2022. szeptember 30., péntek

Montolivo célja, hogy feledtesse Pirlót

-

Riccardo Montolivo, a Milan által nyáron a Fiorentinától szerződtetett 37-szeres válogatott középpályása nyíltan kimondta, az a legfőbb célja, hogy feledtesse a szurkolókkal Andrea Pirlót, aki egy éve szerződött a piros-feketéktől a Juventushoz.

„Pontosan azért jöttem ide, hogy pótoljam Pirlót, és ne kelljen a szurkolóknak visszasírniuk őt – mondta a jelenleg combizomszakadásból lábadozó Montolivo az olasz La Gazzetta dello Sportnak. – Nem is próbálok kitérni az összehasonlítások elől, felesleges volna. Sőt bizonyítani akarok azoknak, akik szerint nem érhetek fel hozzá. Komplett középpályás vagyok, aki ugyanolyan jól védekezik, mint támad, és ami még fontos: vezér tud lenni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Egy dolog biztos: nem rejtette véka alá a véleményét. Nem kertel, az tuti. Az önbizalom jó dolog, amíg kezelni tudja valaki.
    A mondanivalójának tartalmi részét illetően, ha csak finoman fogalmazok, vannak “kisebb fajta” kétségeim. Ahhoz még sok víznek le kell folynia a Dunán /a Nílust már meg sem merem említeni:)/, hogy a közelébe érjen. Az eddig mutatott teljesítménye hagyott némi kívánnivalót maga után…
    A bizalmat – mindenesetre – megérdemli! Nagyon ügyes, technikás, okos focistának tartom (bár a szerelései kísérletei nem mindig ezt tükrözik…). Kiváló képességekkel bír, tehát egy-két gyengébb mérkőzés után is biztatni kell! Sok van a srácban. Amennyiben a benne rejlő potenciált maximálisan ki tudjuk aknázni, nagy hasznára válhatna a csapatnak. A jelenlegi Milan vezérévé kell válnia (irányító hiányában)!
    És ki tudja…, talán még Andreát is lefölözheti!!!

  2. Ahogy szürkül a csapat, úgy lesznek egyre bombasztikusabbak a játkosok nyilatkozatai. Szerintem a vezetők és játékosok is túl sokat beszélnek már, ahelyett, hogy inkább dolgozna a csapat. Meggyőződésem, hogy a nyári alapozás zaklatott volt azzal az amerikai pénzszerző túrával, ezért az ilyen válogatott szüneteket kellene jól kihasználnunk, hogy legyen végre egy felismerhető stílusú csapatunk. Persze ha mindenki lesérül már az első két fordulóban, akkor soha nem lesz csapat belőlük. Engem ez fglalkoztat és nem az, hogy kit akar feledtetni az egyébként sérült Montolivo, vagy, hogy mi a vágya Emanuelsonnak stb. Kevesbb duma több tett jó lenne már !

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS