2022. október 07., péntek

Mérkőzés utáni nyilatkozatok

-

Íme a Bologna-Milan mérkőzés utáni nyilatkozatok.

A piros-feketék szombat este Pazzini mesterhármasának köszönhetően idegenben 3-1-re legyőzték a Bologna csapatát. Íme a meccs utáni nyilatkozatok.

ADRIANO GALLIANI: “Nagyon boldog vagyok, hogy Pazzini három góllal debütált. Pazzini az új Inzaghi? Vannak tulajdonságok és képességek amikben megegyeznek. Most 15 nap szünet lesz, lesz időnk felkészülni a következő mérkőzésre, és  harcolni fogunk a Scudettóért.”

MASSIMILIANO ALLEGRI: “A második félidőben már sokkal szervezettebbek voltunk, a védekezésben és a támadásokban is jobban teljesítettünk. Acerbi jó teljesítményt nyújtott. Zapata? Jó igazolás volt. Niang? Időre van szüksége, ahhoz hogy fejlődjön. Montolivo? Várhatóan kihagyja majd a válogatott meccseket, sajnálom. Remélem nem lesznek komplikációk és akár már a következő bajnokinkon játszhat.”

GIAMPAOLO PAZZINI: “Boldog vagyok, nagyszerű érzés mesterhármast szerezni. Inzaghi? Nem szabad vele összehasonlítani, örülnék ha a felét elérném annak, amit ő ért ela pályafutása során. Most van két hét szünet, lesz időnk keményen edzeni. Köszönöm hogy a csapattársaim, a vezetőedző és a klub vezetősége is bízott bennem. Lőttem három gólt, megnyertük a mérkőzést, így természetes, hogy boldog vagyok. Fizikailag még javulnom kell, viszont én a felkészülési időszakban nem is játszottam.”

BOJAN KRIKIC: “Nagyon örülök a győzelemnek, itt mindig nehéz játszani. A legfontosabb az, hogy három ponttal megyünk haza.”

FRANCESCO ACERBI: “Úgy jöttünk ide hogy nyerjünk, és egy jó teljesítményt nyújtsunk. Jól érzem magam, de még nem vagyok a legjobb formában.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Allegri és Pazzini nyilatkozatára reagálva:

  Allegri: ,,Acerbi jó teljesítményt nyújtott.” – Először néztem egyet ezen. Jó teljesítményt? Ez relatív. Szerintem egy AC Milan-hoz egyáltalán nem nyújtott még csak megfelelő teljesítményt sem. Most a véleményem a meccsről az egy külön dolog, de most csak a játékost nézem. Nem ütötte meg azt a szintet, amit ennél a csapatnál elvárnánk a középpályán. Nem mondom, nem játszott rosszul. De egy nyilatkozatban, ha mindenképpen dicsérni akar valakit, akkor én biztosan nem őt dicsértem volna. Pazzini-n kívül is több embert is dicsérhetett volna, de ha már Pazzini-t mondom, akkor őt lehet. Mert szerintem el lehet mondani, hogy a meccs teljesen kiegyenlített volt, egyedül Pazzini-nek lehet köszönni (Oké, a 3. gólt Nocerino-nak is, nagyban.) azt a 3 gólt. ( Persze azt a 11-est valószínű, hogy sokan berúgták volna. ) A lényeg, hogy neki sok mindent köszönhetünk, pedig róla 1 szót sem szólt Allegri. Pedig ha ő nincs, akkor szerintem nincsen az a második, szemfüles gól sem, és akkor már nincsen harmadik sem, és ki tudja, hogy hogy alakult volna a mérkőzés. Nem mondom, hogy nem nyertünk volna, mert lehet, ezt már nem tudni. De a lényeg: Én Allegri helyében nem nagyon dicsérgetném Acerbi, maximum csak akkor, ha előtte több embert is már méltattam pár jó szóval.
  Pazzini: Teljesen korrekt nyilatkozat. Tisztelettel beszélt Inzaghi-ról, és a csapatról, a vezetőségről. KÖSZÖNJÜK PAZZINI! Én személy szerint nem bíztam benne, többre tartottam Cassano-t tudásilag (emberileg nem mondom mennyire tartom…), de kellemesen csalódtam. Nagyon örülök, hogy itt van, és szerintem ki fog fizetődni.
  Forza MILAN!!!

  • Acerbi konkrétan a legjobb teljesítményt nyújtotta a védelemből, sőt a csapat egyik legjobbja volt. Nem volt komolyabb hibája, a megszerzett labdákat megjátszotta, általában pontosan.
   A dicséretet megérdemli, az meg hogy őt emelte ki a mester valószínűleg azért van, mert róla nem írnak az újságok, de kell neki az önbizalom.
   Pazzini lőtt 3 gólt, egy hétig mindenki róla beszél, megcsinálta magának, de nem szállt el, – profihoz méltóan – szimpatikusan nyilatkozott Pippóról, aki , ha máshogy nem újságon kívül, de biztos megdicsérte a játékáért.
   Szóval szerintem a mester nagyon jól tette, hogy azt emelte ki, akiről nem beszélnek, pedig megérdemelné.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS