lenne 2 labdabiztos nagyon jó szerelési készségű középső védőnk mert a Holland védekezni,szerelni nem igazán tud,ebben Antonini jobb.Az előző szezonban lehetett látni mi volt mikor ment mind a két szélső védőnk,Nesta kegyetlen lassú volt ahhoz,hogy ketten megoldják hátul,Mexes meg hihetetlen hibákat vétett mert nem tudta a biztonsági passzokat lejátszani a szélső védőnek. A mostani belső védőkkel ez még durvább lenne,10 kontrából 9 nem rajtunk múlna. Azért Antonini játszik ott mert ő inkább védekezik mint támad és ebben jobb Emanuelsonnál. Nem vagyunk ott edzéseken,nem látjuk ki mit nyújt csak okoskodunk.

  • A mondanivalód első bekezdésével teljesen egyetértek!
   A másodikkal (Allegris résszel) viszont nem.

   Azt senki sem állította, hogy – az ő irányítása alatt – pontvesztés nélkül nyerné meg a bajnokságot, BL-t és az olasz kupát. Ahhoz nem kell túl nagy tehetség, hogy valaki észrevegye: valami nem klappol. Azért, mert valaki nem edző, nem jelenti azt, hogy a szakképzett edző mindent jól csinál, s ezért mindenki “fogja be a száját”. Úgy gondolom, ha valami nem tetszik, igenis fel kell emelni a hangunkat!
   Csak egy példa:
   Aazért, mert nem vagyok F1-es pilóta – de messzebb megyek, nem vagyok mérnök -, még látom laikusként is, hogy a hátsó szárny beállítását elszúrják. Lehet 340 km/h-ás végsebessége az autónak (tehát egyenesben nagyon jó), ha a lassabb szakaszokon (másfél perces pályán) összeszed 1,5 másodperc hátrányt…

   Allegrinek nehéz dolga van, akárcsak a többi edzőnek. Lehet, hogy neki még nehezebb is. A bajom csak az, hogy két teljes idény elment. Bizonyos dolgokat látnia kellett volna.
   Én sokáig védtem Allegrit. Most már nem tudom. Olyan elemi hibákat vét, ami felfoghatatlan, érthetetlen. Tavaly sem oldotta meg az irányító posztját. Idén még lehet arra fogni, hogy várt a Mr.X-re, de tavaly mire várt? (Hagyjuk is a tavalyi szezont, mert az nem ide tartozik.)
   Maradjunk a 2012/13-as szezonnál. A legszörnyűbb, hogy össze-vissza beszél. Én emlékszem rosszul, amikor azt nyilatkozta, hogy Emanuelsonnak megtalálta az igazi posztját? Ha jól rémlik, azt mondta, hogy ő lesz a bal oldali védőnk! Kérdezem én: hol, melyik csapatban?

   Az edzésekre nem megyünk ki, ez vitathatatlan. Azt nem látjuk, hogy mi folyik ott. A meccset viszont igen, ott pedig betlizik. Hiába teljesít valaki jól edzésen, ha a meccsen leblokkol. Az már edzői felelősség, hogy kit állítok be a kezdőbe. Még Berlusconi sem szólhat bele. Ha az elnök mégis beleszól, s követeli egy játékos beállítását (például anno Ronaldinho), két választása van: 1, felmond; 2, azt teszi, amit akkor tett – milyen jól tette, hogy “szembeszállt” az elnökkel, s nem játszatott 4 “lustát” egyszerre. Meg is lett a jutalma egy bajnoki cím formájában.

   Szakmailag valóban nem vagyok annyira kompetens, mint Allegri. Nincs edzői végzettségem. De annyi észrevételem lehet, hogy kijelenthessem: nem az általam elképzelt taktikába erőltetek be embereket, hanem a meglévőkre alakítok ki egy olyan taktikát/hadrendet, amiben mindenki a helyén van. Ha nem jó a 4-3-1-2, akkor váltok. Minimum 10 olyan felállás létezik, amit edzők játszatnak a csapatukkal. Massimiliano miért ragaszkodik ehhez (amit hangoztat is)???

   Ott volt az egész nyár. Két felállást nyugodtan kipróbálhatott volna, nemcsak azt az egyet. Ha ennyi a repertoárja? Miről beszélünk, nem való a Milan edzői székébe. (Ezt kétlem, mert nem rossz edző, csak nálunk nem tud kiteljesedni)
   Emanuelson mit nem játszott még? Jobb oldali védőt és középső védőt kivéve mindent. Csatárok előtt kipróbálta már a mester, sőt csatárként is játszott. A középpálya mindkét oldalán játszott. A legnagyobb húzása a jobb oldali támadó középpályásként játszatása volt. Az vitte nálam a prímet.

   A legszomorúbb mégis: Boateng mint irányító. No comment…

   A cserék: azt mindenkinek el kell ismernie, hogy cserélni korábban sem tudott, mára sem vált ennek a műfajnak a királyává…

   Antonini és a többi balhátvéd. Didac Vila egy szezont húzott le Milánóban, mielőtt kölcsönadták volna az Espanyolnak. Állítólag megbízhatóan, jól játszott, a Primera Division egyik legjobb bal oldali védője volt. Nálunk mennyit játszott? Azt hiszem a 2010/11-es szezon utolsó fordulójában játszotta le EGYETLEN! mérkőzését. Nem azt mondom, hogy kezdőként kellett volna játszatnia. De nem érdemelt volna meg egy-két lehetőséget a szezon közepén???

   • A felkészülési meccseken játszott a csapat 4-3-1-2-ben,4-3-2-1-ben és 4-3-3-ban is.Lehet,hogy váltani fog 1 hónap múlva de amíg nem megy jól a csapatnak a másik felállás addig nem dobja be meccsen mert megzavarhatja a csapatot. A tutira akar menni mert nem igazán fér bele most a hiba.
    Tényleg nem irányító Boateng de Emanuelson mellett még ő hasonlít rá leginkább. Kit tegyen oda? Azt ne mond,hogy Fáraót mert akkor kitépem a hajam:) Lehet,hogy 2 év múlva ott kell játszania de most még alkalmatlan rá. Oda vezér kell és ő még nem az.Sokszor “elbújik” a pályán,nem mer ütközni…nem szabad oda tenni most.
    Tényleg azt nyilatkozta Allegri,hogy Emanuelson lesz a balhátvéd. Ezért írtam,hogy nehéz dolga van mert nem tudja ki megy ki marad. Mikor ezt nyilatkozta akkor kötöttünk új szerződést Silvaval és lehet neki is azt mondták marad. Sőt akkor már szó volt Mbiwáról. Lehet,arra gondolt,hogy az a 2 belső védő le tudja hozni úgy is a meccset ha 2 futó védő van a pályán.A mostanival kb öngyilkosság megkockáztatni. Mexes,Bonera,Yepes labdával nincs azon a szinten,hogy ez megoldható legyen. Zapatáról még el lehet képzelni de az úgy nagyon kevés.
    Könnyen lehet,hogy neki is ígérnek fényt meg pompát aztán kap valamit.Volt pár nyilatkozata ami erre utal. Lehet,hogy az állítólagos emberekhez építette a csapatot és most szarban van,mert nem kapta meg őket.

    • Most még semmiképp sem szabad kitépned a hajad, mert arra még szükség lesz.:) Ráadásul valaminek meg is kell őszülnie, főleg amilyen szezon elé nézünk…:)
     El Shaarawy lehet, hogy jó lenne azon a poszton, de most még én is azt mondom, korai lenne odatenni.
     Én is azon a véleményen vagyok, hogy beígértek fűt-fát, de kalap sz.rt sem kapott. Ennek ellenére állítom, hogy sokat hibázik. Abból a húsból kellene jót főznie, amije van. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy amennyiben fűszerezni akarja az ételt, kevés a bors és a só…:)

 9. Tehát most,hogy vége az átigazolási szezonnak benyögik,hogy télen jön Fabregas..
  Na elmennek a búsba…
  December 26.-a körül majd arról lesz megint szó,hogy nincs pénz(mert valami oknál fogva nagyon nagy lett az adósság)és örüljünk ha megtarthatjuk “sztárjainkat”!
  Gondolom az új emberünk akkor is Pato lesz…

 10. Fabregas nem aprópénzért ment vissza anyaegyesületébe.
  Télen ha ide is jönne szerintetek végleg maradna?
  A kopaszék kölcsön +opciós keretein belül? 😀
  Mennyit adna Fabregasért egy Milan?
  20milliót? 😀
  Fabre nem egy Ibra akitől örültek h megszabadulhattak.

 11. Enneka klubnak elsősorban nem egy Fabregasra lenne szüksége hanem arra h felépüljön egy stabil csapat gerinc olyan játékosokból akikre tényleg lehet számítani.Meg kéne keresni az okokat a sok sérüléseknek és azt orvosolni mihamarabb.És majd csak ezek után kéne ilyen Fabregas kaliberű játékosokról beszélni.Addig nem.Érdekes szélső védő még mindig nincs.Jobban örülnék egy Armero Cissokho Ansaldi féle hírnek mint h most majd jön egy Fabregas.Egy ház építését sem a tetővel kezdik.

  • Hátööö… már nem azért, de nemtom milyen Barca meccseket néztél tavaly, de a bajnokságban a kezdő meccseinek a száma inkább az 50-hez közelített %-ban, mint az említetthez… és abból min. 10x le is cserélték szerintem. Én nem nevezném alapnak ez alapján (ezek a számok is Pedro, Xavi és Iniesta sérülései miatt jöttek így). Ettől függetlenül szerintem is csekély az esély, h itt kössön ki.

 12. Sziasztok látom itt sokan sok mindent írnak 🙂 hát akkor én is csatlakozom Januárban lehet, hogy lesz megfelelő csere alapunk a barcának! Pato úgy is ha jól emlékszem volt egy nyilatkozata, hogy egyszer felöltené a barca mezét magára! Most hogy véget ért a Barbara románc lehet szedi a sátorfáját!
  Barcának úgy is csatár kell nekünk egy irányító az üzlet adott is lehetne!!

 13. Megláttam a főcímet, és majdnem leestem a székről röhögés közben…
  Ez az a hír, ami derűsebbé varázsolja a nap hátralevő részét. Szépen átlapozzuk, és jókedvűen megyünk tovább, hiszen mégiscsak rólunk van szó!
  Amíg Cesc nem üvölti tele a sajtót, hogy lemond a fizetése 2/3-áról csak hogy nálunk játsszon, vagy el nem törik a lába, addig nem érdemes az ilyen híreket komolyan venni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS