2022. október 07., péntek

Mattia De Sciglio boldog, és játszani akar

-

Mattia De Sciglio nyilatkozatában beszélt a csapatról, a távozókról, Allegriről és Kakáról is.

“Nagyszerű érzés hogy magamra ölthetem a Milan mezét. Nagyon boldog vagyok, és keményen dolgoztam hogy itt lehessek. Érdekes Thiago Silva és Alessandro Nesta nélkül a védelem, de most egy új korszak van kialakulóban, a legjobban kell teljesítenünk.” – mondta a 19 éves játékos a Sportal.it-nek.

“Most nagyobb felelősséggel kell játszani mint tavaly, hisz rengeteg meghatározó játékos távozott. Ibrahimovic? Ő volt az aki az edzéseken a munkájával példát mutatott a csapattársainak. Allegri? Nagyon jó a kapcsolatom, jól kijövök vele. Igényes és szigorú, de azt hiszem hogy ez természetes, ha egy olyan nagy csapat élén áll mint a Milan. Szeretnék az idei szezonban minél több játéklehetőséget kapni. Még mindig van hova fejlődnöm, de idővel a kemény munka meghozza jutalmát.”

Majd az újságíró arról kérdezte De Scigliót, hogy ki lenne az az egy aktív játékos, akivel szívesen játszana. “Kakával szeretnék játszani. Amikor gyerek voltam láttam őt Milanellóban, és még mindig autogramot szeretnék tőle.” – fejezte be.

A fiatal védője a tavalyi szezonban mutatkozott be az AC Milan felnőtt csapatában, miután az piros-feketék ifjúsági rendszerének minden korosztályát megjárta. Az olasz jobbhátvéd, aki baloldalt is megállja a helyét, a 2012/2013-as szezonban már a felkészülési időszakban is több mérkőzésen lehetőséget kapott, többek között Ignazio Abate sérülése miatt.

A tehetséges játékos a Sampdoria elleni bajnokin is pályára lépett és végigjátszotta a mérkőzést. A találkozón többször is felfutott a támadásokhoz, nem megfeledkezve a védekezésről.

A csapatban jelenleg két jobbhátvéd van, Ignazio Abate és Mattia De Sciglio, ugyanakkor Daniele Bonera és Cristian Zapata is tud azon a szélen játszani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Antonini a leg brutálabb játékosunk. Egyszer megharapta egy zombi,és nem Antonini változott zombivá,hanem a zombi Antoninivé !
    Sőt egyszer a Darts világbajnokságon Antonini három nyílból kidobta a 501-et. Ettől már csak Chuk Norris volt jobb,aki egy nyílból megtette mindezt !

  2. Ez az örökös Antonini pocskondiázás már kezd unalmas lenni. Igaz, hogy nem egy Istenáldotta tehetség, de van tőle rosszabb is. Ha pedig eredetileg jobbhátvéd, akkor miért nem ott játszatják?
    Ahogy azt sem értem, hogy Emanuelson aki pedig ízig-vérig balhátvéd, (a holland válogatottban is rendszerint ott játszik!) miért kell jobboldali középpályást és jobb szélsőt játszatni vele????
    Kár, hogy nem vettünk egy igazán jó védőt, (Bonera és Yepes helyett), egy igazán jó irányító középpályást, (romboló már van épp elég!) és legalább még egy csatárt, mivelhogy a két brazilunk meglehetősen sérülékeny, mert így elég vérszegény a keret, aminek még össze is kellene szokni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS