Olaszországi hírek szerint a Genoa és a Milan közösen szereznék meg a Brescia 22 esztendős tehetségét, Omar El Kaddourit.

A marokkói ősökkel rendelkező belga középpályás szerződése jövő nyáron lejár, így valószínűleg még idén elhagyja a Brescia csapatát. A játékos már számos klub figyelmét felkeltette, de úgy tűnik, hogy a Milan és a Genoa közös erővel képesek lesznek mindenkit megelőzve megszerezni Kaddouri aláírását.

A milannews.it internetes portál arról számolt be, hogy a Brescia 2,8 millió eurót kér El Kaddouriért, és ha sikerül nyélbe ütni az üzletet, akkor a fiatal középpályás a szezon első felét Genovában tölti, majd januárban a Milannak opciós joga lesz megvásárolni a játékjoga felét.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • 770 millió forintról van szó, amit te apróként kezelsz.
    hívd már meg akkor a Milant 1 Kaddourira okoska!

    • Figyelj barátom, tudom ,hogy ez mekkora pénz mert soha életemben nem fogok ennyi pénz keresni az biztos.De nekik ez a pénz nem lenne sok csak sajnálják.770millió.? Szerintem kb. ennyi a napi kamata Berluék bankszámlájának.Jó ez túlzás meg tudom,hogy kockázatos de most igenis kockáztatni kell, meg csatár is kell.Ha kell igenis vegyék meg,ne tesze-toszázzanak!Vagy inkább jöjjenek a Torgellék.

 1. Örömteli a spórolás meg a visszafogott költekezés, és támogatom is – egy bizonyos szintig. Addig viszont remélem, nem jutunk el, hogy a San Siroban a két félidő között lekapcsolják a világítást, hogy ne pocsékoljuk a drága áramot…

  • Vélhetően ez is azt mutatja, hogy most minden euró cent spórolás-t jelent a klubnak. Nem kell eszeveszettül költekezni, de valahol valóban van egy határ.

   Bár ezt az üzletet így jó dolognak tartom. Nem sok pénzt adnánk ki érte, ha meg nem lesz akkorra nagy fogás akkor meg sem kell vennünk.

  • Volt egy olyan kamuszagú pletyka miszerint a Barca elnöke megtiltotta a színes fénymásolást, hogy spóroljanak Fabregas leigazolására. 🙂 Szóval ez a megoldás sem kizárt.

 2. Végre, már régóta várom, hogy szóba kerüljön ténylegesen nálunk!
  Remek játékos, remek technikaival rendelkezik, a jövő oszloposa tagja lehet!

  hell yeah!

   • Hát Isten ments! Am kb. így jött Boateng is, El Kaddouri is támadóközéppályás lehet tökre beválna, de akk meg Kaká tuti nem jön, de nem tudom ki lenne jobb..áh majd az idő megoldja, ja meg Galliani és Berlu papa, csak jóóóóóóól!

 3. 1. nem adunk érte egy eurót sem!
  2. csak akkor adunk érte vmennyit ha beváll a genovában különben ottmarad.
  ennyi a történet….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet